adames, dnia 16 Marz 2015 - 17:15, napisał: 
Dziwne masz zdanie na temat Spotu organizowanego przez Renatę, ale na szczęście to tylko Twoja opinia, chociaż przykre jest to, że takimi wpisami robisz "reklamę" spotu.
Natomiast jeśli były wątpliwości co do ceny, to chyba warto było to wyjaśnić przed spotem, bo jeśli w pierwszym poście zamieszcza się ceny za pobytu bez noclegu, większe aniżeli z noclegiem, to było to co najmniej dziwne.
Z tego co pamiętam, to chyba odnośnie miejsca spotu to nie było żadnego negatywnego (oprócz Twojego) postu.
Adamie.Ja Cie prosze...
Aischa4, dnia 16 Marz 2015 - 14:38, napisał: 
"Uderz w stół,a nożyce się odezwą"....?
Kilka wpisów temu prosiłam o założenie oddzielnego wątku na tematy niezwiązane z imprezą i proszę drugi raz - czyńcie tak,abym nie musiała usuwać postów a w tym temacie niech pozostaną informacje dotyczące spotkania i ewentualnych propozycji uczestników.
Tak już wszyscy wiedzą,że miejsce jest nieciekawe,podejrzana cena i organizator dziwny......więc proszę o zakończenie głupich uwag. Jeden z moderów uczulił mnie niedawno,że wszelkie próby mieszania złośliwego w tematach spotów będą ostro ganione -Przemku proszę zatem o zdyscyplinowanie userów bo widzę,że niektórym żeby się dobrze bawić nie przeszkadza to,że jestem w szpitalu czy to,że chciałabym mieć teraz odrobinę spokoju....niestety z żalem dla moich fanów obiecuję,że nawet jeśli spotkanie miałoby się odbyć dla trzech aut to się odbędzie. Jest taki magiczny guzik "ignoruj temat " i "wpisy usera" korzystajcie z nich....nie trzeba czytać mnie i tematu włocławskiego...
Adamie.Mam nadzieje że przeczytałeś ten post dokładnie.Bardzo dokładnie.