Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Spot jesienny 2012 - Bory Tucholskie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1539 odpowiedzi w tym temacie

#661 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:Adam

Napisano 11 września 2012 - 18:24

Marcin, masz rację, nikt przy zdrowych zmysłach nie może przewidzieć co będzie robił za kilka miesięcy, ba nikt nie przewidzi tego co się stanie jutro. Takie jest życie, inaczej byłoby zbyt nudne, gdybyśmy wiedzieli co się stanie za kilka godzin, nie licząc dni , miesięcy czy lat.
Zdarzyć się może wszystko i w każdej chwili nasze życie może "przewrócić się do góry nogami".
Jeśli jednak postawimy sobie jakiś cel, zaplanujemy jakieś wydarzenie, to możemy spróbować tak zaplanować sobie czas, żeby do tego celu dążyć.
Nikt nie oczekuje tutaj tłumaczeń, bo to jest nie istotne, nie możesz, to nie jedziesz i temat jest zamknięty.
Ciekawe tylko, co by było, gdyby któraś z osób organizująca spot od kilku miesięcy, "nagle" na kilka tygodni przed spotem, zakomunikowała, że nie może takiego spotu zorganizować, bo ......... nie wiedziała wcześniej co będzie w tym czasie robić. :kawka

#662 Bezimienny Gość.Yodarek_*

Bezimienny Gość.Yodarek_*
  • Guests

Napisano 11 września 2012 - 18:38

adames, prawdę mówisz jak i prawdą jest, że takie życie jest, iż nikt nie przewidzi przyszłości, nawet tego, że jego dążenia do celu, jak piszesz, również mogą spalić na panewce. Ja prawdę mówiąc do dzisiaj nie wiem czy będę mógł przyjechać, choć innej wersji do siebie nie dopuszczam..., he, he, he. I na nic tu moje planowanie, bo ja mam plan, ale mój dowódca może nie brać go pod uwagę - taki job :cwaniak
PS.
Ja na 100% przyjeżdżam... :alko tzn. przyjeżdżamy....

#663 maro20

maro20

VIP

• Na zawsze z nami
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,2crd
  • Imię:marek

Napisano 11 września 2012 - 18:49

Tzn że los nie płata figli tym którzy planują i przyjeżdżają? :torba

#664 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 11 września 2012 - 19:02

yodarek,
Wiemy przecież, że ludzie pracują w różnych zawodach, między innymi w takich w których nie można być pewnym nawet planów na dzień następny.
Pamiętam jak Mariusz (MarioT) przed spotem w Cierszewie nie mógł przyjechać, bo była wtedy powódź i musiał pomagać powodzianom.
Podobnie jest u Ciebie, Ty w każdej chwili możesz być wezwany do jednostki i za kilka godzin być kilkaset km dalej.
Plany zawsze mogą ulec zmianom, tylko tak jakoś dziwnie się zrobiło, skoro u 60% chętnych, na tyle zmieniły się plany, że nie mogą przyjechać.

#665 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 11 września 2012 - 19:07

Pech, klątwa...? adames, bywa, takie życie....

#666 AndrePT

AndrePT

PT MC

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.4GT
  • Imię:Andrzej

Napisano 11 września 2012 - 19:39

Różnie to bywa i trudno na kilka miesięcy się deklarować.
Każdy kolejny spot czeość uczy ale mimo to - życie zaskakuje.
My liczymy na zajefajny wekend.
Będzie dużo fotek i tych co nie będzie - będą mieli czego żałować.
:alko

#667 leopaw

leopaw

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Silnik:2.2
  • Imię:Lech

Napisano 11 września 2012 - 19:57

W pierwotnej wersji Spot Anita chciała zorganizować z dofinansowaniem i cena była bardzo atrakcyjna wię zapewne wiele osób biorąc to pod uwagę zadeklarowało uczestnictwo. Jak wiemy z niczyjej winy to nie doszło do skutku i wiele osób już wtedy wiedziało że na Spot nie przyjadą. Pomijając przypadki losowe pozostałe osoby mogły dużo wcześniej powiadomić Organizatorkę na PW /tak po koleżeńsku/ nie tłumacząc się nikomu na forum dlaczego co i jak z rezygnacji. Dobrze wiemy ,że to by ułatwiło organizację i spokojne zaplanowanie całej imprezy.Spoty nawet najbardziej okrojone bywają bardzo udane i pozostają w Naszej pamięci na długo. :kawka

#668 Bezimienny Gość.Yodarek_*

• Guests

Napisano 11 września 2012 - 20:00

Ja bym zakończył ten temat w temacie... Robi się coraz mniej przyjemnie a prawda zawsze leży po środku. Zaraz ktoś nie tak coś powie, ktoś jeszcze inaczej zrozumie i będą niepotrzebne kłótnie./ NAjlepiej temat obgadać face to face.... :alko :lol

#669 leopaw

leopaw

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 11 września 2012 - 20:01

I słusznie :kawka

#670 Bell

Bell

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Imię:IzaBell'a

Napisano 11 września 2012 - 20:04

adames napisał

Ciekawe tylko, co by było, gdyby któraś z osób organizująca spot od kilku miesięcy, "nagle" na kilka tygodni przed spotem, zakomunikowała, że nie może takiego spotu zorganizować, bo ......... nie wiedziała wcześniej co będzie w tym czasie robić.

