Sąsiad był?
Nie, dlaczego pytasz?
Napisano 14 sierpnia 2015 - 22:22
Sąsiad był?
Nie, dlaczego pytasz?
Napisano 14 sierpnia 2015 - 22:26
po formie twojej wypowiedzi wnioskowałem że jednak był ;P
Chcesz o tym porozmawiać?
Ale to jutro bo teraz ide spac już bo o 3 wstaje i ruszamy w trasę
Napisano 29 sierpnia 2015 - 11:34
klubowicze przestrzegam przed tymi złodziejaszkami. Kupujesz za wielką kasę listwy do pitola a oni wysłali mi pociętą listewę z metra jeszcze na dodatek źle. Listwa na metry kosztuje po 2 zeta za metr, ja dostałem około 4m za 90zeta jawna kpina i zwrotów nie przyjmują jak ktoś chce to mu na priwa wyślę maile jakie od nich dostawałem BANDA
link do strony http://allegro.pl/ch...5554646563.html
Napisano 29 sierpnia 2015 - 12:52
Napisano 29 sierpnia 2015 - 20:01
Krzysiek, facet może sobie pogadać... Musi przyjąć zwrot. Poczytaj.
http://faq.allegro.p...-i-zwrot-towaru
Napisano 30 sierpnia 2015 - 09:45
zgłosiłem nadużycie czekam aż allegro odpowie, Marcin a mógłbyś podpowiedzieć jak ich dokładnie załatwić bo se chyba nie radze z tym tematem, przez te przekomarzanki minął czas 14 dni i nie wiem co dalej z tym zrobić a muszę ich załatwić bo wysmarowali mi komentarz obraźliwy i nie prawdziwy.
Napisano 30 sierpnia 2015 - 18:27
Najpierw się czyta regulaminy i komentarze sprzedającego na profilu a potem dopiero się kupuje.To jest lenistwo i głupota kupujących.
Napisano 30 sierpnia 2015 - 19:20
Najpierw się czyta regulaminy i komentarze sprzedającego na profilu a potem dopiero się kupuje
Tylko że tych negatywnych to akurat tam jest niewiele, a ostatni to pewnie chromka1
Napisano 30 sierpnia 2015 - 21:32
reserved, tu takie teksty nic już nie pomogą. Trzeba doradzić koledze a nie wypominać mu co zrobił a czego nie.
Napisano 05 września 2015 - 11:55
reservet jak ty dupcysz, nie jestem bity workiem kartofli i zawsze od tego zaczynam a ty gupoty piszesz . Nadal nie daje rady z tymi s.....mi może ktoś pomoże bo oni nadal ludzi oszukują
a pro po regulaminu znam go na pamięć tyle że ja zamawiam a towar dopiero widzę czasami po miesiącu (praca) i czas zwrotów mija dlatego taki problem, po dobroci nie da rady pozdrawiam orła białego
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 05 września 2015 - 11:59
Napisano 05 września 2015 - 13:24
Napisano 06 września 2015 - 09:23
Marcin nie chodzi mi tu już o zwrot, tylko jak ich załatwić żeby tych oszustów zablokowali, bo to typowi naciągacze na szajs
Napisano 06 września 2015 - 09:52
Witam
Miałem taką sytuacje , bo zapłaciłem i zamówiłem śruby do felg alu , ale niestety już nigdy nie dotarły do mnie , gostek się tłumaczył że wysłał ale nawaliła firma kurierska i kazał mi abym sam pisał jakąś reklamacje . Myślę sobie co mnie to obchodzi to nie moja sprawa , a on swoje. I nawet ani myślał żeby oddać mi pieniądze. Ostrzegałem go że go znajdę bo miał sklep i handlował częściami do francuzów . Na to on ha , ha , ha.
I tak jak na nasze forum nie raz się handlarze rejestrują tylko żeby sprzedać części czy pitka , tak go odnalazłem nawet miał ten sam login/nazwe i na kilku forach od aut francuskich napisałem co trzeba na chama.
Wtedy go ruszyło straszył sądem , prokuratorem , itd , bo inni też się rozpisali i rozgorzała dyskusja o nim.
Po prostu ostrzegłem aby nie kupować od takiego z takiego miasta bo to oszust , który do tej pory nie oddał mi pieniędzy.
Nic mi to nie dało bo mi nie oddał ale przestrzegłem ludzi przed jego praktykami.
Pozdro.
Użytkownik Mario edytował ten post 06 września 2015 - 09:53
Napisano 06 września 2015 - 11:33
Witam
Miałem taką sytuacje , bo zapłaciłem i zamówiłem śruby do felg alu , ale niestety już nigdy nie dotarły do mnie , gostek się tłumaczył że wysłał ale nawaliła firma kurierska i kazał mi abym sam pisał jakąś reklamacje . Myślę sobie co mnie to obchodzi to nie moja sprawa , a on swoje. I nawet ani myślał żeby oddać mi pieniądze. Ostrzegałem go że go znajdę bo miał sklep i handlował częściami do francuzów . Na to on ha , ha , ha.
I tak jak na nasze forum nie raz się handlarze rejestrują tylko żeby sprzedać części czy pitka , tak go odnalazłem nawet miał ten sam login/nazwe i na kilku forach od aut francuskich napisałem co trzeba na chama.
Wtedy go ruszyło straszył sądem , prokuratorem , itd , bo inni też się rozpisali i rozgorzała dyskusja o nim.
Po prostu ostrzegłem aby nie kupować od takiego z takiego miasta bo to oszust , który do tej pory nie oddał mi pieniędzy.
Nic mi to nie dało bo mi nie oddał ale przestrzegłem ludzi przed jego praktykami.
Pozdro.
Napisano 06 września 2015 - 11:45
Czyli bitwę wygrałeś lecz nie wojnę bo polegleś
Ot taka mała zemsta z mojej strony , chociaż tyle i tak kasy skurwiel mi nie oddał.
Napisano 06 września 2015 - 11:56
Mario trzeba było próbować odzyskać. Art.286 par.1 Oszustwo w Polsce jest karane. Wystarczyło iść na policje zgłosić gościa podać dane a oni reszta się zajmą. Oszustwo jest przestępstwem ściganym z urzędu nie ważne na jaka kwotę.Ot taka mała zemsta z mojej strony , chociaż tyle i tak kasy skurwiel mi nie oddał.
Użytkownik bigmeen edytował ten post 06 września 2015 - 11:57
Napisano 06 września 2015 - 12:27
No wiem ale jakoś człowiek był zabiegany nie miał czasu na policje , sądy , sprawy , itd.
Co mogłem to zrobiłem z kompa .
Napisano 06 września 2015 - 12:30
No wiem ale jakoś człowiek był zabiegany nie miał czasu na policje , sądy , sprawy , itd.
Co mogłem to zrobiłem z kompa .
Napisano 06 września 2015 - 12:40
Nooo racja , BMW w większości jest flagowym autem wiejskich przygłupów do kręcenia '' bączków '' pod remizą
Napisano 07 września 2015 - 10:07
Oj, Darku ,Maćku, narażacie się!
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Kupię jakieś ciekawe auto |
Zakup kontrolowany! | medyk |
|
|
|
Aukcje Allegro. Czy ktoś od nas licytuje razem ze mną? |
Offtopic | Bezimienny Gość.Yodarek_* |
|