Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

SPOT DOLNOŚLĄSKI

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1316 odpowiedzi w tym temacie

#961 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 22 May 2011 - 09:29

Co prawda spot jeszcze trwa, ale chciał bym podziękować: adamesowi za super organizacje i te wszystkie atrakcje :kciuki
Maxowi za czas który dla mnie poświęcił :szacun
Jackowi [Jasminie] za znów fantastycznie działającą klime :) i kluczyki bez których poległ bym na pierwszej śrubce przy Kajki przełączniku
mieciowi za jedyne w swoim rodzaju ręcznie wykonane zawieszki
Leszkowi Leopaw za gwintowniczek i zawsze doskonały humor :d
oraz ukłony w strone andreeas7, MarioT, rafe1, Patii, Bell, TOMHAL7, kurteczka_on, kjkaczm, Paradyz, Mayhem, Kajka, maro20, Pablo, Goerge39, andmis, KrzysiekL, MiGi42, Krakus101, Gapril, yacho, kropka.com, hrywny, Bosy Ikar za doskonałą zabawę :jupi

#962 Gapril

Gapril

Uzależniony

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2.0 aut+GAZ
  • Imię:Grzegorz

Napisano 22 May 2011 - 10:14

My też już w domku, dokulaliśmy się na 1 w nocy. A co do wrażeń, to bardzo nam sie z Nastią podobało, coprawda w to nie watpiliśmy, ale bądź co bądź to był nasz pierwszy taki spory spędzik ;)
Brawa za organizację, komu - wszyscy wiedzą :piwo
Przemka przepraszamy za nasze zniknięcie bez wieści przed odjazdem - pochłonął nas urok zakątka i straciliśmy rachube czasu na jeziorze :torba
Andreeasowi :szacun za profesjonalną i bezinteresowną pomoc
Leopaw uratował mnie kilkakrotnie - on wie kiedy - i tego sie nie zapomina :kciuki
A całej reszcie (szczególnie sąsiadom z pokoi obok) za "gościnne" towarzystwo nie tylko w rozmowie :alko
Juz na sam koniec chciałbym tylko powiedzieć, że klimat z jakim mieliśmy okazję spotkać sie na spocie to cos niesamowitego: serdeczność, otwartość, iście rodzinna atmosfera, życzliwość, kultura, brak szpanerstwa (mimo iz przeciez każdy ma swojego najładniejszego pitka) i zabawa w najlepszym wydaniu - myslę, że pod tym względem ptcruiserclub jest naprawdę wyjatkowy, wyróżnia się z rzeszy innych organizacji i klubów i nie jest to tylko zasługa faktu, że członków łączy wspólna pasja. Mam nadzieję że nas także będziecie mogli zaliczyć do siewców dobrego klimatu i zdrowej atmosfery i że zobaczymy się znowu na najbliższej imprezie. A o kuligu na podbeskidziu proszę już myśleć drodzy Państwo, żeby nie było jak ubiegłej zimy ;P

#963 yacho

yacho

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2.2 CRD
  • Imię:Jan

Napisano 22 May 2011 - 14:15

My także już zameldowaliśmy się w domu. Zlani potem dobiliśmy do celu kilka minut po 12tej. PiTi dzielnie się trzymał i dowiózł nas do celu :)

Wielkie dzięki dla Was Wszystkich za spotkanie. Miło było spędzić czas w Waszym gronie.
Podziękowania za organizację, za serwis, za całokształt :jupi

Pozdrawiamy :kawka

#964 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 22 May 2011 - 15:08

Przemka przepraszamy za nasze zniknięcie bez wieści przed odjazdem - pochłonął nas urok zakątka i straciliśmy rachube czasu na jeziorze :torba

:lol trochę teraz żałujemy że nie poszliśmy z wami na te rowerki, tam było naprawdę pięknie :)

Zastanawia mnie spalanie na trasie - do Legnicy około 10l/100km a z powrotem 13l/100km, co oni za gaz sprzedają na tych stacjach ?
No i grad much na szybie ;P

#965 Bosy Ikar

Bosy Ikar

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2.2 CRD
  • Imię:Marcin

Napisano 22 May 2011 - 15:31

Meldujemy się w domu.