Adam, to trochę nie tak. Czy Ty organizując zlot brałeś pod uwagę, że Ciebie na nim nie będzie? ;) Jeżeli (tfu! tfu!) komuś by się przydarzyła nagła sytuacja (bez wdawania się w szczegóły co by to było) wierzę, że jesteśmy tak zgraną paczką, że można by było przekazać "pałeczkę" komuś kto doprowadziłby zlot do końca...

adames napisał

Plany zawsze mogą ulec zmianom, tylko tak jakoś dziwnie się zrobiło, skoro u 60% chętnych, na tyle zmieniły się plany, że nie mogą przyjechać.

Plan się zmienił... stan mojego konta też. Niestety, jak pisałam, nie stać mnie na taki wydatek jakim jest obecnie zlot. Mam PiTka do klepania... silnik do rozebrania... więc mam na co wydawać kasę, której i tak na to nie mam...

Więc może przestańmy drapać, że nie przyjeżdżają ludzie? nie każdy ma odwagę napisać, że go nie stać. Albo przyznać się, że pospieszył się z decyzją...

Zazdrościć będę na pewno :torba

#671 maxym72

maxym72

VIP

• Mayster
  •   
  • Rok Produkcji:2014
  • Silnik:Sedici=4x4
  • Imię:Max

Napisano 11 września 2012 - 20:06

Leopaw: Taaa..... Bardzo słusznie. Pozdrawiam :piwo

#672 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 11 września 2012 - 20:16

Iza, przecież ja nie mam do nikogo pretensji i rozumiem, że wszystko się może zdążyć. Czasem trzeba odpuścić któryś ze spotów, nie na każdym trzeba być. Ty przecież byłaś chyba na wszystkich :cwaniak
Ja też przecież nie mogłem być na dwóch spotach :cwaniak
Nie teraz, to innym razem, ale przecież się nadal będziemy spotykać.
Na razie przygotowujmy się do spotu, a ci co nie mogą być, niech czekają na pierwsze foty. Jak to jest, też warto przeżyć :cwaniak

#673 maro20

maro20

VIP

• Na zawsze z nami
  •   

Napisano 11 września 2012 - 20:29

Kochani
jak wspomniałem z przyczyn przeróżnych /udało się słownik nie wypluł/ niektórych nie będzie.
Nastawiamy się pozytywnie :brawo :brawo :brawo :brawo Naprawdę cieszę się że spotkam się z tymi którzy będą!!!!!!A szczególnie z Andreasem który tak wyrychtował mi autko że mucha nie siada :brawo :brawo :brawo :brawo a poza tym :alko :alko :alko :alko :alko wszystko będzie udokumentowane :torba

#674 leopaw

leopaw

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 11 września 2012 - 20:31

Idę na urlop forumowy :kawka

#675 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:cabrio 2.4
  • Imię:Patii

Napisano 11 września 2012 - 20:39

adames napisał

Pamiętam jak Mariusz (MarioT) przed spotem w Cierszewie nie mógł przyjechać, bo była wtedy powódź i musiał pomagać powodzianom.

to było przed Rybnikiem :cenzura w ostatniej chwili zresztą i to dopiero po moim telefonie

#676 hrywny

hrywny

Zwolennik

• Użytkownicy
  •   
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2,0 Limited
  • Imię:Marcin

Napisano 11 września 2012 - 20:39

I tak i nie Adamie to co napisałeś jest jak najbardziej ok z dążeniem do celu widzisz ja myślałem ze zdarzę z remontem i otwarciem kwiaciarni ale okazało się ze jeden "fachowiec" w ostatniej chwili się wycofał a tzw zastępstwo jest jest w tej chwili nieosiągalne wiec sam muszę robić a ze ja nie jestem 'fachowcem" wiec praca się przeciąga wiec szlag trafił mój wyjazd. Reasumując obrałem sobie cel ze 20 września będzie otwarcie a tu zonk wiec z tym tak zwanym dążeniem do celu nie zawsze jest po drodze

[ Dodano: 2012-09-11, 21:43 ]
a i Bell na pewno zazdrości będę baaaa już mnie ściska zazdrość ze 2 raz w tym roku mnie nie będzie na spocie :(

[ Dodano: 2012-09-11, 21:44 ]
kurcze zapomniałem dopisać Marek wielkie dzięki nalewka jest supeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr

#677 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   

Napisano 11 września 2012 - 20:54

Patii, faktycznie to było przed Rybnikiem, wtedy przecież wszyscy obawialiśmy się, czy do spotu w ogóle dojdzie.
Marcin z planami tek już jest. Ja mam zaplanowany, a nawet zapłacony rejs Zawiszą Czarnym pod koniec października, tylko czy popłynę to już wielka niewiadoma. Zawias stoi uziemiony ( dosłownie) w porcie w Hiszpanii , po tym jak wkręciła się lina w śrubę napędową. A przecież jak będzie zdrów, to musi się jeszcze znaleźć jakaś załoga, która go do domu doprowadzi. A czas ucieka :kawka

#678 maro20

maro20

VIP

• Na zawsze z nami
  •   

Napisano 11 września 2012 - 21:06

adames, Ty już językowo wilk morski jesteś/Zawias/a oczekiwałem go w Jastarni :lol hrywny, ale nastawiłes już nową?!!!
Panowie i Panie: do spotu zostało :16 dni!!!centymetr sie kurczy. Do zobaczyska :dance :dance :dance

#679 hrywny

hrywny

Zwolennik

• Użytkownicy
  •   
  • Rok Produkcji:2001
  • Silnik:2,0 Limited
  • Imię:Marcin

Napisano 11 września 2012 - 21:08

noba jak sie pryegrzyie obowiązkowo do kontroli podesle :p

#680 maro20

maro20