[*] juz po nim ;(
Started By
Valdi88
, 29 wrz 2008 10:43
49 odpowiedzi w tym temacie
#41 Bezimienny Gość.RaV._*
Napisano 18 stycznia 2009 - 15:33
Valdi88 ja równiaż rozwaliłem autko, miałem bliskie spotkanie z sarną, myslałem ze mam rozwalone autko ale twoje zdjecia... należy sie tylko cieszyć że żyjesz. A swoja drogą to jakoś wykruszaja nam sie pitki z klubu , jakies fatum
#42 Bezimienny Gość.bayeroso_*
Napisano 18 stycznia 2009 - 23:56
Patrzę na te fotki, patrzę... To cud, że Tobie nic się nie stało. A PiTi, cóż flaga do połowy. Ja bym go juz nie reanimował, ryzykowna operacja. Kup nowy i jazda. Boazeria fajna sprawa ale widać drewno przyciąga słupy Moje kondolencje!
Napisano 19 stycznia 2009 - 13:59
Valdi88, Szczere współczucia!Oczywiście nie opuszczasz nas-prawda?Na pocieszenie coś dostaniesz -podaj adres na PW.Trzymaj się!Pozdrawiamy Aga i Tomek
#44 Bezimienny Gość.challenger2008_*
Napisano 20 stycznia 2009 - 22:41
Chłopie miałeś naprawdę szczęscie. A z tymi bólami głowy to nie żarty. Miałem to samo po wypadku. Skutki odczówam do dziś. Lepiej skonsultuj się z lekarzem. A PTiego szkoda. Kupuj następnego. Do zobaczenia na szosie
Napisano 20 stycznia 2009 - 23:13
Dales czadu...szczescie w nieszczesciu. Samochod sie kupi.
Napisano 21 stycznia 2009 - 18:14
dawno tu nei zagladalem a tu takie smutne wiesci ... Valdi wazne ze ty ejstes w jednym kawalku. zycze ci kolejnego lepszego autka . najlepiej pitka 2,4 z turbinka
pozdrawiam i nie znikaj na amen!
pozdrawiam i nie znikaj na amen!
Napisano 21 stycznia 2009 - 22:25
Wybaczcie ze milczalem ale spary zdrowotne nie pozwolily mi na przesiadywanie przy komputeze... Ze mna niby wsyztsko ok miesnia cale glowa cala tylko duze klopoty z biodrem ale to sie okaze co sie stalo... PT sprzedaje wiec jesli ktos jest chetny prosze szybko sie odzywac bo szybko idize cena ( licytacja) w gore. Pozdrawiam wszystkich i dziekuje sa podniesienie na duchu Dziekuje
Napisano 22 stycznia 2009 - 12:16
Dopiero tu zajrzałem. Przykra sprawa. Kondolencje do PT... fakt, że zdrowie najważniejsze. Jak to widzę to myślę, że AC dobra rzecz. Takie zdjęcia to dobra rzecz do poskromienia fantazji i zdjęcia nogi z pedału przyspieszenia....
Napisano 22 stycznia 2009 - 19:42
Valdi na allegro sprzedajesz??
Napisano 22 stycznia 2009 - 20:04
Nie prywatnie bo nie mam konta ani nic na allegro...