Dla kogo kupiłem PT Cruisera :P ?
Napisano 01 maja 2011 - 09:16
Napisano 01 maja 2011 - 18:15
Napisano 01 maja 2011 - 20:07
Napisano 02 maja 2011 - 07:38
na szczęście - nie mam żony
Napisano 02 maja 2011 - 09:55
#46 Bezimienny Gość.pawzam_*
Napisano 02 maja 2011 - 15:45
a kto kupił dla kochanki? ... nasz właściwie wybrała i kupiła żona, ale nie chce jeździć automatem ... dacie wiarę
Ja na co dzień jezdze Passatem w manualu ale bardzo chetnie w weekendy przesiadam sie do PT, ktory jest w automacie, a moze chodzi mojej zonce aby zatankowac:) dlatego chetnie daje mi kluczyki
Napisano 02 maja 2011 - 16:58
Napisano 03 maja 2011 - 00:19
za wybor:
za model firmy:
za wybor modelu:
za zaplate w "serwisie"
za naprawe u pana kazia w garazu:
za caloksztalt:
za sny nocne:
za przebudzenie
za spotkanie z przyjaciolmi
za caloksztalt:
dla potomnosci, /juz nie "za" ale "dla"
Napisano 21 kwietnia 2017 - 19:59
A ja wybrałam go sama , a mąż mi go kupił na urodziny
- kuba_p lubi to
Napisano 21 kwietnia 2017 - 20:08
Napisano 21 kwietnia 2017 - 20:10
Ja trochę przerobię pytanie w nagłówku tematu i odpowiem, że dla FUN-u - moja zabaweczka
Napisano 21 kwietnia 2017 - 20:15
Użytkownik Voltek edytował ten post 21 kwietnia 2017 - 20:16
Napisano 22 kwietnia 2017 - 10:08
A mój mąż mówi , ze to moja druga milośc i jest w tym troche racji
Napisano 22 kwietnia 2017 - 10:20
#55 Bezimienny Gość.RumiPL_*
Napisano 22 kwietnia 2017 - 11:07
Witam
To teraz moja krótka histeryja
Ja kupiłem w sumie z przypadku... Zawsze mnie intrygowały te autka, jak widziałem na ulicy to było "ohhh, ahhh jaki on inny ale za razem fajny". Mam łopla w domu Vectre, troszkę zakwitła mi po zimie a jest z 2001r. chciałem ją postawić na nogi ale okazało się że trzeba by mnóstwo kasy włożyć w nią. No to myśl "biorę kredyt i kupuje auto" ale jakie.... Oglądałem różne auta to Cytryna to Wieśwagen to jakiś inny Łopel... i nagle w ogłoszeniach wyskoczył Pitek. I wówczas serce mocniej zabiło, jakieś marzenie o tym cudaku we mnie odżyło.
Od tamtej pory rozglądałem się za Pitkiem
Nie szukałem długo, w sumie obejrzałem 3szt jedna "Agendy" czy jakoś tak nick od nas (po telefonach i ogłoszeniu cud miód i orzeszki w realu kupa przyozdobiona kwiatkami rdzy) drugi to był czerwony Pitek z holenderskim gazem (po drodze to było jak jechałem oglądać Czarnulę) no i trzeci właśnie moja Czarnula.
Teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Czarnulki :piter
Tak się zaczęła moja miłość do tego autka. (teraz jest u znajomego mechanika dostaje gaz, malowanie zderzaków-plastiki i kilka innych rzeczy)
To się rozpisałem
Napisano 22 kwietnia 2017 - 12:29
Mój tez z ogłoszenia prawie 400 km jechalismy po niego wpłacilismy zaliczke w ciemno (błąd) ,bo potrzebowal duzo pracy .Na zdjeciach i opis cukiereczek :piter
Napisano 22 kwietnia 2017 - 21:02
PT spodobał mi się od "pierwszego spojrzenia" !!! I co ciekawe mojej Żonie również. Po 3 latach przy okazji zmiany samochodu oboje przeglądaliśmy już tylko oferty PT Cruiser'ów. Uwielbialiśmy potem wspólne podróże tym autem. Ciekawe, w przypadku innych marek po dłuższej podróży zwykle miałem serdecznie dość auta, a tymczasem jadąc PT Cruiser'em trasy ponad 1000 km wysiadam z niego świeży i pełny radosnej satysfakcji!
I jeszcze jedno dziwne spostrzeżenie: jak żaden inny samochód, PT często mi się śni - powożę nim po autostradach i drogach terenowych zawsze bezawaryjnie i bezproblemowo!!!! A w realu zasadniczo również.
Napisano 22 kwietnia 2017 - 21:15
Ja kupiłem dla siebie - "do pracy". Ale od samego początku spodobał się także mojej dziewczynie i nawet przekonała się do automatów dzięki PT.
Oczywiście wszyscy wokół odradzali ("dużo pali","częste awarie" itp.), ale ja i tak musiałem postawić na swoim. Mimo dołożenia do niego prawie drugiej kwoty za jaką go kupiłem jestem bardzo zadowolony. Kolejnym moim samochodem ma być jakieś cabrio... Na razie zatrzymałem się na Chrysler Crossfire...
Napisano 23 kwietnia 2017 - 17:42
ja też kupiłam dla siebie- taki prezent na dzień kobiet 2 lata temu. A mężowi pozwalam nim jeżdzić gdy jego "bezawaryjny" hyundai odmawia współpracy . no i gdy trzeba zatankować
a i ciekawe, jak teraz procentowo wygląda skład na forum- bo zdaje się, że ostatnimi czasy sporo "kierowniczek " dołączyło
- pitkowechucherko lubi to
Napisano 24 kwietnia 2017 - 09:41
Mój kupiony zupełnym przypadkiem, jako pierwsze auto. Miał być po bożemu - golf 4 albo focus II przedlift, bo w miarę tanie, części dostępne itp., itd. Trafił się jednak kolega, co sprzedawał PiTola, no i jak go zobaczyłem to serce zabiło mocniej. Umówiliśmy się, że daje mi swoją gwarancję (pasjonat, składa samochody, więc zaufałem) no i.... jest. Kolega z pomocy się wywiązał, a potem trafiliśmy z Frycem (imię mojego PiTka) tu na forum.
Aaaa i oczywiście jest wątek żeński: na jazdę próbną wziąłem najlepszą przyjaciółkę i powiedziała, że natychmiast bierzemy, więc... jest pół na pół nasz
Użytkownik borkey24 edytował ten post 24 kwietnia 2017 - 09:41