Łódź i okolice
Napisano 22 stycznia 2015 - 09:07
- Jeżol lubi to
Napisano 05 lutego 2015 - 16:30
Zapewne około wiosenki coś zorganizujemy
pamiętajmy, że na wiosenkę jest słynna już czterdziestka
a ja będę w smokingu (jak się zmieszczę, bo to ze ślubu mojego syna)
Napisano 08 lutego 2015 - 23:29
Napisano 09 lutego 2015 - 07:53
Na wiosenke w okolicach Warszawy/Łodzi to i ja sie pisze... na 40tke to mi niestety za daleko
Wiemy, wiemy... Młode dziewczę jeszcze jesteś...
Napisano 09 lutego 2015 - 08:56
sie pisze,sie piszę....a u mnie i wiosenka i okolice i się nie zapisałaś....? ;-)Na wiosenke w okolicach Warszawy/Łodzi to i ja sie pisze... na 40tke to mi niestety za daleko
Napisano 09 lutego 2015 - 20:08
Wiemy, wiemy... Młode dziewczę jeszcze jesteś...
na swoja czterdziestke to mozna powiedziec juz 3/4 drogi man za soba ...
sie pisze,sie piszę....a u mnie i wiosenka i okolice i się nie zapisałaś....? ;-)
Sadzilam, ze to mamy juz obgadane. Prywatnie. Faktem jest ze moge nigdzie nie dotrzec ale mam pobozne zyczenia... i dobre checi
#67 Bezimienny Gość.arczibald_*
Napisano 23 kwietnia 2015 - 16:41
Witam wszystkich PT Maniaków Z Łodzi. Jestem od niedawna użytkownikiem PT-ka 2.0 A LPG. Marce jestem wierny od 2000r. tyle że dotychczas buszowałem Chryslerami Town&Country i okres ten wspominam wspaniale. Cudowne to były autka przez duże A. Ale to już historia a przedemną nowe doświadczenia z innym modelem Chryslera( małe ale sliczne). Odzidziczyłem go po tacie , który ze względu na stan zdrowia musiał zrezygnować z tej cudownej przyjemności ( ciekawe kiedy mnie to spotka?- a może nigdy ). pozdrawiam wszystkich Pt maniaków.
Napisano 23 kwietnia 2015 - 16:46
Witam wszystkich PT Maniaków Z Łodzi. Jestem od niedawna użytkownikiem PT-ka 2.0 A LPG. Marce jestem wierny od 2000r. tyle że dotychczas buszowałem Chryslerami Town&Country i okres ten wspominam wspaniale. Cudowne to były autka przez duże A. Ale to już historia a przedemną nowe doświadczenia z innym modelem Chryslera( małe ale sliczne). Odzidziczyłem go po tacie , który ze względu na stan zdrowia musiał zrezygnować z tej cudownej przyjemności ( ciekawe kiedy mnie to spotka?- a może nigdy ). pozdrawiam wszystkich Pt maniaków.
Witamy kolego Witamy :tak
Użytkownik bigmeen edytował ten post 23 kwietnia 2015 - 16:47
#69 Bezimienny Gość.Twelvii_*
Napisano 04 listopada 2015 - 11:00
Witam, jeśli będzie jakiś spot to ja się zgłaszam z chęcią posłucham doświadczonych kolegów i koleżanek, może polecicie jakieś sprawdzone warsztaty które ogarniają temat PT w Łodzi?
#70 Bezimienny Gość.Twelvii_*
Napisano 07 listopada 2015 - 21:02
Jest ktoś z Łódzkiego?
Napisano 07 listopada 2015 - 21:10
Ja jestem
Napisano 07 listopada 2015 - 21:37
http://ptclub.pl/ind...o-centralna-pl/
,,Centralne '' zazwyczaj bywało w Bacówce na Rudzkiej !Zapraszamy
#73 Bezimienny Gość.quad_*
Napisano 30 września 2016 - 16:06
Witam Sławek z Łodzi
sciągnąłem PTka do Łodzi i zostanie tu mam nadzieję na dłuzej
Krążąc po okolicy widze sporo PT ków więc chetnie bym sie z Wami spotkał w celu wciągniecia sie w temat i Towarzystwo :)P
moze tradycyjne spotkanie w Bacowce na Rudzkiej w październiku ?
pozdrawiam Sławek
kontakt 697101200 aby nie zamulic
Napisano 01 października 2016 - 12:31
quad,uważaj na pewnego czarnego PT z Łodzi.Jest jak kiedyś czarna wołga.Budzi strach i przerażenie.
- bartek_sz3 i morf lubią to
Napisano 01 października 2016 - 12:46
quad,uważaj na pewnego czarnego PT z Łodzi.Jest jak kiedyś czarna wołga.Budzi strach i przerażenie.
..ale potwierdzam
Napisano 01 października 2016 - 19:51
W temacie spotkania , może nie tylko Łódź ? Może by więcej pitków z centrum było chętnych na jakiś spot.
Ja zostałem już właścicielem PT po spocie we Włocławku, Kłockowanie było dla mnie za dalekie.
Gdyby się coś zorganizowało w centrum to ja chętnie
Co na to reszta?
Napisano 01 października 2016 - 20:11
może nie tylko Łódź ?
Pewnie, że nie musi być tylko Łódź. Myślę, że trzeba rozgraniczyć, czy chodzi o nasiadówkę w knajpce, czy jakiś fajny plener. Pierwsze może się odbyć o każdej porze roku, ale z tym drugim, to już trzeba chyba poczekać do wiosny. Fajnych miejsc w regionie jest od groma, choćby np. Zalew Sulejowski - Tama w Smardzewicach.
Napisano 01 października 2016 - 20:16
popieram spotkanie w plenerze, Smardzewice? czemu nie jestem za. A jesień ma być ładna i ciepła... może by spróbować?
Napisano 01 października 2016 - 20:18
Po prognozach widać, że chyba jednak koniec ciepełka
Napisano 01 października 2016 - 20:20
tradycyjnie nasiadówki są w Bacówce na Rudzkiej Górze w listopadzie Łodzi, ostatnio nawet Scyzoryk przyjechał i Wwa ,
ja teraz w Teksasie, wracam 4 listopada i chętnie się na taką pogaduchę spotkamy z Majeczką z Wami,
halo Mayhem i Resiurc
w listopadzie już raczej będzie za chłodno na plener