Sądząc po wybieranych przez Ciebie - srebrny ma być, tak? I dobrze - może będzie (wizualnie) czystszy... Bo z czarnym to wieczne utrapienie! 
Nazwa, nie wiem czemu chcesz się wozić po całej Polsce? Wystarczy, że pojeździsz sobie na południu kraju - pamiętam z moich poszukiwań (ech, kiedy to było...
), że Małopolska i okolice miały niezłe propozycje...
Ta Kamienna Góra to gdzie? Ale zainteresować się warto - nieźle wygląda. I jeszcze to hasło: "piękna czekoladowa skóra z zamszowymi elementami nadaje wnętrzu przytulności"...
od razu widać, że pisała kobieta...
Wiem, że najwięcej PT w Szczecinie, Poznaniu itd. ale czy to warto kulać się na drugi koniec Polski? Kupuj "u nas"! I to szybko!
Przyjeżdżaj do Katowic! A później co? Na Mazury, by wypadało, nie? Białystok czeka... 

no rozpracowałaś mnie
A tak nieco poważniej, nie da się ukryć że ten samochód kupuję tylko ze względu na to jak wygląd

nie bede czarował nic innego ...
przecież nie jest nadzwyczaj ekonomiczny czy wygodny w swojej klasie,
a że podoba mi się srebrny to ma być srebrny i już

niestety w małopolsce srebrnych niet

no i ceny też do najlepszych nie należą ale ceny to juz inna bajka i może sie okazać że jednak trzeba będzie zapłacić nieco więcej jeśli chcę kupić coś o w miarę udokumentowanej przeszłosci
Kamienna góra to okolice Wałbrzycha ale chyba sobie odpuszcze bo gość owszem obiecał mi podac nr VIN ale jak zadzwoniłem wieczorem to powiedzial że juz prawie spredany bo jedzie ktoś z poznania... i że jak nie kupi to wyśle mi rano nr
Nr nie doszedł a samochód dalej w ogloszeniu jako nie sprzedany
Dzięki Kajka za zaproszenie na spot kto wie może wpadne pooglądać zawsze to łatwiej potem ocenic co się kupuje