Włocławek w letnim klimacie-
Napisano 27 czerwca 2015 - 22:18
Napisano 27 czerwca 2015 - 22:44
Załączone pliki
- bigmeen i McMisiu lubią to
Napisano 27 czerwca 2015 - 23:02
Napisano 27 czerwca 2015 - 23:25
Czyli jednak mistrzyni selfie 😊😊Nie potrzebuję was. Sama zrobiłam sobie zdjęcie grupowe
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Napisano 28 czerwca 2015 - 07:32
My też już w domku i dziękujemy Wszystkim za bardzo miłe spotkanie . Ciekawe jak tam Renata się czyje? ogarnęła wszystko na 100% albo i więcej.
Bezimienny Gość.ostatni_*
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:23
Już dojechaliśmy do domku, dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Sorki że nie pożegnałam się ale strasznie tego nie lubię ![]()
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:45
Wszystko co dobre kiedyś się kończy...,a ja jeszcze raz chce Wam wszystkim podziękować:
1. McMisiu - Marcin wielkie dzięki za naleweczkę i że zgodziłeś się na "związek partnerski" z Gruchą ![]()
2. Grucha - dziękuję najlepszemu "złotówie" na świecie za to ,że skorzystałeś z mojego turnusu w ramach NFZ ![]()
3 kgmodel - Krzysiu ,Beniu... dziękuję za najpiękniejsze słońce jakie nam przywieżliżcie , za Wasze uśmiechnięte zawsze buzie ( pamiętajcie,że wszystkie drogi prowadzą do Włocławka )
-licze ,że puchar stanie na właściwym miejscu
4. dominic - podziękowania dla Dominika-psotnika ,Ali i Emila ,że chciało się Wam przejechać ponad 460 km na swój pierwszy zlot i za "Dar Roztocza" - (pamiętajcie o piasku)
5. "dhl" - Dorotce "maupie rumskiej" ,Marcinowi i naszej Hance - dziękuję za rozmowy, za najnowszy model z USA
,za fantastyczne humory,za "niespieprzone " śledzie i za to,że nie zjadłaś Romana - jestem u Was za tydzień ![]()
6. Bogusiowi,Grażynce i Jakubowi - że jesteście zajefajni i zechcieliście z nami się wytrzymać ![]()
7. bigmeen - Marcinowi ,Ewci i Alexowi - dziękuję za wspaniałe towarzystwo ,wspólne zabawy przy ognisku ,za flagi w wersji "limited" ![]()
8. chromek_1 - "nie pamiętam jak ten facet ma na imię"
,ale dziękuję jego żonie Klaudii,Tomkowi -za wizytę gościa specjalnego z Arabii Saudyjskiej - jeszcze raz gratuluję zasłużonego tytułu
Krzysiek -gratulacje!
9. ostatni - Ani ,Arkowi i Edycie bardzo dziękujemy za "podjęcie ryzyka" i cały ten spontan - Edi za rysunek - mam nadzieję,że ten talent zaowocuje ![]()
10. riderka - Aniu Tobie też dziękuję za to,że nie mieliśmy przez Ciebie co jeść
gratuluję super nagrody!
11. Gustaw - Leszkowi dziękuję za dotrzymane słowo ,za dobre słowo i za to,że jesteśmy oboje w swej "wspaniałości tak zajebiści" ![]()
12. bartek_sz - Monice i Bartkowi za całokształt ,że jesteście,że byliście ...i za "słodki bukiet" ,za słodką niespodziankę w postaci jadalnego PT i do zobaczenia
13. Leszek - Leszkowi i Dorotce - dziękuję za rozbrajające poczucie humoru, za plakat "Anny Grodzkiej" i za przesyłkę specjalną od P. Janeczki - ![]()
14. adamulan - Ewuś ...Krzysiu i Nikodem - dziękuję,że "w końcu" dojechaliście
, że mogłam Was poznać i następnym razem uczysz nas flamenco :tak
15. leopaw - Lesiowi i Basi -dziękuję za niezawodność ,za wspaniałe towarzystwo i jeszcze lepsze nalewki ( niestety Leszku - muszę wpaść na indywidualną degustację
i gratuluję !
