andreeas7
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 17 March 2015 - 08:09
Napisano 17 March 2015 - 08:08
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 17 March 2015 - 08:09
Napisano 17 March 2015 - 18:14
Jako,że Włocławek położony jest blisko Autostrady Bursztynowej ,prawie w centrum Polski http://pl.wikipedia.org/wiki/Włocławek myślę,że może być dobrym miejscem na spot. Proponowany termin to 26-28.06.2015 miejsce koczowania http://www.osadapopowo.pl/O-nas. Plan wyglądałby mniej więcej tak:
Zbiórka o godz. 15.30 na włocławskiej Tamie (Współrzędne: 52°39'29"N 19°7'57"E) ,przejazd do miejsca zakwaterowania i rozkwaterowanie . W marcu rozdysponujemy konkretne nr pokoi do osób ( wprawdzie jeden obiekt cały mamy dla siebie,ale w pozostałej części będą goście więc musimy wiedzieć,gdzie nocują "nasi".(ja już mam listę -czekam tylko na zdecydowane osoby- pisać na pw lub fone)
1 dzień - zjazd ok. godz. 16-16.30 kwaterunek i ognisko
2 dzień- śniadanko
wyjazd na 2 godz do Włocławka
mecz siatkówki z nagrodą i inne konkurencje olimpijskie
obiad grilowy
free time
wieczorna impreza z muzyką i tańcami![]()
3 dzień- śniadanko
- free timie ( może przejazd specjalną wersją Piti?)
- żegnamy się
Jeśli są osoby,które są konkretne i zdecydowane mogą dopisać się do listy. Również te ,które chcą nas odwiedzić tylko w sobotę .Na koszt składa się - Ognisko,które zapewnia nam organizator zarówno pod względem wyżywienia jak i drewna, od nas wymaga dobrego humoru. Napoje zimne zapewnione,kawa,herbata . Wszelkie "inne " napoje to nasza dowolność. Dwa śniadanka , obiad grillowy ,impreza wieczorna "po kujawsku" i dwa noclegi. Dzieciaczki ponoszą koszty wyżywienia (100zł) stawka dziecięca.
Koszt - 250 zł / 1 osoba za cały pobyt ( wszyscy bez noclegu w zależności czy będą na ognisku w piątek+ sobota - cała (140 zł) lub tylko wieczorna impreza (100zł).
Do 15 marca będzie pierwsza zaliczka 100zł od osoby - kolejne 15 kwietnia i 15 maja.
Dane do wpłaty: 64 1940 1076 5891 0979 0000 0000 Renata Krawiecka ,proszę o wpisanie nicku i info na pw.
Lista uczestników
1. Aischa4 - nocleg- (100)
2 Jeżol + druga połowa
3. rafe1 + 2 ( bez noclegu) - tylko sobota
4. bigmeen + Ewa + Aleks -nocleg
5. Rider(ka) - (bez noclegu) - tylko sobota
6. Migi42+Basia-
7. Mirek 1973+ Danusia (bez noclegu) - tylko sobota
8. dominic + Ala + Emil - nocleg
9. michal-wm + marzena-wm + Leon- nocleg
10. Gnatek + Gosia
11. Tomek78 +"Pitki"- nocleg- (200)
12. Bartek_sz3+Monika - nocleg- (200)
13. badyl + Beata (bez noclegu)
14. petrus + Ewa + Michalina - nocleg
15. kgmodel + Benia - nocleg
16. jumbolino + Asia + Nikola
17. McMisiu - nocleg(100)
18. adamulan (Ewa+ małżonek+Nikodem) - nocleg
19. dhmmac + Marcin - nocleg- (200)
20. Mayhem + Grażynka - nocleg
21. Leszek + Dorotka - nocleg (200)
22. Gustaw + pilot- (bez noclegu) -sobota
Bardzo proszę o potwierdzenie pozostałe osoby z listy oraz osoby chcące w jakiejkolwiek formie dołączyć do nas dopisanie się do listy .Pilne....
Napisano 17 March 2015 - 21:55
Renia zrobię wszystko aby 26,06,2015r być u ciebie ! Impreza zapowiada się boska!!!!
Napisano 17 March 2015 - 21:58
Renia- dopisz proszę moje dzieciątko "malutkie" ba zaglądała mi przez ramię i pyskowała, że jej nie ma na liście. A mamuńcia obiecała ją zabrać...
Napisano 18 March 2015 - 09:47
Mirek mam nadzieję,że z Danusią dacie radę bo przy takiej odległości to byłby normalnie obciach ;-)Renia zrobię wszystko aby 26,06,2015r być u ciebie ! Impreza zapowiada się boska!!!!
melduję wykonanie zadania...;-) lista skorygowana- mam nadzieję,że nie naraziłam się Hance..Renia- dopisz proszę moje dzieciątko "malutkie" ba zaglądała mi przez ramię i pyskowała, że jej nie ma na liście. A mamuńcia obiecała ją zabrać...
