Nie zniechęcaj się. Zastanowię się czy dopuścić Ciebie do mojego zespołu badawczego.
Na razie odchodzisz od tak ciekawie zapowiadającej sie na 1 i 2 stronie dyskusji, a szkoda, jest szansa coś zmienić tylko czy komuś na tym zależy ?
Napisano 28 marca 2015 - 23:04
Nie zniechęcaj się. Zastanowię się czy dopuścić Ciebie do mojego zespołu badawczego.
Na razie odchodzisz od tak ciekawie zapowiadającej sie na 1 i 2 stronie dyskusji, a szkoda, jest szansa coś zmienić tylko czy komuś na tym zależy ?
Może propozycja Moniki jest lepsza, ale .....
To ja mam klawisze pod palcami i biorę szlachcica
ale co szlachta, to szlachta
Widzę nowy awatarek
Napisano 28 marca 2015 - 23:05
no, bo wreszcie znalazło się (dzięki Tobie) coś odpowiedniego
Napisano 28 marca 2015 - 23:07
Na razie odchodzisz od tak ciekawie zapowiadającej sie na 1 i 2 stronie dyskusji, a szkoda jest szansa coś zmienić tylko czy komuś na tym zależy ?
Zmień najpierw swoje podejście z eskalującego na koncyliacyjne. Łatwiej będzie wtedy dyskutować. To oczywiście tylko prośba.
Gdyby nikomu nie zależało to by tutaj nie pisali.
Napisano 28 marca 2015 - 23:12
Zmień najpierw swoje podejście z eskalującego na koncyliacyjne. Łatwiej będzie wtedy dyskutować. To oczywiście tylko prośba. Gdyby nikomu nie zależało to by tutaj nie pisali.
ok ja wyznaczę 3 osoby do komisji koncylacyjnej i Ty wyznaczysz kolejne 3 , osoby te dostaną osobny dział do przedyskutowania w spokoju rozbieżności, chyba że masz inną propozycję ?
Napisano 28 marca 2015 - 23:13
Jaki avatar zaproponujesz znienawidzonej Rodzynie ?
Napisano 28 marca 2015 - 23:15
Rodzynka, to Ty też jesteś na "ichniejszej liście wrogów"?
Napisano 28 marca 2015 - 23:16
ok ja wyznaczę 3 osoby do komisji koncylacyjnej i Ty wyznaczysz kolejne 3 , osoby te dostaną osobny dział do przedyskutowania w spokoju rozbieżności, chyba że masz inną propozycję ?
Nazwa,
Przejmujesz się swoją rolą jak chirurg podczas operacji na otwartym sercu.
Sprawa jest to przedyskutowania ale nie tu i teraz. Nie widzisz tego?
Napisano 28 marca 2015 - 23:19
Nazwa, Przejmujesz się swoją rolą jak chirurg podczas operacji na otwartym sercu. Sprawa jest to przedyskutowania ale nie tu i teraz. Nie widzisz tego?
Gustaw, chces coś zmienić czy to co jest - jest dla Ciebie ok i czujesz sie z tym dobrze ?
Napisano 28 marca 2015 - 23:25
Jaki avatar zaproponujesz znienawidzonej Rodzynie ?
Znienawidzonej? No co Ty?
Gustaw, chces coś zmienić czy to co jest - jest dla Ciebie ok i czujesz sie z tym dobrze ?
Gdybyś był bardziej spostrzegawczy to byś zauważył, że coś się zmienia. Zapewniam, że w dyplomacji raczej roboty nie znajdziesz (bez urazy).
Ale o "szo się rozchodzi"? Jakich "włogów", szanowny Piterze? Ja tu na forum nie widzę żadnych wrogów.
Bo ktoś się poprztyka w internecie to jest zaraz wrogiem? Jaja chyba sobie robisz?
Napisano 28 marca 2015 - 23:25
Gdybyś był bardziej spostrzegawczy to byś zauważył, że coś się zmienia. Zapewniam, że w dyplomacji raczej roboty nie znajdziesz (bez urazy).
Nie znajdę bo nie szukam to co nazywasz zmianą to chwilowe rozluźnienie, trwałe zmiany wymagają odnalezienia przyczyny sytuacji a nikt specjalnie sie do tego nie granie
Napisano 28 marca 2015 - 23:28
Ja powiem tak..
Z mojej strony to wygląda jak walka internetowych dzieci neo..
Nikt tu wojny czy anarchii na forum nie chce ale troszeczkę luzu.
Bo powoli jak w kołchozie tu jest..
Ani śmichy hihy nic..
Osobiście do nikogo nic nie mam, o ile rozmowa nie wejdzie na tematy prywatne, rodzinne itp bo nie każdy w nich uczestniczy a i nie każdy każdego zna na żywo.
Zluzujmy trochę.
Regulamin jest i każdy stara się go trzymać ale czasem jest aż nadto podciągany.
Jak mawiają daj człowieka a znajdę paragraf.
A to są jacyś "Ichniejsi"? To wnioskuję, że są też "swojsi"?
Po co to robisz PiTer?
My-Wy-Oni.
Przyjacioły - wrogi
o jakiej liście mówisz i kto na niej jest? Można ja gdzieś zobaczyć?
Napisano 28 marca 2015 - 23:29
Tuchajbej się rozsierdził
Napisano 28 marca 2015 - 23:30
Nie znajdę bo nie szukam to co nazywasz zmianą to chwilowe rozluźnienie, trwałe zmiany wymagają odnalezienia przyczyny sytuacji a nikt specjalnie sie do tego nie granie
Właśnie pokazujesz jedną z tych przyczyn. Na siłę chcesz coś uzyskać. A może inni teraz nie mają ochoty na coś takiego?
Nie czujesz, że wszedłeś w smokingu do knajpy z muzyką i piwem? Już sam nie wiem jak Ci to bardziej obrazowo wytłumaczyć.
Napisano 28 marca 2015 - 23:35
A to są jacyś "Ichniejsi"? To wnioskuję, że są też "swojsi"?
Po co to robisz PiTer?
My-Wy-Oni.
Przyjacioły - wrogi
takiego postępowania uczę się od kilku osób i obaj wiemy o kogo chodzi . Uczę się, by zrozumieć po jaką cholerę to robią.
A swoją drogą, to Gustaw namawiał mnie, bym się wyluzował, a ja wyluzowany pisze to, co luźny mózg podaje jeszcze luźniejszym palcom
Tak więc luzik
Napisano 28 marca 2015 - 23:38
takiego postępowania uczę się od kilku osób i obaj wiemy o kogo chodzi . Uczę się, by zrozumieć po jaką cholerę to robią.
A swoją drogą, to Gustaw namawiał mnie, bym się wyluzował, a ja wyluzowany pisze to, co luźny mózg podaje jeszcze luźniejszym palcom
Tak więc luzik
No to jeszcze musisz trochę lepiej zsynchronizować palce z mózgiem bo wychodzą przed szereg
A przy okazji. Może ten awatarek bardziej Ci podejdzie?
Użytkownik Gustaw edytował ten post 28 marca 2015 - 23:41
Napisano 28 marca 2015 - 23:39
obaj wiemy o kogo chodzi . Uczę się, by zrozumieć po jaką cholerę to robią.
Ja np nie wiem o kogo chodzi. Dalej Piotrze kawa na ławę.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
finansowanie forum |
Instrukcja "obsługi" forum | miecio |
|
|
|
Pogoda nie tylko dla bogaczy ;) |
Offtopic | kade |
|
|
|