Spot ISTEBNA-bis styczeń 10-11-12 2014
Napisano 13 stycznia 2014 - 10:13
#482 Bezimienny Gość.pierrej_*
Napisano 13 stycznia 2014 - 10:36
Napisano 13 stycznia 2014 - 10:37
Napisano 13 stycznia 2014 - 10:44
he hee dobre najpierw trzeba miec radylko, potem sie nauczyc obslugi, I jeszcze trzeba miec gadane, nie kazdy takie warunki spelnia,...Trzeba było zapytać kolegów na radyjku gdzie w okolicy dobrze karmią HEJJJ!!!
Napisano 13 stycznia 2014 - 11:10
"Kolumna" bez CB bez swojego kanału 22 na przykład i pogaduszek w czasie jazdy ?
Ile interesujących rzeczy można się wówczas dowiedzieć na kanale 19, na temat owej kolumny
I jeszcze trzeba miec gadane, nie kazdy takie warunki spelnia,...
Napisano 13 stycznia 2014 - 11:25
hehe "czwartej kolumny?"Ile interesujących rzeczy można się wówczas dowiedzieć na kanale 19, na temat owej kolumny
w realu dopiero sie mozna dowiedziec,...
Napisano 13 stycznia 2014 - 14:35
Najpierw wyglądało to tak
Później tak (Zarząd się wspiera - dba o siebie i klubowiczki )
Skupienie, pełna powaga, szybkość i precyzja...
Adaś, Przemuś - kochani jesteście!!!
Napisano 13 stycznia 2014 - 15:07
na odjazd obiad w ochodzitej:
nie polecam, lukiem szerokim omijac(...)
Miecio, bo zrobiliście na opak - po takim obżarstwie jaka była w Wiedźmówce to potem przez 3 dni w żadnej knajpie nic nie smakuje dlatego się upierałem najpierw na karczmę a potem własne żarcie konsumować - ( T.N.T. nie ma jak to specjalności góralskiej kuchni - PIZZA )
Po taaakim żurku, sałatce, bigosie i jeszcze wielu innych specjałach polecam wszystkie knajpy szerokim łukiem omijać
Napisano 13 stycznia 2014 - 15:28
teraz to mowisz...Po taaakim żurku, sałatce, bigosie i jeszcze wielu innych specjałach polecam wszystkie knajpy szerokim łukiem omijać
ale wierz mi zarcie bylo perfidnejakos nie takie co rok temu,...
nie bede albo I tak prostakiem ze napisze :najlepsza baba to wlasna gr...
tu mam na mysli wlasnorecznie zrobione takie tam zarcie, gryle, nalewki, no powiedz, mamy 2-giego nalewkowego byle by to sie nie przerodzilo w roszczenia,..
bo barrszczyku nie bedzie,...
a tak na marginesie to w garze po bigosie zabralismy do domu resztki laganek tych co klaudiuszka robila, myslalem ze aksia wdupcy ale nie wdupcyla,... sam wdupcylem a piesa sie tylko oblizala,...
Napisano 13 stycznia 2014 - 15:39
piątek - docieranie na miejsce - telefony ( o ile znane ) kto gdzie i ile jeszcze km - misie na powitanie - karniaki - wixa na maxa - o wschodzie słońca w przetrzebionym gronie odśpiewanie ... " Ale to już było i nie wróci więcej ..."
sobota rano - o qwa... ja pier... - nigdy więcej
sobota po południu- czyje auto rozbieramy na części
sobota wieczór ....nie pij już bo rano wyjeżdzamy /..masz już dość / ..idziemy spać .....
niedziela rano no nic jakoś dojadę ;P
+ podziwianie sztuki malarskiej +20 punktów do lansu
To gdzie te zdjęcia dymków dawno nie było ;P
Napisano 13 stycznia 2014 - 15:43
Napisano 13 stycznia 2014 - 15:45
Napisano 13 stycznia 2014 - 15:58
Ale skoro wszystko działa, to znaczy że nie były potrzebne
A przy okazji odkryliśmy, że niby to wersja "Limited", ale jakaś uboga, bo nie było głośników przy szybie
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:01
ja do dziś się zastanawiam co mam zrobić z częściami które się "nie zmieściły" i zostały luzem
przy najbliższej okazji musisz schować Kajce to do schowka żeby jej się masa całkowita pojazdu zgadzała
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:02
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:03
Kajka, ja do dziś się zastanawiam co mam zrobić z częściami które się "nie zmieściły" i zostały luzem
Ale skoro wszystko działa, to znaczy że nie były potrzebne
adames, przytrzymaj na kolejny zlot, będziesz mógł rozdawać fanty w konkursach ;P
A przy okazji odkryliśmy, że niby to wersja "Limited", ale jakaś uboga, bo nie było głośników przy szybie
A miało być tak pięknie; może poprzedni właściciel też jeździł na zloty i jest teraz wersja custom- no limted
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:14
spot zaliczony w 99 percentach,. bo:
rodzynka piszesz zly scenariusz, stad biora sie basnie I mity,..
a bylo tak : z mojego jednego percenta,... :
-piatek , zbieranie sie I wyjazd z miejsca k do miejsca I z6 godzinnym poslizgiem z powodu 2 szmat,.. tel tam I nazad na koszt operatora 3x po drodze,..
sobotarano,.. jak dobrze ze tak wczesnie wstalem aksia na dlugim porannym spacerze gdzie szukala szczura albo innych nornic,..
sobota po poludniu,..nikt nikomu auta nie rozbieral byla tylko wumiana zaroweczki,..
sobota wieczor nic zlego si nie stalo tylko degustacja nalewek skrecanie bratrury,... I takie tam,.. ktos zrobil foty,..
niedziela rano spaniel dlugo, prysznic w lazience z podgrzewana podloga,.. wyjazd na podziwianie sztuki,.. ja bylem wozony bo dyplomata siedzi jak wiadomo z tylu tak jak ambassador,..
powrot do domu z jednym przystankiem na zarcie ktore bede dlugo pamietac a potem w droge z jednym malym tankowaniem pitka do baku
o sprawach prywatnych nie pisze,...
anja ktos przeczyta I pomysli ze tak bylo jak pisalas,...
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:23
Tak to jest, jak pisze ktoś kto nie jest do końca zorientowany (czyt wczorajszy )
Wymiana żaróweczek w zegarach nie mogła być robiona w sobotę wieczorem, bo było za ciemno. Owe żaróweczki zostały wymienione przed śniadaniem, a dokładniej w czasie niedzielnego śniadania, co widać podczas dokarmiania Przemka. Bidok tak był głodny, że nie miał siły nawet wyciągnąć żarówki z oprawki.
Mietek, w sobotę wieczorem była praca przy grillu, powinieneś to pamiętać, bo ktoś Ci przecież pomagał gołymi łapami przerzucać rozrzucony gorący wyngiel
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:24
Adaś, nie mów za dużo, bo się dowie skąd ma te wszystkie rany, zadrapania i bliznypowinieneś to pamiętać, bo ktoś Ci przecież pomagał gołymi łapami przerzucać rozrzucony gorący wyngiel
Napisano 13 stycznia 2014 - 16:27
potem wyjdzie ze biale to czarne a czarne to biale I nie bedzie niczego,..
[ Dodano: 2014-01-13, 16:27 ]
rany I blizny z zelaza tyle ze nie bylo rozpalone,...