Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

W lipcu Klika się spotyka - 17 Lipca Jezioro Żywieckie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
578 odpowiedzi w tym temacie

#221 Bell

Bell

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:IzaBell'a

Napisano 14 lipca 2011 - 21:04

Ustalone - będzie lało wszędzie poza Żywcem i okolicami w promieniu (dajmy na to) 50 km :)

#222 adasko

adasko

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2.4L
  • Imię:Adam

Napisano 14 lipca 2011 - 22:36

Na jednym kanale w prognozie zapowiadali na niedzielę na południu kraju przelotne burze i deszcze, na innym coś zupełnie innego....
Znając sprawdzalność pogody z TV to myślę, że nie mamy się czego obawiać :d
a jak już zapakuję ze sobą kurtkę przeciwdeszczową to na 100% będzie słońce... zawsze tak jest ;)

#223 lusija

lusija

Przedszkolak

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:2,4T
  • Imię:Lucyna

Napisano 15 lipca 2011 - 05:25

w chorzowie dziś rano ciemno, zimno, mokro i ponuro hmm ...

#224 sluna

sluna

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2.2 touring
  • Imię:Darek

Napisano 15 lipca 2011 - 06:57

lusija w Malborku może nie mokro ale ciemno 19 st. :cwaniak

#225 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2000
  • Silnik:2.0M Gasss ;)
  • Imię:Przemek

Napisano 15 lipca 2011 - 08:01

A u mnie błekitne niebo, swieci słoneczko, jest 25 stopni i tak ma byc do poniedziałku :)
Amen

#226 Kajka

Kajka

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2,2 CRD M
  • Imię:Katarzyna

Napisano 15 lipca 2011 - 08:36

błekitne niebo, swieci słoneczko, jest 25 stopni i tak ma byc do poniedziałku :)

Tak!
Tak ma tam być! :)

Nie chcę zaburzać, ale u mnie od wczoraj na zmianę pada i leje... :(

#227 adasko

adasko

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 15 lipca 2011 - 08:37

Zatem trzymajmy kciuki, żeby u Ciebie nic się nie zmieniło.

A jakby co to w niedzielę z rana, lub w sobotę wieczorem niech każdy odprawi rytualny taniec deszczu nad swoją wioską, to wtedy nad żywieckim już nie będzie miało co padać. :diabelek

#228 Kajka

Kajka

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2,2 CRD M
  • Imię:Katarzyna

Napisano 15 lipca 2011 - 08:40

adasko, Ci co jadą z domu niech tak zrobią :lol
Ja - dzięki uprzejmości Madzi i Przemka - będę jechała z Andrychowa, to może tam lepiej nie tańczyć? :cwaniak

#229 adasko

adasko

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 15 lipca 2011 - 08:53

Nie no właśnie teraz też to przemyślałem, i proponuję wyłączyć tych co już będą w okolicy wcześniej. Chyba że odprawisz ten taniec przed wyjazdem z domu :diabelek

#230 mijodek

mijodek

Początkujący

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2.0
  • Imię:Michał

Napisano 15 lipca 2011 - 08:59

czesc,bedzie ktos z Was w Bolkowie na CastleParty? :alko :diabelek

#231 markkus36

markkus36

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.0 limited
  • Imię:Marek i Agata

Napisano 15 lipca 2011 - 09:13

a może w sobotę złożyć ofiarę z baranka perunowi to w niedziele pogoda ładna będzie

#232 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 15 lipca 2011 - 14:46

UWAGA UWAGA :)

Tak wygląda prognoza pogody : http://www.twojapogo.../slaskie/zywiec
Prognozy na trzy dni do przodu maja wysoką sprawdzalność więc proszę mi tu nic nie insynuować i nie siać zamętu :lol

Proszę wszystkich o zapisanie mojego nr tel. 660 40 50 14 - szczególnie osoby które będą pierwszy raz, przyda się w razie jakiegoś opóźnienia lub pomylenia drogi.

Proszę naszych żeglarzy [Kajka, adasko] o zabranie "Patentu Żeglarskiego" - będzie potrzebny przy wypożyczaniu łódki.

jeszcze jedna sprawa :) kogo mogę się spodziewać w Andrychowie a kto pojedzie prosto do ośrodka ?

Na pierwszej stronie tego tematu staram się robić na bieżąco aktualizacje, warto tam czasem zerknąć :cwaniak pomału będę zamykał liste chętnych na pstrąga, prosze sprawdzić na poniższej liście czy wszystko się zgadza :

UWAGA CHCESZ COŚ ZMIENIĆ, DOPISAĆ - SKOPIUJ TĄ LISTĘ ! :)
1. Patii 2os. pływają + dwie nie pływające [z Kapitan Kajką ] - kiełbaska i sałatka 2 razy rybka
2. Nudelek + Asia + Julka + Emilka - ciasto, nadziewane pieczarki oraz wszelkie możliwe talerze, kubk,i sztućce jednorazowe biore Ja, to pisał Nudelek 4 x rybka
3. Adaśko 2os. pływają -szaszłyki drobiowe, kurczaka w zalewie oraz jakąś sałatkę
4. coltrana+miecio+aksia - Grill oraz brykiety plus male "co-nieco", salatke
5. Bell i Piotr - zapobiegawczo też będziemy mieli grilla i weźmiemy na niego jakieś mięcho... (nie pływamy)
6. Nazwa [Przemek & M ] 2os. pływają - Chleb, ketchup, musztarda, jakiś sos i coś jeszcze może - muszę pomyśleć / 2x pstrąg
7. Kajka 1os. pływa/ Serniczek 1 rybka
8. Lusija Kostek Julka i Zuzka ( bez pływania) samochodem zastępczym -napoje woda, cola jakieś soki, piwo dla pasażerów 2 x pstrąg
9.markkus36 1os. pływa -mamy ogórki kiszone, może się przydadzą i grilla też możemy zabrać . Zrobimy karczek na grilla i tzatziki /
10. Leeocruiser&Co 2os. pływają - Może "maścipulę vel kociołek" / 3x pstrąg
11. maxym72 ??????? :diabelek