Wielkie podziękowania dla Adamesa za zorganizowanie imprezy i każdemu uczestnikowi za wspaniałą zabawę.

Leszku gratuluję pucharu :brawo

#966 maro20

maro20

VIP

• Na zawsze z nami
  •   
  • Silnik:2,2crd
  • Imię:marek

Napisano 22 May 2011 - 17:06

Ja tez w domku 0d 16.oo :dance Jeszcze raz serdeczne podziekowania dla uczestników za miłe towarzystwo i w ogóle. trzecia taka imprezka zakończona i zero minusów/same plusy/Do zobaczenia w Cierszewie :alko

#967 rafe1

rafe1

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2.4GT M
  • Imię:Rafał

Napisano 22 May 2011 - 17:15

18:00 dotarliśmy do celu :cwaniak

Adaś podniosłes poprzeczkę o dwa oczka :alko

#968 Bezimienny Gość.kropka.com_*

Bezimienny Gość.kropka.com_*
  • Guests

Napisano 22 May 2011 - 17:23

Niezmiernie się cieszę, że mogłam uczestniczyc chociaż przez chwilę :brawo Wielkie dzięki za ciepłe przyjęcie :kciuki

I jeszcze jedna korzysc ze zlotu: zawstydzona czystością silników Pitków Zlotowiczów dzisiaj....umyłam swój. No wiem, że dzień za późno ale jest :glupek
(A i tak wiemy kto ma najczyściejszy silnik) Pozdrawiam gorąco :kciuki
A...i lampy potraktowałam pastą tempo i już nie są takie matowe :jupi

#969 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:Adam

Napisano 22 May 2011 - 17:29

Nam też udało się dojechać do domku.
Dziękuję Wszystkim, że chcieliście przyjechać na spot w tak odległym zakątku kraju.
Gratuluję zdobywcom nagród w obu konkursach czyli na Najładniejszego PT spotu i dla najlepszego kręglarza spotu.
Naszym Mechanikom za te kilka godzin które poświęcili przeglądając wszystkie autka. Jackowi za serwis klimatyzacji.
Tomkowi i Marcinowi za pomoc w organizacji spotu.
Oczywiście co złego to nie ja :torba
Przepraszam za utrudnienia, czyli za brak prądu i kłopoty z wodą.
Mieciu Dziękuję Tobie za te gadżety, wiem, że spędziłeś przy nich kilka godzin.
Przy okazji miałem okazję przejechać się na siedzeniu pasażera samochodem Krzysztofa, z Maxem jako kierowca.
Wrażenia nie do opisania, to trzeba przeżyć, jazda na krętej drodze robi spore wrażenia.
Mam nadzieję, ze ci co byli z nami pierwszy raz, będą jeszcze chcieli przyjechać na następny spot do Cierszewa.
Rafał, teraz kolej na Ciebie.
Dziekuję Nudelkowi za gadżety i krówki. Baner klubowy ma ze sobą Kajka.
Tomku (resiurc) gadżety od Ciebie rozdałem , dziękuję za pamięć
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim, To był miło spędzony weekend .

#970 maro20

maro20

VIP

• Na zawsze z nami
  •   
  • Silnik:2,2crd
  • Imię:marek

Napisano 22 May 2011 - 17:56

A własnie : gratulacje Leszku za zdobycie pucharu krę :diabelek glarza :diabelek :diabelek :diabelek

#971 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Imię:Adam

Napisano 22 May 2011 - 18:25

Przed chwilką rozmawiałem z Maxymem, ( przez całą powrotną trasę do domu , Max przesyłał mi info gdzie jest).
Właśnie dotarł do domu i ....... tuż przed domem dopadła go burza .
Informacyjnie dla tych co nie wiedzą, to na kilka km przed celem naszego spotu, nasi motocykliści również jechali w burzy, a właściciele cabrio mieli możliwość sprawdzić szczelność swoich dachów.

Patii, nie wiem co jest, ale żelka nie chce nic jeść hmm

#972 Bell

Bell

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Imię:IzaBell'a

Napisano 22 May 2011 - 18:37

Dotrałam :kciuki

Z kolegą Pablo wracaliśmy dobre 8 godzin ;) kawał drogi w remoncie i widać skutki...

