Sprzedam mojego "Captain Slow'
Marka:Chrysler
Model: PT Cruiser
Rocznik: 2004
Kolor: czarny- jedyny słuszny
Pojemność silnika: 2.4
Liczba KM : 223
Skrzynia biegów: manualna, 5-biegowa
Przebieg: 253 000
LPG: instalacja lovato- 2 letnia, zbiornik 35l w kole zapasowym
Historia wypadkowa: brak
Cena: 16 000 zł do negocjacji.
Przegląd ważny do 14 listopada
Ubezpieczenie OC
Link do zdjeć:
https://plus.google....CK_TkbH-urLr7gE
Samochód w moich rękach od 1 sierpnia 2013 r.- kupiony przeze mnie z przebiegiem 222000, sprowadzony do Polski ze Szwajcarii pod koniec grudnia 2012r.
Książka serwisowa z salonu dokumentująca przebieg auta. I absolutnie tego przebiegu auta nie widać we wnętrzu
Spalanie średnie gazu 12-14 l
Na zbiorniku benzyny trasa 500 km do zrealizowania z palcem w nosie, wbrew opiniom na forum, że GT spala nawet jak stoi
Przejechałam nim przez 16 miesięcy ponad 30 000 km co świadczy o tym, że całkiem przyjemnie się nim jeździ, ale czas na zmiany.
Wyposażenie:
- ABS, ESP
- elektryczna regulacja lusterek bocznych
- czujniki parkowania
- autoalarm
- 4 poduszki powietrze
- skórzana tapicerka, wentylowana i niezniszczona
- podgrzewane fotele przednie
- fabrycznie przyciemniane szyby tylne
- klimatyzacja ręczna, sprawna i schładzająca wnętrze do 5 stopni jeżeli potrzeba
- radio fabryczne z nawigacją i CD
- srebrne nakładki w kierownicy i sportowe nakładki pedałów - wersja specjalna dla modelu GT
- spojler na tylnej klapie, fabryczny
- dołożony zestaw głośnomówiący Parrot i nawigacja z mapami na całą Europę, z głosem Krzysztofa Hołowczyca
Zewnątrz:
-spojler fabryczny na tylnej klapie
- aktualnie samochód jeździ na zimowych oponach 215/55 i 16" felgach OZ Racing model F1,
na lato felgi 18" z oponami 225/40
- dokładam komplet felg 17" OEM
-- zawór blow-off w silniku, fajny dźwięk i gratulacje innych kierowców przez CB radio
Auto posiada jednego właściciela. Możliwe do obejrzenia w Malborku / Szczecinie/ Poznaniu po wcześniejszym uzgodnieniu.
W razie pytań proszę pisać lub dzwonić - 692-405-346
Pozdrawiam,
Anna
Załączone pliki
Użytkownik Rodzynka edytował ten post 10 lutego 2015 - 23:57