Skocz do zawartości

Witaj.

W przypadku niejasności, problemów z rejestracją prosimy o kontakt przez formularz zgłoszeniowy (lewy, górny róg tej strony - KONTAKT). Odpowiemy najszybciej jak się da.
Pozdrawiamy - administrator i modertorzy ptclub.pl

Zdjęcie

Spot wrześniowy Bieszczady

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1003 odpowiedzi w tym temacie

#901 medyk

medyk

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2005
  • Silnik:2.4L + LPG
  • Imię:Łukasz

Napisano 13 września 2009 - 23:44

ptwaw, a dotarłeś do wawy prosto? Nie zwyciężyło zmęczenie? My liczyliśmy z Paulą to pyknelismy 830 KM-ów. Warto było w 100000%!!! Jescze raz dziękujemy, a co do spotu grudniowego to nie obiecujemy bo wybieramy się do krynicy na sylwestra, a jak każdy wie, życie studentów jest kiepskie pod względem "diengów" Może ktoś wybierze się na Sylwestra do krynicy? jestem jeszcze w stanie zorganizować kilka wolnych pokoi. Fajna imprezka by była. Pozdrawiamy:)

#902 rafe1

rafe1

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:2.4GT M
  • Imię:Rafał

Napisano 14 września 2009 - 07:05

dzięki za toasty za zdrowie Bąbla :szacun

#903 Rubia

Rubia

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  • Silnik:2,2 CRD TOURI
  • Imię:Karolina

Napisano 14 września 2009 - 08:25

Witajcie :)
Zacznę od przeprosin, że nie pożegnaliśmy się ogólnie a jedynie z Pawłem telefonicznie. Zniknęliśmy tak niespodziewanie ponieważ okazało się, że musimy stawić się w Krakowie. Cieszę się jednak chociaż z tych kilku chwil spędzonych z Wami, warto było przejechać tyle kilometrów :)
Wróciliśmy do Łodzi wczoraj na drugi set siatkówki. Przejechaliśmy około 1000 km :) ale to akurat mi się podobało bo ja prowadziłam cały czas a zwykle siedzę jako pasażer :) No ale muszę jeszcze zapłacić mandat jaki został mi bezlitośnie wymierzony 40 km przed Bezmiechową :cenzura :cenzura :cenzura

Paweł jesteśmy pod ogromnym wrażeniem organizacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#904 paradyz

paradyz

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Silnik:300C 3,5 A
  • Imię:Paweł

Napisano 14 września 2009 - 09:06

Pierwsze foty. Robiłem ich mało (brak czasu). Tak więc bez wirtuozerii, proste automaty:

http://img195.images...=pict0002mc.jpg

Dziękuję serdecznie wszystkim za przybycie. Wszystkim bez wyjątku. Jesteście wspaniałymi ludźmi.
Teraz krótka statystyka:
Było nas dokładnie 65 osób, w tym 9 dzieci z najmłodszą siedmiomiesięczną Mają. Do dzieci nie zaliczam chłopaków Marcina i Tomka (bo jeden ma juz 18 a drugi 14 lat i wrośnięci są :dance . Dzieciaki spisały sie na medal:) Mam nadzieję, że wszystkie zdrowe :brawo
Hmmmm byłbym zapomniał ...było nas więcej o jedną przyszłą osobę (Vojpiotr)
Wszyscy zmieściliśmy się w 27 Pitkach. Kolumna wyglądała imponująco co można podglądać na stronce podanej przez Yacho czyli Janka, który uwijał się z aparatem jak pszczoła...szacun wielki Yacho i na pewno coś pięknego się z tego urodzi:)

Teraz podziękowań moc:
1. Wszystkim - za wspaniałą atmosferę, luz, zabawę po kolei wiec:
Patrycji i Krzyśkowi, Adze i Piotrkowi, Adze i Tomkowi, Adze i Paolo, Violi i Jackowi, Ewie i Piotrowi, Kasi i Marcinowi, Basi i Lechowi, Basi i Mietkowi, Marcinowi, Ewie i Krzyskowi, Madzi i Przemkowi, Ani i Jankowi, Basi i Mariuszowi wraz z Marcinem i Tomkiem, Kajce Katarzynie z córą (nie pamiętam imienia :glupek, Basi i Markowi, Mirandzie i Leszkowi, Adze i Maćkowi, Ani i Piotrkowi, Karolinie i jej drugiej połówce, Ani i Edkowi, Justynie i Rafałowi, Hanne i Fiete, Rolasowi, Jurasowi i Arnasowi , Marcie i Peterowi, Paulinie i Łukaszowi no i mojej kochanej żonce Gosi.
Szczególne podziękowania:
- Krakusowi za współrealizację spotu,
- Tomkowi Resiurc za świetne odlewy i niespodzianki dla nas. No i za nagłośnienie;
- Basi i Lechowi za grzybki, ogórki, kubki itp,
- Adze za sos - mniam i klubowe flagi,
- Rafałowi za nalepki,
- 3 naszym astronautom ... za odwagę:) Łukaszowi Medykowi szczególnie... te beczki, nawroty i lot do góry du..pą, jak opowiadał Peter :lol
- naszym gosciom z zagranicy Hanne I Fiete, Paolo, Peterowi (kopalnia dowcipów i to jak opowiedzianych!!!!), Rolasowi, Jurasowi i Arnasowi.
- Yacho za transmisje i setki fotek...
- wszystkim, wszystkim!!!!!!!

