bezpiecznik od fotela
Started By
JeePiter
, 29 wrz 2014 09:22
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 września 2014 - 09:22
Podpowiedzcie mi, gdzie jest bezpiecznik od fotela kierowcy.
Jakoś do wczoraj nie czułem potrzeby regulowania nim, ale gdy poczułem, to okazało sie, że fotel ani drgnie
Jakoś do wczoraj nie czułem potrzeby regulowania nim, ale gdy poczułem, to okazało sie, że fotel ani drgnie
Napisano 29 września 2014 - 09:28
PiTer, U mnie miałem identycznie -Podniosłem fotel i już go nie opuściłem. Jednakże prąd dochodził więc bezpiecznik Ok.Metodą dedukcji - dodatkowym kabelkiem połączyłem styki aby tylko opuścić fotel.Najprawdopodobniej zaśniedział przełącznik albo się wypaliły styki w moim przypadku.
Napisano 29 września 2014 - 09:32
kochany PITEK wiedziałem, że bezpiecznik, to byłoby zbyt piękne
W taki razie nie ruszam go, bo podniosę i może tak zostać, a wtedy będę jeździł jak Janek w Rudym-z łbem wytkniętym przez szyberdach
W taki razie nie ruszam go, bo podniosę i może tak zostać, a wtedy będę jeździł jak Janek w Rudym-z łbem wytkniętym przez szyberdach
Napisano 29 września 2014 - 09:55
Witam PiTer,
W moim przypadku przetarł się kabel pod fotelem bo idzie miedzy siedziskiem a ramą fotela i podczas wiercenia się na fotelu w miare upływu czasu przstarł się co powodowało zwore i wywalało bezpiecznik. U mnie bezpiecznik jest pod maską w tej plastikowej obudowie koło lewego kielicha. Jezeli masz tak samo sprawdz sobie ten bezpiecznik a potem ajżyj pod fotel i wyciągni te kabelki
Pozdro
W moim przypadku przetarł się kabel pod fotelem bo idzie miedzy siedziskiem a ramą fotela i podczas wiercenia się na fotelu w miare upływu czasu przstarł się co powodowało zwore i wywalało bezpiecznik. U mnie bezpiecznik jest pod maską w tej plastikowej obudowie koło lewego kielicha. Jezeli masz tak samo sprawdz sobie ten bezpiecznik a potem ajżyj pod fotel i wyciągni te kabelki
Pozdro
Napisano 29 września 2014 - 09:59
resiurc, bigmeen, dzięki za pomoc
Napisano 29 września 2014 - 11:44
Noo ja na takiej kobyle jechałem około 70 km ;PW taki razie nie ruszam go, bo podniosę i może tak zostać, a wtedy będę jeździł jak Janek w Rudym-z łbem wytkniętym przez szyberdach