Napisano 18 March 2015 - 21:39
melduję wykonanie zadania...;-) lista skorygowana- mam nadzieję,że nie naraziłam się Hance..
niech spróbuje za bardzo foszyć- to jej zlecimy mycie wszystkich Pitków na spocie... zamiast siedzenia przy laptopiku
Napisano 19 March 2015 - 13:24
gut idea ;-) " Haniu ,wygrałaś konkurs,którego nagrodą jest umycie wszystkich piti w Popowie" Gratulujemy! .;-)niech spróbuje za bardzo foszyć- to jej zlecimy mycie wszystkich Pitków na spocie... zamiast siedzenia przy laptopiku
Napisano 19 March 2015 - 13:54
Użytkownik Aischa4 edytował ten post 19 March 2015 - 14:15
Napisano 19 March 2015 - 14:05
Zauważyłem, że w miejscu gdzie organizowane jest spotkanie znajduje się m.in mini zoo (kucyki, owce, bażanty, indyki, osiołkI).
W związku z tym mam pomysł aby zorganizować konkurs strzelecki (sztucer z lunetą, łuk, dubeltówka lub co kto lubi) do najbardziej sympatycznych zwierzątek. Nadmienię, że cel jest szczytny ponieważ głównych bohaterów tego konkursu można następnie spożyć podczas ogniska lub sobotniego obiadu.
Myślę, że warto aby o takiej ewentualności uprzedzić właściciela obiektu.
Użytkownik Gustaw edytował ten post 19 March 2015 - 14:07
Napisano 19 March 2015 - 14:17
Leszku...zdradziłeś sekret...bo mamy łuki....jako konkurencję...Zauważyłem, że w miejscu gdzie organizowane jest spotkanie znajduje się m.in mini zoo (kucyki, owce, bażanty, indyki, osiołkI).
W związku z tym mam pomysł aby zorganizować konkurs strzelecki (sztucer z lunetą, łuk, dubeltówka lub co kto lubi) do najbardziej sympatycznych zwierzątek. Nadmienię, że cel jest szczytny ponieważ głównych bohaterów tego konkursu można następnie spożyć podczas ogniska lub sobotniego obiadu.
Myślę, że warto aby o takiej ewentualności uprzedzić właściciela obiektu.
No jak to co...? Jedna z nagród to "poprawki lakiernicze na piti Doroty"....pomysł autorski zwycięzcy....upssss
już się chyba nie odezwę w kwestii nagród, bo boję się pomyśleć, co mogę "wygrać"
Napisano 19 March 2015 - 14:28
No jak to co...? Jedna z nagród to "poprawki lakiernicze na piti Doroty"....pomysł autorski zwycięzcy....upssss
Jesteś pewna? Jeśli wygram konkurs z tą nagrodą, to będę miała w końcu obiekt godny do wyżycia artystycznego
Napisano 19 March 2015 - 14:28
Leszku...zdradziłeś sekret...bo mamy łuki....jako konkurencję...
jednak cel jest ciekawszy....zwierzątka pozostają przy życiu...
Jedzenie żywych zwierzątek może być niezdrowe ale oczywiście dostosuję się do propozycji większości
Napisano 19 March 2015 - 14:30
Jedzenie żywych zwierzątek może być niezdrowe ale oczywiście dostosuję się do propozycji większości![]()
Kiedyś na końcu klubowego kalendarza była tarcza do rzutek..... Leszku, może wymyślimy coś w ten deseń?
Napisano 19 March 2015 - 14:33
Kiedyś na końcu klubowego kalendarza była tarcza do rzutek..... Leszku, może wymyślimy coś w ten deseń?
Tak na poważnej to wcale nie jest zły pomysł.
Napisano 19 March 2015 - 14:43
Tak na poważnej to wcale nie jest zły pomysł.
Jako bonusy na tarczy były foty administracji
Napisano 19 March 2015 - 14:47
Ekhm Przemo no teraz nie masz wyjścia, musisz przysłać mi swoje zdjęcie Będziesz w centralnym punkcie
Użytkownik monika_antonina edytował ten post 19 March 2015 - 14:47
Napisano 19 March 2015 - 14:48
Przemek....za bardzo ręce by się trzęsły.... ;-)Jako bonusy na tarczy były foty administracji
![]()
Napisano 19 March 2015 - 14:50
pola punktowe
Nie wiem dlaczego. ale jakoś dziwnie mnie się to kojarzy
Napisano 19 March 2015 - 14:56
Ogarnij się Nazwa. Gdyby do administracji to tylko z granatnika p-panc a nie jakieś rzutki ;-)
P.S. Renata. Już przestaję OffTopikować
Użytkownik Gustaw edytował ten post 19 March 2015 - 14:56
Napisano 19 March 2015 - 15:02
Ogarnij się Nazwa. Gdyby do administracji to tylko z granatnika p-panc a nie jakieś rzutki ;-)
Ty to zaraz z grubej rury Immniejsza broń, tym większa precyzja wykonania/celowania.
a tak całkiem na poważnie, czy w Popowie jest zasięg? Fajnie, gdybyś Renatko załatwiła, że na naszym spocie nie będzie zasięgu dla żadnej sieci komórkowej
Użytkownik monika_antonina edytował ten post 19 March 2015 - 15:03
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Szukam poprzedniego właściela Włocławek |
Offtopic | button |
|
![]()
|
|
Włocławek |
Ogólnie | chromek 1 |
|