Wszystkim serdecznie DZIĘKUJĘ i przepraszam z góry za niedociągnięcia...Czekamy na kolejny SPOT.

#905 patii

patii

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:cabrio 2.4
  • Imię:Patii

Napisano 14 września 2009 - 09:06

No, to teraz już na spokojnie :kawka

Bardzo udane spotkanie, kolumna tak oryginalnych samochodów na każdym robiła wrażenie co wszyscy myślę możemy potwierdzić. :bry
Przede wszystkim chcieliśmy podziękować organizatorom. Podziękować wszystkim uczestnikom ze znaleźli czas by uczestniczyć w tak udanym spotkaniu :alko

Gratulujemy zwycięzcom konkursu na najładniejszego PT, mało skromnie ale dodam : na następny raz nie pójdzie wam tak łatwo…hehe
Ja również dziękuję za oddane na mój samochód głosy i nagrodę którą otrzymałam. :kciuki

Gratulujemy zwycięzcom – przeloty szybowcem – przyznaje trochę wam zazdrościłam , choć po przelocie medyka chyba coraz mniej….zwłaszcza ze w uszach cały czas miałam opowiadanie naszego kolegi o przelocie policjanta, który mogliśmy usłyszeć dzień wcześniej…. :lol

Pomysł z domem dziecka , był świetny . Radość dzieci bezcenna. Myślę ze one również będą długo wspominały nasze odwiedziny.

PT, Qłady , trampolina , basen, tańce, zwiedzanie, wieczorne imprezy, piękne widoki, wyborowe trunki, spektakularne zejścia…..żyć nie umierać…..

P.S
Grupa śląska zgodnie z deklaracją, przeprowadziła już wstępne rozmowy dotyczące organizacji zlotu wiosennego. Więc : wiosna nasza ,….. a lato muminków…

P.S
I sama to napisałam , choć Krzyś uwaza ze tylko czesciowo- i jeszcze mówi ze ma racje ... :sciana

#906 AGAMACIEJ2

AGAMACIEJ2

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2006
  • Silnik:2.4l

Napisano 14 września 2009 - 09:13

Dziewięć godzin jazdy i na miejscu :jupi - paskudne korki.
Było super :jupi :jupi :jupi
Dziękujemy za wspólną zabawę :mistrz i do zobaczenia na następnym zlocie :kciuki

#907 Bell

Bell

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,2 CRD
  • Imię:IzaBell'a

Napisano 14 września 2009 - 09:22

Podpiszcie zdjęcia, aby było wiadomo kto jest kto i czyje te cudne autaaaaa :dance2

#908 Rubia

Rubia

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  • Silnik:2,2 CRD TOURI
  • Imię:Karolina

Napisano 14 września 2009 - 09:24

Na następnym zlocie moje śmigło będzie czyste... i nie będzie robić wstydu innym... :torba

#909 smietan77

smietan77

Przedszkolak

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2003
  • Silnik:2,4 GT
  • Imię:Piotr&Ania

Napisano 14 września 2009 - 09:51

Witamy. Dotarliśmy do domu około 23, Byłem jednak już tak zmęczony że nie dałem rady włączyć komputera.
Dziś jest trochę lepiej aczkolwiek inwencji twórczej ciągle brakuje dlatego wszystkich pozdrawiam i bardzo dziękuje.

#910 Bezimienny Gość.Anonymous_*

Bezimienny Gość.Anonymous_*
  • Guests

Napisano 14 września 2009 - 10:05

Do wszystkich uczestników zlotu, kopia emaila z podziękowaniami dla Was wszystkich od Litwinów :brawo :brawo

We are very impressed, happy and satisfiedd with 1st International PT Cruiser Tour of Poland last weekend.

Everything was perfect the location, the presentation , the food , the entertaining and social part.

We had opportunity to speak with many participators during the event and everybody said

*Super event and nice people*. I am sure you will get pay back!

We are most grateful to Your team for Your warm hospitality during our recent stay in Poland!

Best regards from Lithuania,

Rolandas&CO

#911 szumisiowie

szumisiowie

Zwolennik

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2,4
  • Imię:Justyna&Rafał

Napisano 14 września 2009 - 10:16

Witajcie Serdecznie

Świetny wyjazd, olbrzymie podziekowania dla organizatorów i wspaniałych wszystkich uczestników.
Wyjazdy z Wami to czysta przyjemność. Zdjęcia w obróbce, jak tylko bedą gotowe w tym tygodniu będziemy podsyłać linki.

