Włocławek w letnim klimacie-
Napisano 27 czerwca 2015 - 22:18

Napisano 27 czerwca 2015 - 22:44

Załączone pliki
- bigmeen i McMisiu lubią to
Napisano 27 czerwca 2015 - 23:02
Napisano 27 czerwca 2015 - 23:25
Czyli jednak mistrzyni selfie 😊😊Nie potrzebuję was. Sama zrobiłam sobie zdjęcie grupowe
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Napisano 28 czerwca 2015 - 07:32
My też już w domku i dziękujemy Wszystkim za bardzo miłe spotkanie . Ciekawe jak tam Renata się czyje? ogarnęła wszystko na 100% albo i więcej.
Bezimienny Gość.ostatni_*
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:23
Już dojechaliśmy do domku, dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Sorki że nie pożegnałam się ale strasznie tego nie lubię
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:45
Wszystko co dobre kiedyś się kończy...,a ja jeszcze raz chce Wam wszystkim podziękować:
1. McMisiu - Marcin wielkie dzięki za naleweczkę i że zgodziłeś się na "związek partnerski" z Gruchą
2. Grucha - dziękuję najlepszemu "złotówie" na świecie za to ,że skorzystałeś z mojego turnusu w ramach NFZ
3 kgmodel - Krzysiu ,Beniu... dziękuję za najpiękniejsze słońce jakie nam przywieżliżcie , za Wasze uśmiechnięte zawsze buzie ( pamiętajcie,że wszystkie drogi prowadzą do Włocławka )
-licze ,że puchar stanie na właściwym miejscu
4. dominic - podziękowania dla Dominika-psotnika ,Ali i Emila ,że chciało się Wam przejechać ponad 460 km na swój pierwszy zlot i za "Dar Roztocza" - (pamiętajcie o piasku)
5. "dhl" - Dorotce "maupie rumskiej" ,Marcinowi i naszej Hance - dziękuję za rozmowy, za najnowszy model z USA ,za fantastyczne humory,za "niespieprzone " śledzie i za to,że nie zjadłaś Romana - jestem u Was za tydzień
6. Bogusiowi,Grażynce i Jakubowi - że jesteście zajefajni i zechcieliście z nami się wytrzymać
7. bigmeen - Marcinowi ,Ewci i Alexowi - dziękuję za wspaniałe towarzystwo ,wspólne zabawy przy ognisku ,za flagi w wersji "limited"
8. chromek_1 - "nie pamiętam jak ten facet ma na imię" ,ale dziękuję jego żonie Klaudii,Tomkowi -za wizytę gościa specjalnego z Arabii Saudyjskiej - jeszcze raz gratuluję zasłużonego tytułu
Krzysiek -gratulacje!
9. ostatni - Ani ,Arkowi i Edycie bardzo dziękujemy za "podjęcie ryzyka" i cały ten spontan - Edi za rysunek - mam nadzieję,że ten talent zaowocuje
10. riderka - Aniu Tobie też dziękuję za to,że nie mieliśmy przez Ciebie co jeść gratuluję super nagrody!
11. Gustaw - Leszkowi dziękuję za dotrzymane słowo ,za dobre słowo i za to,że jesteśmy oboje w swej "wspaniałości tak zajebiści"
12. bartek_sz - Monice i Bartkowi za całokształt ,że jesteście,że byliście ...i za "słodki bukiet" ,za słodką niespodziankę w postaci jadalnego PT i do zobaczenia
13. Leszek - Leszkowi i Dorotce - dziękuję za rozbrajające poczucie humoru, za plakat "Anny Grodzkiej" i za przesyłkę specjalną od P. Janeczki -
14. adamulan - Ewuś ...Krzysiu i Nikodem - dziękuję,że "w końcu" dojechaliście , że mogłam Was poznać i następnym razem uczysz nas flamenco :tak
15. leopaw - Lesiowi i Basi -dziękuję za niezawodność ,za wspaniałe towarzystwo i jeszcze lepsze nalewki ( niestety Leszku - muszę wpaść na indywidualną degustację i gratuluję !
16. andreassowi i maripoza oraz Mayhem- dziękuję,że wpadliście i odwiedziliście nas
17. niebiosom - za piękną pogodę
Wszystkim Wam razem dziękuję za zaufanie , za wsparcie ,za fantastyczne humory ...za wzruszającą niespodziankę Mam nadzieję,że oprócz szklanek i ręczników hotelowych