Kraków wjechał już na płatną autostradę i podejrzewam, że w przeciągu godziny też już będą w domu :)

Adaś - czemu wyłączyłeś prąd?? :lol

Kajce dziękujemy za przygarnięcie :)

Krakusowi również :)

Miecio - numer konta do przelewu poproszę ;)

Jaśmina - patrz wyżej :) czekam na pw ;) i dziękuję za filterki...

Majstrom nie mam co dziękować - w kierunku mojego PiTka nawet nie spojrzeli ;) :lol (chociaż Max poznał mnie z tej najgorszej zlośliwej strony) ;)

I reszcie dziękuję za udaną zabawę ;)

Ukłon w kierunku Kajki - RZEPAK :d

#973 MayheM

MayheM

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:Brak
  • Silnik:Brak
  • Imię:Marcin

Napisano 22 May 2011 - 18:40

Wlasnie wrocilismy, dzieki za kolejny zaje-udany zlocik, nie wyobrazam sobie opuscic takie spotkanie :)

Dzieki wszystkim za wszystko, mechanikom za pomoc i cenne rady i wskazowki, Krzyskowi (kjkaczm) za mozliwosc przejechania sie Jego bolidem 2x, w tym raz gdy Max prowadzil (mam nadzieje ze kanapa szybko wyschnie :glupek )

Pozdrawiamy i czekamy na nastepne spotkanko :kciuki :piwo

#974 leopaw

leopaw

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:2.2
  • Imię:Lech

Napisano 22 May 2011 - 18:41

Zmęczeni ale szczęśliwi / z super spotu/ dotarliśmy do domku. Reszta później :kawka

#975 paradyz

paradyz

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:300C 3,5 A
  • Imię:Paweł

Napisano 22 May 2011 - 18:41

My po przejechaniu ponad 600 km dotarliśmy do Rzeszowa o 17:20. Adam i reszta kliczki Dolnośląskiej, spisaliście się na brylantowe medale. Organizacja super. Tego potrzebowaliśmy. Odprężenia w tak zacnym towarzystwie. Miejsce przecudne (o czym już wiedziałem) mnóstwo atrakcji, niekończące się rozmowy. Miło było mi poznać nowe koleżanki i kolegów. Szczególne pozdrowienia dla Migi42, jak sie okazało mojego krajanina ....jaki ten świat jest mały... Wszystkim dziękuję za przemiłą atmosferę i niezwyczajną życzliwość. Ze spotu na spot stajemy się wielką rodziną ptmaniaków. Czekam na zdjecia. Sam, jak tylko znajdę czas, zajmę sie montażem filmu. AAA naszym Mistrzom Andreasowi i Maxymowi ukłony ukłony i jeszcze raz ukłony. Wspaniali ludzie. Do zobaczenia.
Jak tylko ktoś z Was będzie w okolicach Rzeszowa, zapraszamy na kawę do nas :kawka

Zastanawia mnie spalanie na trasie - do Legnicy około 10l/100km a z powrotem 13l/100km, co oni za gaz sprzedają na tych stacjach ?
No i grad much na szybie ;P

Przemek ja też miałem przedziwną historię w drodze powrotnej związaną z gazem. Zakupiłem gaz na stacji Lotos za Wrocławiem i ........ pitek nie chciał mi jechać. Jak tylko przekraczałem 3000 obrotów, auto przłączało sie samoczynnie na benzyne... Dopiero zatankowanie na płatnym odcinku na Orlenie spowodowało, że objaw zniknął. Jakiś lewy gaz. Ja to jutro zgłaszam do Lotosu i gdzieś jeszcze..... Banda.