PS. dwa słowa od Jasia - "fajna była ta trambolina" cytowane dosłownie. Drugie zdanie z drogi do Warszawy "jedziemy tam domu gdzie dużo Pitów Cruserów?"

pozdrawiamy
szumisiowie

#912 Aga

Aga

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:0
  • Silnik:1.6 Touring E

Napisano 14 września 2009 - 10:17

Wczoraj zmęczenie nie pozwoliło na wizytę na forum, więc dziś napiszę że DOJECHALIŚMY do naszego "punktu przelotowego" :lol

Jak zawsze było SUPER :brawo

Czas spędzony z wspaniałymi ludźmi, niesamowite wrażenie z jazdy w tak dużej grupie pitków (flagi jeszcze nie zdjęłam z auta :lol )

Dla Pawła po raz tysięczny wielkie podziękowania za super organizację :brawo

A dla wszystkich którzy się stawili podziękowania za to że byliście :d

I... do zobaczenia na następnym SPOCIE!!!

AiP

#913 adames

adames

VIP

• Przyjaciel forum
  •   
  • Imię:Adam

Napisano 14 września 2009 - 10:32

Spotowicze !
Pamiętajcie o dołączeniu do waszej relacji fotograficznej , również opisu przebiegu całego spotu, jak wyglądały odwiedziny rzeszowskich mediów, i oczywiście jak przebiegła wizyta u dzieciaków w Domu Dziecka.

#914 paradyz

paradyz

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 14 września 2009 - 10:36

Na początku zlotu, na parkingu pojawiła się TVP Rzeszów. Zrobili troszke wywiadów, ujęć itd. Program ma byc nadany o 19 w czwartek. Króka relacja bedzie też w TVM czyli telewizji miejskiej
www.tvm.rzeszow.pl tu pojawi sie dopiero w przyszła sobotę

Postaram sie w tym tyg. napisać zwięzły opis tego co sie działo.

#915 vojpiotr

vojpiotr

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  • Imię:EX- Street Cruiser 2

Napisano 14 września 2009 - 10:40

Witamy!

bylo REWELACYJNIE /jak zawsze z Wami/ - potwierdzamy wszystko co napisali nasi koledzy i kolezanki, to chyba najlepiej zorganizowany spot naszego PTclub

wyrazy uznania dla naszych kolegow - Pawla&Krzysztofa za organizacje i pasje z jaka to zrobili

dziekujemy :szacun i wyrazy wspolczucia dla nieobecnych :lol :pociesza

PS. Bedzie tyle fotek, ze chyba przyblokujemy Picassa :lol

#916 Aga

Aga

Znawca Tematu

• Pomagamy sobie
  • Rok Produkcji:0
  • Silnik:1.6 Touring E

Napisano 14 września 2009 - 10:45

vojpiotr, ja właśnie zaczęłam go (picassa) blokować :lol

#917 jasmina

jasmina

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2002
  • Silnik:2,4L

Napisano 14 września 2009 - 12:13

Ku przypomnieniu:

Dołączona grafika

#918 resiurc

resiurc

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:300 C
  • Silnik:3,0 CRD
  • Imię:Tomek

Napisano 14 września 2009 - 12:40

Aga, Wielkie podziękowania za suwenir w postaci flag!!!!

[ Dodano: 2009-09-14, 13:44 ]
patii Domniemam iż będziesz Kierownikiem Spotu :kciuki - czy jest opcja aby troszkę przyspieszyć na przykład na grudzień hmm .Wiem ze to troszkę mało czasu.

#919 Kajka

Kajka

VIP

• Pomagamy sobie
  •   
  • Rok Produkcji:2004
  • Silnik:2,2 CRD M
  • Imię:Katarzyna

Napisano 14 września 2009 - 12:52

Ha!
No to już wszyscy się zameldowali, podziękowali, opisali...
A nam wczoraj domowy komputer odmówił współpracy :( No to poszłyśmy spać! :)
Dziękujemy bardzo, bardzo!
Nie będę wymieniać każdego z osobna, bo wszyscy wiecie komu można za co...
Paweł pomniczka jeszcze nie dostał (a kto proponował 3-metrowy w Rejdychówce?), ale należy mu się! Krzyśkowi za "współudział w..." również!
Chłopaki ze skrzydłami - umierałam z zazdrości ;) Najbardziej przy locie Łukasza...
Ale Przemek obiecał coś na Górze Żar (no w końcu musimy zebrać się kilka razy śląską grupą roboczą, żeby jakoś zorganizować następny zlot :) i ten grudniowy termin nie jest wcale taki głupi... - piszcie czy i jak komu pasuje).
Uściski dla Was wszystkich!

#920 paradyz

paradyz

VIP

• Pomagamy sobie
  •   

Napisano 14 września 2009 - 12:55

Kajka ja sie pewnie podłączę pod tzw grupę sląską:))) Bo mimo, że w Rzeszowie sporo pitkow to jakos malo aktywnych. Jak cos bedzie na śląsku lokalnego to dajcie znac, sie pojawimy:)