16. andreassowi i maripoza oraz Mayhem- dziękuję,że wpadliście i odwiedziliście nas
17. niebiosom - za piękną pogodę ![]()
Wszystkim Wam razem dziękuję za zaufanie , za wsparcie ,za fantastyczne humory ...za wzruszającą niespodziankę
Mam nadzieję,że oprócz szklanek i ręczników hotelowych
wywieżliżcie z Włocławka tylko same dobre wrażenia i pozytywne emocje ...co złego to nie ja
Oczywiście ,że musiałam coś zapomnieć...wielkie podziękowania dla latana - za smycze i otuchę..
trochę nas...
taki skrót myślowy...;-)
czas się umyć przed wyjazdem...panowie w nagrodę myli wszystkie auta ![]()
Załączone pliki
Użytkownik Aischa4 edytował ten post 28 czerwca 2015 - 14:02
- bartek_sz3 lubi to
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:49
Napisano 28 czerwca 2015 - 13:58
i już Włocławek...
cdn...
cdn
Załączone pliki
- bartek_sz3 lubi to
Napisano 28 czerwca 2015 - 15:28
My też już dotarliśmy PKS-em do domu ![]()
:Aischa4 Jesteśmy niezmiernie wdzięczni
za niezmiernie przecudne spotkanie
z niezmiernie przecudnymi ludźmi ![]()
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:01
chromki też już w chacie, z małymi kaprysami naszego pitola
ale dotarliśmy. Wielkie dzięki wszystkim uczestnikom za humor,dobre towarzycho no i wyśmienitą zabawę ![]()
:Aischa4 wielkie wielkie dzięki ,brakuje słów żeby opisać poziom imprezy,oj działoooooooooo się aż żal było wyjeżdżać
Z niecierpliwością czekamy na kolejny czyli Włocławek 2
Już dojechaliśmy do domku, dziękuję wszystkim za mile spędzony czas. Sorki że nie pożegnałam się ale strasznie tego nie lubię
Aniu masz darowane tak czułem że tam się mięciutko w tym pitolku robiło pozdrawiamy ![]()
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:27
No to teraz i kilka słów od naszej wystrzałowej dwójki ![]()
Spodziewaliśmy się wiele, ale to co nas spotkało u Ciebie Reniu przerosło nasze najśmielsze oczekiwania.
Co tutaj dużo mówić....
We wszystkim było widać Twoje serce, zaangażowanie.
Mamy tylko nadzieję, że nasz wypiek będzie wszystkim smakował ![]()
Kilka zdjęć na start.
Załączone pliki
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:43
Dominic... jestem obrażona brakiem pożegnania. Naprawdę myślałeś że wam Hankę podrzucimy do pitka? I uciekliscie?@Aischa4, napiszę tylko: dziękuję
a my dotarliśmy do Orłowa przed 13...
jest mi głupio, że z kilkoma ekipami nie pożegnaliśmy się![]()
wybaczcie
cieszę się że spędziliśmy ten czas z Wami -
jak skończymy wakacje zrobię jakąś małą relację ze zdjęciami.
Ja Was znajdę w tym Orłowie.
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:53
Ogromne podziękowania również przesyłamy Tyberiuszowi.
Przyjemnie spędzić czas u "człowieka z pasją".
c.d.n.
Załączone pliki
Napisano 28 czerwca 2015 - 17:56
wielkie
za organizację i zabawę ![]()
Napisano 28 czerwca 2015 - 18:00
No to i na mnie pora!!!!! VENI, VIDI VICI CDN
Napisano 28 czerwca 2015 - 18:03
Reszta później.
Załączone pliki
Napisano 28 czerwca 2015 - 19:35
My już na Kaszebach o 17 stej byli. I znowu impreza
Renia kochamy Cię!!! Cudownie było oderwać się od wszystkiego. Wspaniała organizacja. Podziw dla Ciebie i nasza radość.
Wielkie wielkie podziękowania dla wszystkich spotowiczów za atmosferę jaką stworzyli. Wspaniale było spotkać znajomych PtClubowiczów i poznać niesamowitych nowych. Naprawde nie ma słów.
C.D.N.
Napisano 28 czerwca 2015 - 19:49
NIe byłabym sobą ,gdybym o czymś nie zapomniała.... zapomniałam podziękować badylowi - Jarek ,Betii....dzięki chociaż za piąteczek i czekanie na spóżnialską adamulan ![]()
Ostatni szybki konkurs dla tych co byli dziś na śniadanku i pamietają co znalazłam na stoliku.... pytanie brzmi : " czego zapomniał z Popowa Grucha ?"
wielkie
![]()
![]()
![]()
za organizację i zabawę
dziękujemy...a to tak bliziutko było ![]()