nie chciałbym być posądzany że za dużo zostało i się wzbogaciłem - przykro mi było w zeszłym roku jak coś takiego usłyszałem i co niektórzy szukali co jeszcze mogą swojego zabrać do domu
Jeszcze jedna kwestia o której pisałem wcześniej , korzystamy z drewna do ogniska gospodarza i trzeba będzie na to się zrzucić symbolicznie po kilka zł ,
Sorry, nie ogarniam tego co w tym cytacie i tego co dalej jest - poniżej... chyba wszyscy powinni byc świadomi, że nie jedzemy DO ANDRZEJA, tylko do GOSPORADRZA.... i opcja szyszek tudzież innych dopałek jest chyba totalnie nietrafiona.... a wieź kto chce szyszki... a miej kto chce kuchenke elektryczną na patelnie (bo tak się wymarzyło i podlalta te szyszki pod kuchenka skoro sobie to wszystko zorganizujecie)... Temat jest jasny grill plus ognisko a cala reszta należy do nas... To co przywieziemy będzie a czego nie przywieziemy nie będzie... Proste. Miejsce na tak wielka impreze mamy za darmoche a Wy się o 5 zl za drewno które ktoś OBCY narąbał, ogarnął, poskładał będziecie z szyszkami mierzyć.... Przepraszam ale okropnie się tym przejęłam . To okropne co ja tu przeczytałam. Andrzej robi wszystko, żeby ogarnąc temat Brwilna - nie u siebie a u osób życzliwych... To naprawdę taki problem, aby to zrozumieć?
Andrzej - zorganizuje jakiś zlot zeby tyle kiełbachy co Ty sie nachapac! Jest to od dziś moj cel życia!
I mam nadzieję, że ktoś ten wywód przeczyta... bo nie sądziłam, że są osoby na foum które takie świństwo potrafią Andrzejowi wywinąć.
[ Dodano: 2014-08-14, 01:39 ]Miecio , właśnie ......... to ostanie spotkanie jakie organizuje w Brwilnie
taaa co by tu powiedzieć i nie sklamac??? wiem zrobie każdej i każdemu loda na starowiślnej w krk, reklamacji nie przyjmuje,....
Andrzej co ty toz to wychodzi na gwiaździsty ogolnoplski zlot /oa jak się okarze tradycyjny?/ zobacz ile ekip a ty straszysz ,.. ja problemu nie widze zrobie szlaban i każdy co chce wjechać becalowac będzie no co na posesji, na swiezym powietrzu z widokami na wisle,.. tego się w supermarkecie nie kupuje, nawet nie wspomnę o kontachtach /międzyludzkich/... weź Andrzej nie wdupcaj bynajmniej mnie
tak mi się nasunelo andrzej napisze tylko "bo mi się należy",.. tak katem ucha kiedyś uslyszalem,...
jump=drewno
[ Dodano: 2014-08-13, 16:14 ]
bulisz i tyle
nie znosze reklam ale: taki jump,.. na marginesie w 14 sekundzie ta baba mi nerwa wchodzi,...
jump= drewno
Miecio... wiesz, że Cię lubie, nawet bardzo ale prosze Cie... to co piszesz momentami w tym temacie jest totalnie poniżej pasa.......... naprawdęnie wierzę, że nie wiesz ile może kosztować ogarnięcie takiego terenu w miejsca do siedzenia, światło czy cokolwiek innego - Anrzej robi to po godzinach dla nas - to nie jest warte 5 zl od osoby........... proszę Cię - spróbuj się nie złościć tylko zrozum i ogarnij, że ... jednak . Może takie uwagi to nie teges.... hę?
[ Dodano: 2014-08-14, 01:42 ]miecio,
Miecio , właśnie ......... to ostanie spotkanie jakie organizuje w Brwilnie , po co mi marnować czas po południu , jeżdzić , marnowac paliwo za szukaniem noclegu , skamłać o ławki i krzesełka i jeszcze szukać busa - aby to zataszczyć
Nie dziwie sie wcale a wcale... a zataszczyć jeszcze jakby coś trzeba - mimo, że kobieta - pomoge we wszystkim... niech to cholera wszystko weźnie . Nawet mi ręce opadły.
[ Dodano: 2014-08-14, 01:44 ]Ja deklaruje na drewno 20 zł. Zapłacę tym samym za 3 osoby dodatkowo.
Marku, gdyby była opcja "lubię to" to Twój komentarz miałby rekord
TAK JEST!
i ja dorzucam 20 zl na drewno, bo całościowo nie wiecie ile kosztuje pozniej ogarniecie terenu i tak dalej... normalnie za to buli sie kase (w ynajmowanych pokojach obsludze i tak dalej... tu za darmoche... a Andrzej prosi o zrzute 5 zl... to jak widać - polska mentalnosc - skoro za darmo to wieźmy szyszki i wymagajmy... im wiecej tym lepiej! W koncu ZA DARMO!
[ Dodano: 2014-08-14, 01:45 ]Wszystkich przepraszam, ale totalnie musiałam napisać aż tyle.