Jeśli gdzieś się pomyliłem prosze o wybaczenie i korektę ;)

Spotowiczu, rozumiem że juz zapisałeś mój nr telefonu ??? no :)

#233 maxym72

maxym72

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2014
  • Silnik:Sedici=4x4
  • Imię:Max

Napisano 15 lipca 2011 - 17:41

Pragnę donieść z przykrością, że nie będę - ospa dopadła moją drugą pociechę - muszę siedzieć w domu na urlopie przynajmniej tydzień. Wszystko mi się popier... ale nie teraz, to następnym razem. Szkoda i życzę Wam bez zawiści - Wesołej i Najlepszej pod słońcem zabawy. Czekam na relację. Pozdrawiam

#234 markkus36

markkus36

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 15 lipca 2011 - 18:38

Przemek jak mozna bo zapomniałem to jakieś 2 rybki dla nas a my do Andrychowa tam sie spotkamy

#235 Bell

Bell

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:IzaBell'a

Napisano 15 lipca 2011 - 18:48

Bell Team dotrze do Andrychowa :) (mam nadzieję, że nie zaśpimy :lol)

#236 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:cabrio 2.4
  • Imię:Patii

Napisano 15 lipca 2011 - 19:16

1. Patii 2os. pływają + dwie nie pływające [z Kapitan Kajką ] - kiełbaska i sałatka 2 razy rybka - Żywiec
2. Nudelek + Asia + Julka + Emilka - ciasto, nadziewane pieczarki oraz wszelkie możliwe talerze, kubk,i sztućce jednorazowe biore Ja, to pisał Nudelek 4 x rybka
3. Adaśko 2os. pływają -szaszłyki drobiowe, kurczaka w zalewie oraz jakąś sałatkę
5. Bell i Piotr - zapobiegawczo też będziemy mieli grilla i weźmiemy na niego jakieś mięcho... (nie pływamy) Andrychów
6. Nazwa [Przemek & M ] 2os. pływają - Chleb, ketchup, musztarda, jakiś sos i coś jeszcze może - muszę pomyśleć / 2x pstrąg
8. Lusija Kostek Julka i Zuzka ( bez pływania) samochodem zastępczym -napoje woda, cola jakieś soki, piwo dla pasażerów 2 x pstrąg
9.markkus36 1os. pływa -mamy ogórki kiszone, może się przydadzą i grilla też możemy zabrać . Zrobimy karczek na grilla i tzatziki / 2 x rybka - Andrychów
11. maxym72 ???????

#237 Mike PT Dodge

Mike PT Dodge

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2007
  • Silnik:NITRO 2,8 A
  • Imię:Michał

Napisano 15 lipca 2011 - 19:31

1. Patii 2os. pływają + dwie nie pływające [z Kapitan Kajką ] - kiełbaska i sałatka 2 razy rybka - Żywiec
2. Nudelek + Asia + Julka + Emilka - ciasto, nadziewane pieczarki oraz wszelkie możliwe talerze, kubk,i sztućce jednorazowe biore Ja, to pisał Nudelek 4 x rybka ŻYWIEC
5. Bell i Piotr - zapobiegawczo też będziemy mieli grilla i weźmiemy na niego jakieś mięcho... (nie pływamy) Andrychów
9.markkus36 1os. pływa -mamy ogórki kiszone, może się przydadzą i grilla też możemy zabrać . Zrobimy karczek na grilla i tzatziki / 2 x rybka - Andrychów
11. maxym72 ???????

#238 Nazwa

Nazwa

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 15 lipca 2011 - 20:21

ehhh Max wielka szkoda, ale co poradzić, dzieciaki najważniejsze - do zobaczenia na następnym spocie :)

Marek- już dopisane, dzięki Patii :)
Bell, ale ty i spóźnienie ??? niemożliwe ;)

Mam jeszcze istotną informacje, grille możemy palić bez problemu natomiast jeżeli chcielibyśmy ognisko to trzeba będzie zrobić zrzutę - drewno na cały dzień 50zł

2. Nudelek + Asia + Julka + Emilka - ciasto, nadziewane pieczarki oraz wszelkie możliwe talerze, kubk,i sztućce jednorazowe biore Ja, to pisał Nudelek 4 x rybka ŻYWIEC

#239 Kostek

Kostek

Kozak

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2014
  • Silnik:1,2 benzyna M

Napisano 15 lipca 2011 - 20:59

8. Lusija Kostek Julka i Zuzka ( bez pływania) samochodem zastępczym -napoje woda, cola jakieś soki, piwo dla pasażerów 2 x pstrąg ŻYWIEC

#240 markkus36

markkus36

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 15 lipca 2011 - 21:27

zrzuta na drewno to Pikus--Pan pikus...............weźmiemy w razie czego patyczki metalowe na kiełbaski jakby ktos chciał

[ Dodano: 2011-07-15, 22:29 ]
ciekawi mnie co to jest "maścipula vel kociołek" -ale podoba mi sie..........hehe