Assistance - szukam pilnie
Started By
Nazwa
, 23 lip 2013 11:16
10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 lipca 2013 - 11:16
Potrzebuje wykupić ubezpieczenie assistance na kilka dni, jakie macie, jakie polecacie ?
Napisano 23 lipca 2013 - 11:55
Nazwa, nie wierzysz w Pitka ? 
Na kilka dni to może Starer24. Brak doświadczeń w kontakcie z nimi ale opinie mają dobre. Szeroka siatka mobilnych mechaników + pomoc drogowa i inne. Jak działają tak jak w Niemcach to warto.

Na kilka dni to może Starer24. Brak doświadczeń w kontakcie z nimi ale opinie mają dobre. Szeroka siatka mobilnych mechaników + pomoc drogowa i inne. Jak działają tak jak w Niemcach to warto.
Napisano 23 lipca 2013 - 12:05
Sergiusz, wierzę głęboko, ale wiesz tfu tfu na psa urok
Patrzyłem na tego startera, mają coś wspólnego z ADAC, , druga obecnie znana mi opcja to Generali.
Coś się ostatnio z tym assistance pochrzaniło, max 100km holowania

Patrzyłem na tego startera, mają coś wspólnego z ADAC, , druga obecnie znana mi opcja to Generali.
Coś się ostatnio z tym assistance pochrzaniło, max 100km holowania

Napisano 23 lipca 2013 - 12:09
Ja mam assistance w Gothear. Laweta w Polsce zdaje się 500 km, samochód zastępczy, hotel itd. Wykupiłem też na zagranicę, gdzie mam 500 km holowania. Lepszych warunków nikt nie ma. Jeden warunek tylko .... niestety trzeba być tam ubezpieczonym (OC)
Napisano 23 lipca 2013 - 12:14
Przemek, nie wierzysz w klubowy assistance

Napisano 23 lipca 2013 - 18:05
Nazwa,Przemku - 3 lata temu jechałem do Italii-wykupiłem ubezpieczenie w Warta -chyba coś około 25 złociszy na 2 tygodnie.Holowanie + ewentualna naprawa /koszt części we własnym zakresie /.
Nic się nie wydarzyło -więc nie umiem powiedzieć jak się sprawdzają ;P
Nic się nie wydarzyło -więc nie umiem powiedzieć jak się sprawdzają ;P
Napisano 30 lipca 2013 - 11:24
Gothaer pakiet LUX 150 PLN
assistance + samochod zastepczy na 7 dni, ale musisz byc minimum 50 km od miejsca zamieszkania. Ostatnio skorzystalem ;-)
assistance + samochod zastepczy na 7 dni, ale musisz byc minimum 50 km od miejsca zamieszkania. Ostatnio skorzystalem ;-)
Napisano 30 lipca 2013 - 19:34
marcel... auto sie sypie? /kredens/???

Napisano 30 lipca 2013 - 19:55
Miecio Nie każdy w drodze lubi zaglądać pod maskę, pitek czasem bywa chimeryczny i może coś w podróży zaszwankować. Pozdrawiam
Napisano 30 lipca 2013 - 20:03
Teraz to już chyba przysłowiowa "musztarda po obiedzie" Przemek z Madzią po krótkim postoju w Legnicy, od poniedziałku wypoczywa w przy ujściu Świny

Napisano 01 sierpnia 2013 - 15:02
marcel... auto sie sypie? /kredens/???
![]()
e tam sie sypie. pompa wspomagania zaczela warczec i alternator sie zaczął napinać