SZUKAM PT CRUISER'a - prosze o pomoc forumowiczow
Napisano 01 December 2012 - 22:28
Sluchaj jesli chodzi o 2,4 to cieżko CI bedzie trafić totalnego bezwypadkowca... Sam mam 2,4 z USA. Sprowadzał mi go kolega. Byl trafiony w lewy z tyłu narożnik.... Naprawa naprawdę niewielka.... A kosztował śmieszne pieniądze (dolar po 2 PLN)
Napisano 01 December 2012 - 22:51
caly czas patrze na tego, tylko mam kawalek z wawy
http://otomoto.pl/ch...-C27040313.html
juz powoli mam dosc, a musze znalezc to auto...
Napisano 01 December 2012 - 22:58

Napisano 01 December 2012 - 23:06
Bezimienny Gość.Wanel_*
Napisano 02 December 2012 - 09:20
Edyta za 8.5k to se trąbke kup, a nie PT ludzie to nie jest ''golf'' Wpadniesz w tarapaty :cmok
Z ciekawości zapytam, a gdzie to można sprzedać taki samochód za 2xtyle ? Jako, że chcę sprzedać swojego to może wystawię go po absurdalnej cenie wtedy ktoś napiszę, musi być super skoro koleś za tyle wystawił

Napisano 02 December 2012 - 09:33
Z ciekawości zapytam, a gdzie to można sprzedać taki samochód za 2xtyle ?
Jak ktoś jest pewien wartości / jakości swojego autka to nie puści go za małe pieniądze. Nawet handlarze nie pozwolą sobie zarobic mało na dobrym towarze...
Napisano 02 December 2012 - 10:27
Edyta za 8.5k to se trąbke kup, a nie PT ludzie to nie jest ''golf'' Wpadniesz w tarapaty :cmok
tu juz cena nie miala znaczenia patrzac na ogloszenie, moja uwage zwrocilo to ze auto w miare wyglada na oryginalne, zderzaki nie pomalowane, tylko plastik w miare zuzyty wiec moze oryginal. Jest jeden granatowy, piekny ale co z tego jak przedni zderzaak pomalowany a tylny nie...
do srody mam auto z wypozyczalni po wypadku, myslalam ze przez miesiac znajde cos dla siebie a tu jak widac nic....
Napisano 02 December 2012 - 11:25
nie szukam bezwypadka, jak sie trafi to sie nie obraze, nie jest problemem ze cos bylo naprawiane, tylko ze to chyba dopiero 2 jaki widze bez tej naklejki
tu juz cena nie miala znaczenia patrzac na ogloszenie, moja uwage zwrocilo to ze auto w miare wyglada na oryginalne, zderzaki nie pomalowane, tylko plastik w miare zuzyty wiec moze oryginal. Jest jeden granatowy, piekny ale co z tego jak przedni zderzaak pomalowany a tylny nie...
I tutaj sie troszke sprzeczasz sama ze sobą. Chcesz 100% bezwypadek to bierz mojego manuala w gazie. 100% bezwypadek (nie wiem jakim cudem go znalazlem).
Napisano 02 December 2012 - 11:48
Ja szukam tylko automat....
Napisano 03 December 2012 - 01:52

Napisano 03 December 2012 - 07:59
Przeszlismy na prawo kierownice ale po wielu probach zmiany marki lub modelu chociaz oczywiscie standartowo zakupione 2 pt cruisery w tym jeden cabrio.
czy mozesz to rozwinac? nie bardzo rozumiem, czy zmienialas na anglika...moze za wczesnie dla mnie...
wklej linki do aukcji jak mozesz.
pzdr
Napisano 03 December 2012 - 08:03
Bezimienny Gość.Zbig16_*
Napisano 03 December 2012 - 17:29
Napisano 03 December 2012 - 18:09
pzdr
Napisano 03 December 2012 - 18:36
moze inuicja...????
ja doradzalem odmownie 3 razy.. pozytywnie 1 raz.... sie okazalo ze ten pozytyw okazal sie jednak negatywem....

Bezimienny Gość.Zbig16_*
Napisano 03 December 2012 - 21:59
Interesowałem się w okresie od kwietnia do lipca 7 sztukami i ten akurat był najlepszy z nich - pozostałe nie nadawały się do kupna, chyba że na skarbonkę pieniędzy...
Nie wiem dlaczego kolega wypowiedział się na nie, o ile pamiętam to nawet był na jeździe próbnej i nie zgłaszał uwag. Byłem prawie zdecydowany i nawet ściągnąłem carfax'a (niestety gdzieś mi się zapodział). Ale - szczerze mówiąc - nie chciało mi się jechać aż do Szczecina. Komisant był nawet skłonny opuścić ok. 1000 PLN z ceny na tę szybę. Teraz - jak mu już rdzewieje od 1/2 roku może by jeszcze zmiękł (od czerwca ceny nie zmienił!). A ja w końcu kupiłem 8-go - w Wołominie.
Napisano 03 December 2012 - 22:01
Bezimienny Gość.Zbig16_*
Napisano 03 December 2012 - 22:23
Ale szukasz auta dopiero 2 tygodnie, a ja szukałem 3 m-ce - więc duuużo jeszcze przed Tobą. Moje wrażenia z tych poszukiwań - ludzie pozbywają się takich aut jak już nie mogą sobie z nimi dać rady - trzeba więc uważać co się kupuje.
Napisano 03 December 2012 - 22:35
potrzebuje auto znalezc bo musze czyms jezdzic...nie mam zamiaru sie napalac na nic ale ucieszyl by mnie ptek w garazu i odetchniecie...
Napisano 03 December 2012 - 22:58
POszedłem do komisu obejrzałem i kupiłem.Aku był rozładowany więc nawet nie słyszałem motoru