wywieżliżcie z Włocławka tylko same dobre wrażenia i pozytywne emocje ...co złego to nie ja
Oczywiście ,że musiałam coś zapomnieć...wielkie podziękowania dla latana - za smycze i otuchę..
trochę nas...
taki skrót myślowy...;-)
czas się umyć przed wyjazdem...panowie w nagrodę myli wszystkie auta
Załączone pliki
Użytkownik Aischa4 edytował ten post 28 czerwca 2015 - 14:02
- bartek_sz3 lubi to
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:49
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:58
i już Włocławek...
cdn...
cdn
Załączone pliki
- bartek_sz3 lubi to
Napisano 28 czerwca 2015 - 15:28
My też już dotarliśmy PKS-em do domu
:Aischa4 Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za niezmiernie przecudne spotkanie
z niezmiernie przecudnymi ludźmi
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:01
chromki też już w chacie, z małymi kaprysami naszego pitola ale dotarliśmy. Wielkie dzięki wszystkim uczestnikom za humor,dobre towarzycho no i wyśmienitą zabawę
:Aischa4 wielkie wielkie dzięki ,brakuje słów żeby opisać poziom imprezy,oj działoooooooooo się aż żal było wyjeżdżać Z niecierpliwością czekamy na kolejny czyli Włocławek 2
Już dojechaliśmy do domku, dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Sorki że nie pożegnałam się ale strasznie tego nie lubię
Aniu masz darowane tak czułem że tam się mięciutko w tym pitolku robiło pozdrawiamy
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:27
No to teraz i kilka słów od naszej wystrzałowej dwójki
Spodziewaliśmy się wiele, ale to co nas spotkało u Ciebie Reniu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania.
Co tutaj dużo mówić....
We wszystkim było widać Twoje serce, zaangażowanie.
Mamy tylko nadzieję, że nasz wypiek będzie wszystkim smakował
Kilka zdjęć na start.
Załączone pliki
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:43
Dominic... jestem obrażona brakiem pożegnania. Naprawdę myślałeś że wam Hankę podrzucimy do pitka? I uciekliscie?@Aischa4, napiszę tylko: dziękuję
a my dotarliśmy do Orłowa przed 13...
jest mi głupio, że z kilkoma ekipami nie pożegnaliśmy się![]()
wybaczcie
cieszę się że spędziliśmy ten czas z Wami -
jak skończymy wakacje zrobię jakąś małą relację ze zdjęciami.
Ja Was znajdę w tym Orłowie.
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:53
Ogromne podziękowania również przesyłamy Tyberiuszowi.
Przyjemnie spędzić czas u "człowieka z pasją".
c.d.n.
Załączone pliki
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:56
wielkie
za organizację i zabawę
Napisano 28 czerwca 2015 - 18:00
No to i na mnie pora!!!!! VENI, VIDI VICI CDN
Napisano 28 czerwca 2015 - 18:03
Reszta później.
Załączone pliki
Napisano 28 czerwca 2015 - 19:35
My już na Kaszebach o 17 stej byli. I znowu impreza

Renia kochamy Cię!!! Cudownie było oderwać się od wszystkiego. Wspaniała organizacja. Podziw dla Ciebie i nasza radość.
Wielkie wielkie podziękowania dla wszystkich spotowiczów za atmosferę jaką stworzyli. Wspaniale było spotkać znajomych PtClubowiczów i poznać niesamowitych nowych. Naprawde nie ma słów.

C.D.N.

Napisano 28 czerwca 2015 - 19:49
NIe byłabym sobą ,gdybym o czymś nie zapomniała.... zapomniałam podziękować badylowi - Jarek ,Betii....dzięki chociaż za piąteczek i czekanie na spóżnialską adamulan
Ostatni szybki konkurs dla tych co byli dziś na śniadanku i pamietają co znalazłam na stoliku.... pytanie brzmi : " czego zapomniał z Popowa Grucha ?"
wielkie
![]()
![]()
![]()
za organizację i zabawę
dziękujemy...a to tak bliziutko było