Dziękuję Andreeas - rzeczywiście nagrzewnica jest rozszczelniona - mechanik chce za robotę 350zł - znalazłam nagrzewnicę firmy SLR za 120zł - w necie SLR ma dobre opinie. Jak jest w rzeczywistości - nie wiem

Parowanie szyb?!
Bezimienny Gość.Rodzysia_*
Napisano 06 marca 2016 - 14:36
Napisano 07 marca 2016 - 11:57
Mój magik mechanik też mnie wczoraj oświecił, że lekko parują i bez dmuchawy ani rusz więc pewnie to rozszczelnienie. Ale wspomniał również o jakimś magicznym płynie, który może cudem uszczelni.
Napisano 07 marca 2016 - 12:02
Ale wspomniał również o jakimś magicznym płynie, który może cudem uszczelni.
Odradzam wszelkiego typu magiczne uszczelniacze.
Robia więcej szkody niż pożytku.
Napisano 07 marca 2016 - 12:08
Napisano 07 marca 2016 - 12:26
Czyli co? Oddawać do magika żeby wyciągał nagrzewnicę czy czekać na cud bo tak bardzo nie parują ? Już marudził, że trzeba pół auta rozbierać
Napisano 07 marca 2016 - 12:28
Spokojnie, niech wyjmie i uszczelni odpowiednia masa.
Mialem na mysli uszczelniecze w sprayu, plynie jako dodatki do oleju/paliwa itp
Napisano 08 marca 2016 - 10:11
Dzięki
Abstrahując od parowania szyb, to szukam jakiegoś innego mechanika bo temu już auta nie oddam
Napisano 08 marca 2016 - 23:27
Dzięki
Abstrahując od parowania szyb, to szukam jakiegoś innego mechanika bo temu już auta nie oddam
W Lodzie dałbym namiar na warsztat, tym bardziej ze jeden z chłopaków robił w Chryslerze przy PT
Nie odwalają fuszerki jak niektórzy z forum, uważający się za mechaników. a przy mechaniku nawet nie stali, jeszcze rachunku nie dadzą... Wszystko czysto i z zasadami, nie ma ze źle spasowany grill jak u pewnego naszego kolegi. Z czystym sumieniem, pełna profesja.
Łukasz, zaczynasz mnie irytować. Obiecałeś coś...
Napisano 09 marca 2016 - 08:32
Łukasz, zaczynasz mnie irytować. Obiecałeś coś..Yodarek,czemu się dziwisz, że Łukasz próbuje ostrzec osoby które chcą porządnie naprawić PT,a trafiają na partaczy.ma złe doświadczenie z tym mechanikiem.może zróbmy listę nieuczciwych pseudo mechaników aby inni nasi koledzy z forum nie mieli takich problemów jak On.
Napisano 09 marca 2016 - 08:58