Gdzie dorobić klucz?
Started By
Bezimienny Gość.magda szmyt_*
, 10 kwi 2013 00:19
4 odpowiedzi w tym temacie
Bezimienny Gość.magda szmyt_*
Napisano 10 kwietnia 2013 - 00:19
Mam pytanko,PT,którego być może jutro kupię ma tylko jeden klucz i pilot. Dodam,że pilot nie jest oryginalny (właściciel zakładał alarm osobno). Nie wiem kompletnie gdzie należy się udać by dorobić taki klucz(ponoć jest z immobilizerem) oraz jaki jest koszt takowej operacji:) Będę wdzięczna za pomoc

Napisano 10 kwietnia 2013 - 05:49
Klucz, choć nie oryginalny, z imo dorobi ci każdy "dorabiacz" kluczy samochodowych. Koszt około 200zł. Różni się wyglądem, ale jest i działa. Bez pilota. Ile oryginał? Nie wiem.
Napisano 10 kwietnia 2013 - 06:15
magda szmyt,
Który rok auta ? - sam surowy klucz to koszt 250zł + dorobienie z kodowaniem ok 100zł (jako kopia tego co masz ) lub dorobienie 20zł + wkodowanie prawidłowo na serwisie jako drugi klucz tez 100zł .
Który rok auta ? - sam surowy klucz to koszt 250zł + dorobienie z kodowaniem ok 100zł (jako kopia tego co masz ) lub dorobienie 20zł + wkodowanie prawidłowo na serwisie jako drugi klucz tez 100zł .
Napisano 10 kwietnia 2013 - 08:08
Magda, samochody z jednym kluczem często są "po przejściach" szczególnie te z USA, sprawdzałaś VIN ?
Napisano 10 kwietnia 2013 - 12:14
Jak pisze Nazwa, jeśli to 2,4 i z USA to na bank po przejściu i nie ma sensu wierzyć w bajki, że 2 kluczyk zgubiła babcia albo zjadł pies.... Ale... sam mam takie auto i absolutnie to go nie dyskwalifikuje. Trzeba VIN zdobyc i można za niewielką opłatą takie auto sprawdzić, choćby dzięki stronie bezwypadkowe.net
Co do kluczyka to koszt może okazać się śmieszny. Auta z USA w dużej części nie mają immo, w związku z tym koszt dorobienia kluczyka może wahać się w granicach 30 PLN. Tyle chyba ja zapłaciłem
Co do kluczyka to koszt może okazać się śmieszny. Auta z USA w dużej części nie mają immo, w związku z tym koszt dorobienia kluczyka może wahać się w granicach 30 PLN. Tyle chyba ja zapłaciłem