Bell, jutro zrobie rozpiskę, dokładnie wszystko opiszę, myślę że spotykamy sie tam gdzie zawsze w samo południe
0. Nazwa / 2os. nocleg w domu [ Chleb, smalec, ogórki ]
1. Bell i Piotr/2os. , 1x nocleg Agro Wenus [coś na słodko, bo nie wiem co z Wawy Wam przywieźć, a Mietek precle z Krakowa już zarezerwował ;) )
2. Kajka/ 1os. , 1x nocleg Agro Wenus [serniczek i nie wiem co... ]
3. adames i Ania/ 2os. 1x nocleg Agro Wenus [Ania przygotuje : sałatka Gyros kupimy napoje i soki ]
4. skarbek75 i Adrian/ 2os. 1x nocleg Agro wenus [ to ja mogę danie meksykańskie na ciepło (ostre) i jakieś ciasto moze???]
5. knott plus lidka - / 2os. 1x nocleg Agro wenus
6.Nudelek + Asia + Julia + Emilia + LARRYSŁAW / 4os. i Larry , 1x nocleg Agro Wenus [ Kiełbasa na grilla, (jeśli trzeba to talerze jednorazowe i sztucce) jak tam wygląda sprawa z kubkami?]
7. kjkaczm+Majeczka+Kot Korniszon/ 2os. , 1x nocleg Agro Wenus [( lub 2x, jeszcze się zastanawiamy) (co powiecie na śledzie po wileńsku? bo chleb+smalec+ogórki nam podebrano - a ]
8. mortul71 + Gaba + ? sie okaże [z noclegiem ?]
9. Gapril + Nastiucha opcjonalnie jesli zdążą wrócić z Ukrainy (powiedzą za tydzień) [z noclegiem ? ]
10. coltrana + miecio + aksia /2 os. 1x nocleg [najchetniej wenus, 1 nocleg] [deklaruje precelki krakowsckie nie koniecznie obwazanki, plus oscypki, powidla domowe chlebek z najlepszej piekarni w krk, a! zabiore de luxe gozka, co by... ;P :cwaniak ]
11. eryk 1983 / 3 os. 1x nocleg
12.yacho /3os. 1xnocleg