Bartek!!! Nie szczuj sernikiem o tej porze!
Co dobrego dzisiaj jadłeś/piłeś ?
#541
Napisano 27 czerwca 2016 - 20:05
#542
Napisano 27 czerwca 2016 - 20:53
#543
Napisano 27 czerwca 2016 - 21:09
zimny i patrzy?! To jakiś sernik zombi!
#544
Napisano 28 czerwca 2016 - 05:41
A te cuda to bym chętnie spróbowałWczoraj - własna produkcja - sok z płatków róż.
Dziś czekają zasypane cukrem płatki i będzie dżem (marmolada)
#545
Napisano 28 czerwca 2016 - 13:32
A te cuda to bym chętnie spróbował
Zapraszam.
Wczoraj właśnie muffinki z konfiturą różaną piekłam.
#546
Napisano 28 czerwca 2016 - 17:04
A nie wyślesz mi paczuszki?ProszeZapraszam.
Wczoraj właśnie muffinki z konfiturą różaną piekłam.
#547
Napisano 28 czerwca 2016 - 20:37
frytki belgijskie foty brak,...
#548
Napisano 28 czerwca 2016 - 20:46
bób okraszony masełkiem
#549
Napisano 28 czerwca 2016 - 21:16
o bobie nie wsomne bowdupcylem 2 kilo,... koszmar
#550
Napisano 29 czerwca 2016 - 17:16
A nie wyślesz mi paczuszki?Prosze
Przyjedź we wrześniu do Kłodzka na spot to posmakujesz
#551
Napisano 29 czerwca 2016 - 19:49
Wszystkie wrześniowe weekendy pracujePrzyjedź we wrześniu do Kłodzka na spot to posmakujesz
#552
Napisano 30 czerwca 2016 - 13:09
Darek bardzo mi przykro
#553 Bezimienny Gość.Frank Kimono_*
Napisano 30 czerwca 2016 - 16:03
Zapraszam.
Wczoraj właśnie muffinki z konfiturą różaną piekłam.
OMG, zjadłbym jak już jem muffinki to takie ze sklepu i różanych na bank nigdzie nie ma
Użytkownik Frank Kimono edytował ten post 30 czerwca 2016 - 16:03
#554
Napisano 30 czerwca 2016 - 19:26
Z różą też robiłam pierwszy raz, bo zawsze z czekoladą lub owocami. Wyszły smaczne mniam
#555
Napisano 30 czerwca 2016 - 22:09
Kurna,mi też Raz że całkiem blisko,dwa ze ciekawe miejsce,trzy że pitki...Darek bardzo mi przykro
Ale kto wie,może zmienie prace?
#556
Napisano 01 lipca 2016 - 15:49
Cztery, że konfitura z róży...
Dużo przemawia za zmianą pracy
Co to za bezduszna praca, że wszystkie weekendy zajęte w miesiącu?!
#557
Napisano 01 lipca 2016 - 23:00
Wędzenie około 3-4 godziny w temperaturze 50-60 st. Polecam jako przekąskę do piwa.
Załączone pliki
#558
Napisano 02 lipca 2016 - 11:58
Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
#559
Napisano 02 lipca 2016 - 18:44
Tomek to musi być pyszne. Uwielbiam wędzone sery! Zawsze kupowałam gotowe z firmy Jana są smaczne, ale takie własnej roboty pewnie rewelacja :tak
Użytkownik Dorka edytował ten post 02 lipca 2016 - 18:44
#560
Napisano 03 lipca 2016 - 20:25
Dorota chyba smaczne. Ostatnio wędziłem 37 serków, do domu przyniosłem tylko 5 sztuk z reszty ograbili mnie koledzy.Tomek to musi być pyszne. Uwielbiam wędzone sery! Zawsze kupowałam gotowe z firmy Jana są smaczne, ale takie własnej roboty pewnie rewelacja :tak
Podobne tematy
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Potrzebuję namiaru na dobrego elektryka od pt cruiser |
Techniczny podstawowy | Aleksandra77 |
|
|
|
Potrzebuję namiaru na dobrego elektryka od pt cruiser |
Techniczny podstawowy | Aleksandra77 |
|
|
|
Wczoraj i dzisiaj zgasł podczas jazdy |
Techniczny podstawowy | hirekpl97 |
|
|
|
Wczoraj i dzisiaj zgasł podczas jazdy |
Techniczny podstawowy | hirekpl97 |
|
|
|
Poszukuję dobrego jakościowo przegubu zewnętrznego do mojego Pitka 2.2 CRD! |
Ogólnie | indianer |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych