trochę mnie tu nie było, ale już jestem.
I pojawiam się po powrocie z propozycją kolejnego spotu. Termin pewnie do ustalenia - być może np. na wiosnę za rok? Termin odległy, bo wydaje mi się że juz chyba ten rok mamy zaplanowany...
Mój tata był wieloletnim członkiem Automobilklubu Kieleckiego, licencjonowanym sędzią sportów motorowych, etc. Ostatnio widziałem się z jego Kolegami - obecnie zarządem klubu. W czasie luźnej rozmowy padł pomysł i teraz kwestia czy chcemy zmienić pomysł w czyny.
A teraz na początek kilka konkretów:
- Automobilklub mógłby taki zlot objąć patronatem, pomóc zorganizować jakieś konkursy, włącznie z zarezerwowaniem dla nas terenu przez policję. Oczywiście nie chodzi o regularne wyścigi, ale jakieś np. jazdy sprawnościowe itp. + inne konkursy o charakterze "niewyczynowym" i raczej żeby się dobrze bawić
- być może (jest taka możliwość) zdobylibyśmy jakiś sponsoring na naszą imprezę
- w zaprzyjaźnionym hotelu pewnie udało by się załatwić dla nas sensowne zniżki, żeby koszty dla nas wyszły przystępnie
- w okolicy jest trochę atrakcji turystycznych, które moglibyśmy objechać - kwestia wybrania ewentualnej trasy (sądzę że nie dalej niż 30-40km, ale raczej bliżej)
- poza tym - jak znam życie - trochę mogło by być o nas głośno za sprawą lokalnych mediów.
Oczywiście jeśli pomysł chwyci - wszystko do ustalenia.
Czekam na pomysły, komentarze albo krytykę (bo i na nią jestem gotowy).