Chyba jednak ktoś tu się chce łączyć, widzę Moze być ciekawie

Kwietniowa czterdziestka, czyli kto zaliczył czterdziestkę :)
Napisano 24 marca 2015 - 12:44
Napisano 24 marca 2015 - 22:30
Czy dobrze rozumiem, że cały zlot transmitowany jest na facebooku? Nie mam tego ustrojstwa, ale z chęcią bym zobaczyła taką relację na żywo. Został może jakiś wolny pokój? Zaznaczam, że chciałabym mieć samodzielny pokoik, ponieważ mimo dobrej zabawy, nawet późnym wieczorem muszę zawsze poodpowiadać na @.
Ja czegoś nie rozumiem...chcesz na fb relacji na żywo, planując przyjazd na spot??? Po cholerę Tobie relacja???
A po relacji sprawozdanie mailowe?
Brzmi to wszystko jakoś dziwnie...
Ale ja prosty chłop jestem, ja mogę nie qmać sensu tego zachowania
Napisano 24 marca 2015 - 22:35
Napisano 24 marca 2015 - 22:39
jestem za tym, by zabronić jakichkolwiek relacji poza forum.
Napisano 24 marca 2015 - 22:55
hola hola
Piotr, relacja "na żywo" ze spotu na fb polegała na wstawieniu kilku fotek z telefonu, do wstawiania fotek uprawnione i przeszkolone są 2 - 3 osoby, foty z wieczornej imprezy wstawiane są tylko na wyraźne życzenie konkretnego użytkownika. Wiec nie ma mowy o jakimś nieautoryzowanym wycieku. Każdy uczestnik może wcześniej zastrzec że nie chce być na zdjęciach, itd itd
Jak cofniesz się do postów z czerwca i sierpnia 2014 na fb to zobaczysz jak to wygladało
Napisano 24 marca 2015 - 23:01
hola hola ze zacytuje,...
ja nie ogarniam fejsa tak samojak zaby nie znosze,... wiec mi dynda wirtual ale real owszem wiem z kim pije i do kogo,...
Napisano 24 marca 2015 - 23:05
foty z wieczornej imprezy wstawiane są tylko na wyraźne życzenie konkretnego użytkownika.
a jesli Ty wyraźnie poprosisz o wstawienie fotki, na której ja gdzieś w tle np. idę pewnym krokiem w kierunku wc, to co?
Mogę nie być w stanie zastrzec
Napisano 24 marca 2015 - 23:14
Piter, nie ma takiej opcji bardzo dokładnie dobieram sobie ludzi do prowadzenia takich relacji, to nie są przypadkowe osoby.
Oczywiście jesli organizator nie będzie sobie życzył takiej relacji to uszanuje to
Bezimienny Gość.Baltona_*
Napisano 25 marca 2015 - 07:10
Przepraszam, że mój wpis wprowadził niepotrzebne zamieszanie. Nie znam jeszcze panujących tutaj zasad, ale obiecuję, że szybko nadrobię zaległości.
Pisząc o osobnym pokoju nie miałam na myśli Piotrku sprawozdania ze spotkania urodzinowego. Mam bardzo wymagającą pracę, przyzwyczaiłam się do życia tygodniowego (tydzień tu, następny tydzień tam), więc @ służbowe zawsze staram się załatwiać wieczorami, w ciszy i spokoju. Mamy czasy jakie mamy.
Przepraszam również za zaniepokojenie spowodowane zapytaniem o relację facebookową. Wcześniej nie spotkałam się z możliwością relacji live, a zauważyłam w zakładce nasze spoty, że jesteście bardzo zorganizowani i spotkań przybywa. Czysta ludzka ciekawość. Teraz już wiem, że chodzi o fotorelację.
Dziękuję za wytłumaczenie.
Czy na urodziny wybieracie się każdy swoim samochodem, czy łączycie się na zasadzie blablacar?
Napisano 25 marca 2015 - 07:28
Czy na urodziny wybieracie się każdy swoim samochodem, czy łączycie się na zasadzie blablacar?
oczywiscie forma dotarcia moze byc dowolna,...
Napisano 25 marca 2015 - 07:55

Napisano 25 marca 2015 - 07:57
PiTuLinkaPiTu
Wszystko jedno jak... wazne zeby dotrzec do celu
Napisano 25 marca 2015 - 11:41
.
najprzyjemniej na takie imprezy jedzie się tak
Prawdopodobnie na 40 wyruszy jakaś grupka z Łodzi i okolic, więc 3maj rękę na pulsie
Użytkownik PiTer edytował ten post 25 marca 2015 - 19:53
Bezimienny Gość.Baltona_*
Napisano 25 marca 2015 - 15:09
Brakuje w tym korowodzie mojego rudo- brązowego cacuszka Pewnie dlatego, że nie mam jeszcze klubowej flagi i w sumie poza samochodem to nie mam nic klubowego
Napisano 25 marca 2015 - 15:30
Wracajac do tematu , czekam na kasę ;P Termin się zbliża ;P
Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 25 marca 2015 - 16:27
Wracajac do tematu , czekam na kasę ;P Termin się zbliża ;P
Napisano 25 marca 2015 - 19:06
Brakuje w tym korowodzie mojego rudo- brązowego cacuszka
Pewnie dlatego, że nie mam jeszcze klubowej flagi i w sumie poza samochodem to nie mam nic klubowego
mam propozycję-pochwal się swoim rudzielcem. Wrzuć jego zdjęcia, to może umieszczę go w tym korowodzie...
Napisano 25 marca 2015 - 19:20
A gdzie srebrny Pituś?
Napisano 25 marca 2015 - 19:38
Panowie, proszę nie zakłócać mojego żałosnego błagania o kasę ;P
- hencio lubi to