Co powiecie na 17 lipca niedziela ?
Ja mogę coś zorganizować w Rzykach [gril, ziemniaki z ogniska] lub w Międzybrodziu [pływanie, latanie] ale jeśli ktoś ma jakieś inne miejsce to chętnie się wybiorę

Update 15.07.2011
UWAGA UWAGA

Proszę wszystkich o zapisanie mojego nr tel. 660 40 50 14 - szczególnie osoby które będą pierwszy raz, przyda się w razie jakiegoś opóźnienia lub pomylenia drogi.
Proszę naszych żeglarzy [Kajka, adasko] o zabranie "Patentu Żeglarskiego" - będzie potrzebny przy wypożyczaniu łódki.
Nikt nie protestował więc zarządzam zbiórkę o 10:20 w Andrychowie na parkingu koło Kauflandu ul.Krakowska 83A - to główna droga przez miasto [ tam gdzie spotykaliśmy się w lutym]
Komu nie po drodze, jedzie do ośrodka http://www.urumcajsa.pl/ - Żywiec - Moszczanica
ul. Królowej Jadwigi 34-300 Żywiec na godz 11:00
W ośrodku mamy rezerwacje na dwie omegi [ Na tą chwile chętnych na pływanie jest 10 osob, cena wynajęcia dwóch omeg na cały dzień to 200zł czyli wychodzi 20 zł od osoby] oraz zadaszenie z miejscem na ognisko, do jeziora schodzi się po kilkudziesięciu schodach, samochody zostawiamy na parkingu w ośrodku jakieś 40m wcześniej.
Mam też propozycje - mogę załatwić w dobrej cenie pstrągi z gospodarstwa eko z górskiego potoku : 1 szt waży około 35- 40 dkg = 8zł , w sreberku z masełkiem są pyszne

W piątek 0 22:00 zamykamy liste na pstrągi.
UWAGA CHCESZ COŚ ZMIENIĆ, DOPISAĆ - SKOPIUJ TĄ LISTĘ !

1. Patii 2os. pływają + dwie nie pływające [z Kapitan Kajką ] - kiełbaska i sałatka 2 razy rybka
2. Nudelek + Asia + Julka + Emilka - ciasto, nadziewane pieczarki oraz wszelkie możliwe talerze, kubk,i sztućce jednorazowe biore Ja, to pisał Nudelek 4 x rybka
3. Adaśko 2os. pływają -szaszłyki drobiowe, kurczaka w zalewie oraz jakąś sałatkę
4. coltrana+miecio+aksia - Grill oraz brykiety plus male "co-nieco", salatke
5. Bell i Piotr - zapobiegawczo też będziemy mieli grilla i weźmiemy na niego jakieś mięcho... (nie pływamy)
6. Nazwa [Przemek & M ] 2os. pływają - Chleb, ketchup, musztarda, jakiś sos i coś jeszcze może - muszę pomyśleć / 2x pstrąg
7. Kajka 1os. pływa/ Serniczek 1 rybka
8. Lusija Kostek Julka i Zuzka ( bez pływania) samochodem zastępczym -napoje woda, cola jakieś soki, piwo dla pasażerów 2 x pstrąg
9.markkus36 1os. pływa -mamy ogórki kiszone, może się przydadzą i grilla też możemy zabrać . Zrobimy karczek na grilla i tzatziki / 2x pstrąg
10. Leeocruiser&Co 2os. pływają - Może "maścipulę vel kociołek"ew.karkówa / 3x pstrąg
Żywiec
11.emibass + 3 osoby weźmiemy jakieś jedzonko coś wymyślimy + czeskie piwo/ ŻYWIEC

Jeśli gdzieś się pomyliłem prosze o wybaczenie i korektę

Jest oczywiście uroczo

I bezpiecznie

Na górze po lewej jest zadaszenie na ognisko i grila
W połowie schodów po lewej można by się rozbić na trawie - bedzie widok na jezioro [dlatego warto zabrac leżak lub koc]

zadaszenie w razie tfu tfu deszczu

i w środku

moze nie prosto z fabryki ale nie ciekną, sprawdzałem !