#976 andmis

andmis

VIP

• Moderator
  •      
  • Rok Produkcji:2003 LTD
  • Imię:Andrzej

Napisano 22 May 2011 - 19:13

Ja już z żonką co prawda w domu od kilku dorych godzin, ale też chcę podzielić sie wrażeniami. Było naprawdę bardzo fajnie. Wrażenia ze zwiedzania pięknych miejsc nie do ocenienia. Cieszę się, że poznałem wielu klubowiczów i miło spędziłem z Wami czas. Dziękuję Ci adames za organizację spotu oraz tym którzy Ci pomagali, mieciowi za pamiątkę okolicznościową, andreasowi za diagnozę, maxymowi i leopawowi za info. Pozdrowienia ode mnie i mojej żony dla migi42 wraz z małżonką. Pozdrawiam rówież całą resztę uczestników. Do zobaczenia.

#977 MarioT

MarioT

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  • Silnik:2,4 Pb/LPG
  • Imię:Mariusz&Basia

Napisano 22 May 2011 - 20:05

Jesteśmy w domu, dzięki za wspaniały weekend, za spotkanie, za wypoczynek...
Adames, SPOT DOLNOŚLĄSKI prawdziwym treningiem szyfrantów...DZIĘKI. :brawo :kciuki

#978 kjkaczm

kjkaczm

Uzależniony

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:2.4T (GT) M +LPG
  • Imię:Krzysztof i Majka

Napisano 22 May 2011 - 20:06

my też meldujemy nasz szczęśliwy powrót do Łodzi, byliśmy na miejscu dopiero 18.15; wyjechaliśmy ostatni, 12.07, i podczas tankowania w Gryfowie okazało się, że zostawiłem korek wlewu paliwa na stacji Statoil w Leśnej poprzedniego dnia po wizycie w zamku Czocha; zadzwonili z tej stacji z Gryfowa (też Statoil) i wracaliśmy do Leśnej; tam okazało się, że korek jest, ale niedokładnie od PiTka, c\zyli mamy go i tak do kupienia; nota bene przejechaliśmy z Majeczką 2 x przez te zajefajne zakrętasy koło nasze go Złotego Snu, ale ze względu na obecność wrażliwego kota :lol nie mogłem przyłożyć tak, jak zrobił to Maxym;
Dzięki Adaś zo organizację spotu, za gościnę, a wszystkim pozostałym uczestnkom za atmosferę, i czekamy z niecierpliwością na następne spotkanie z Wami wszystkimi

#979 Kajka

Kajka

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2,2 CRD M
  • Imię:Katarzyna

Napisano 22 May 2011 - 20:06

Jestem (już jakąś chwilę)! :)
Dziękuję Wam wszystkim - bardzo, bardzo, bardzo...
Adasiowi - wiadomo - najbardziej! :brawo Za całokształt (i widok na jezioro za oknem :) ).
I jeszcze szczególne buziaki dla Doktorków, że zerknęli i zdiagnozowali, że w miarę OK (o silniku pamiętam!), dla Przemusia, że co obiecał (już z 1,5 roku temu ;) ), to zrobił, dla Jacka za filtry.
Za chwilę pewnie będą podziękowania dla fotografów (Kostek jaki Ty jesteś szybki... :] ).
I jeszcze przytulam ciepło przemokniętego Maksia - :* za fantastyczną wycieczkę motocyklową!
Powinnam jeszcze dziękować Basi i Leszkowi (wiadomo! co za spiżarrrnia!).
Klice Śląskiej i Krzychowi za ściganie się (zwłaszcza jak Marek prowadził) po autostradzie ;) (Patii - gdzieś Ty nam zniknęła?).
Markowi za naleweczki (choć rośnie Ci konkurencja - ta Maksa też była rewelacyjna! I porterówka Yacha!).
"Nowym", że się nas nie bali (albo już nie boją :lol ).
Gosi i Pawłowi za odchudzającą bułeczkę (przepisy!).
Bell'ce z Piotrem za towarzystwo w PT.
Mieciowi za gadżecik i... inne takie ;)
Właściwie każdemu z Was należą się podziękowania :)
Do zobaczenia znów!

#980 krzysiek

krzysiek

Kolegunio

• Pomagamy sobie
  • Silnik:2,0
  • Imię:Krzysiek

Napisano 22 May 2011 - 20:10

Kraków dojechał bez problemów w domku byliśmy o 20.30.

Adam duuuużżżża piątka za organizację, podziękowania i ukłony dla wszystkich uczestników :witam

Dołączona grafika