CO KTO PRZYWOZI DO ZARCIA I PICIA?
1. MayheMy - troche pieczywa, troche wegla, jakis keczup, hamburgerki, kilka napojow.
2. andreeas7 - kielbasa ,kaszanka,kilka napojów
3. TOMHAL7 - kiełbasa, napoje, pieczywo
4. Bosy Ikar - pieczywo, napoje, węgiel, coś na ruszt (oczywiście w przyzwoitych ilościach)
5. Polaak - pieczywo, zapojka, musztarda, cos "na ząb" ze słoika, karkówka, piersi z kurczaka, szaszłyki...
6. leopaw - pieczywo , miąsko , napoje 0% i napoje 48% 12but., ogóreczki wszelakie akcesoria / tacki, nożyki, widelce , kubeczki i kielunki/ za dużo wymieniać
7. Moja żonka obiecuje mufinki, trochę węgla zabierzemy, paletkę piwka z Czarnkowa, jak zdążę zakupić, ze dwie flaszeczki myszowej nalewki, z dwie własnej nalewki, coś zimnego do picia i jakaś padlinka na grilla oraz co mi się tam jeszcze po drodze nawinie...
8.kiełbasa,flaki i inne przysmaki,czarny węgiel,białe talerzyki i widelce tylko nie wiem jakie napoje 5% czy 48%,a może wezme jedne i drugie
8. coltrana i miecio: precelki krakowskie, oscypki z gor, przetwory domowe, napoje 0%,.....moze cos jeszcze....
9.Majeczka i kjkaczm - chleb wiejski specjalny(jak się uda kupić, a jak nie to jakiś inny) do smalcu własnej roboty w kamionkowym garze + własnoręcznie kiszone ogórki +napoje różne (te niestety nie własnego chowu)