Witam wszystkich Pitimaniaków.
Chcę wam zaprezentować Projektory led z logiem CHRYSLER które zainstalowałem u siebie w Pitku. Jak dla mnie to rewelacja. Oto zdjęcie :
Napisano 03 lipca 2015 - 08:46
Witam wszystkich Pitimaniaków.
Chcę wam zaprezentować Projektory led z logiem CHRYSLER które zainstalowałem u siebie w Pitku. Jak dla mnie to rewelacja. Oto zdjęcie :
Napisano 03 lipca 2015 - 09:09
Mi się podoba. Napisz więcej o instalacji. Skąd napięcie, jak poprowadziłeś przewody itp.
Napisano 03 lipca 2015 - 10:01
Przy całej mojej niechęci do tuningu akurat ten "bajerek" zrobił na mnie całkiem pozytywne wrażenie...
Napisano 03 lipca 2015 - 16:24
A mnie to jakoś nie jara
Jak się przyzwyczaisz do wysiadania w nocy "w okrąg", kiedyś możesz wpaść do przypadkowo otwartej studzienki kanalizacyjnej ( żarcik taki )
Pozdrawiam
Napisano 03 lipca 2015 - 17:15
Napisano 03 lipca 2015 - 19:00
Napisano 04 lipca 2015 - 14:03
Podświetlenie podłoża przy wysiadaniu nocą, fajny gadżet.
Napisano 05 lipca 2015 - 08:54
Pamiętam, że Patii ruszyła kiedyś ten temat projektorów i miało być jakieś grupowe zamówienie, ale temat był już dawno i umarł.
Napisano 05 lipca 2015 - 12:23
Napisano 07 lipca 2015 - 09:24
eeeeeee czad, fajne to;)
A może ktoś ma namiary na taką mocniejszą wersję? mi się marzy taka wersja montowana w masce, taka co by można nią puszczać hologram na niebie... jak Batman... to by było rewelacyjne może spotkał ktoś taką na allegro, albo na olx!
Napisano 08 lipca 2015 - 11:08
eeeeeee czad, fajne to;)
A może ktoś ma namiary na taką mocniejszą wersję? mi się marzy taka wersja montowana w masce, taka co by można nią puszczać hologram na niebie... jak Batman... to by było rewelacyjne może spotkał ktoś taką na allegro, albo na olx!
Proszę bardzo ,wedle życzenia. Czy zasięg 100km Cię urządza ?
Jeśli tak to : http://allegro.pl/la...4830024096.html
Napisano 08 lipca 2015 - 19:02
Witaj, nie no jak dla mnie wypas! aż niewiarygodne zasięg 100 km. Można sobie zajączki nocą po Polsce puszczać ;P
Napisano 08 lipca 2015 - 19:59
tylko po co slepemu okulary????
Napisano 08 lipca 2015 - 20:03
Pitki nie mają w drzwiach oryginalnie żadnych światełek pod które można by się podpiąć
Nie wiem jak Twój, ale mój ma.
Na rogu na dole, przy otwarciu zapalają się po otworzeniu drzwi na czerwono, z tyłu jak i z przodu.
Po za tym świeci się na zielono cały czas przycisk odblokowania drzwi znajdujący się na drzwiach (lewy-prawy przód) koło słupka
PS,
Mam też podświetlenie oryginalnie pułkę pod radiem i z tyłu na tunelu podświetlanie przycisków szyb.
Napisano 09 lipca 2015 - 13:22
WitamNie wiem jak Twój, ale mój ma.
Na rogu na dole, przy otwarciu zapalają się po otworzeniu drzwi na czerwono, z tyłu jak i z przodu.
Po za tym świeci się na zielono cały czas przycisk odblokowania drzwi znajdujący się na drzwiach (lewy-prawy przód) koło słupka
PS,
Mam też podświetlenie oryginalnie pułkę pod radiem i z tyłu na tunelu podświetlanie przycisków szyb.
Użytkownik bigmeen edytował ten post 09 lipca 2015 - 13:23
Napisano 10 lipca 2015 - 15:30
Nie wiem jak Twój, ale mój ma. Na rogu na dole, przy otwarciu zapalają się po otworzeniu drzwi na czerwono, z tyłu jak i z przodu. Po za tym świeci się na zielono cały czas przycisk odblokowania drzwi znajdujący się na drzwiach (lewy-prawy przód) koło słupka PS, Mam też podświetlenie oryginalnie pułkę pod radiem i z tyłu na tunelu podświetlanie przycisków szyb.
Witam Cię.
Powiem szczerze że mnie grubo zaskoczyłeś ,bo nie spotkałem się z oryginalnym podświetleniem w drzwiach w Pitku ,bo wszystkie pozostałe podświetlenia o których piszesz to też mam. A może poprzedni właściciel sam coś zamontował ??? W każdym razie w razie chęci montażu projektorów to masz bardzo uproszczoną sprawę.
Ps. Jeśli to nie problem to zrób i pokarz mi zdjęcie dego podświetlenia w drzwiach.
Pozdro
Witaj, nie no jak dla mnie wypas! aż niewiarygodne zasięg 100 km. Można sobie zajączki nocą po Polsce puszczać ;P
Cześć. No można można. Ja osobiście mam taki z zasięgiem do 150km (ale nie przy aucie hehe)
Chciałem Ci taki polecić, ale nie mogłem znaleźć tej aukcji.
Tylko kolor tego lasera jest niebieski a zarazem niezgodny z przepisami ruchu drogowego hehe i się boję żeby znowu ktoś mi nie usunął tematu z forum hahaha
Napisano 20 lipca 2015 - 14:54
Chylę głowę, że wprowadziłem Was w błąd, nie mam oświetlenia w drzwiach, tylko odblask, pewnie też nie oryginalny
Co nie zmienia faktu, że jak JACEKK133 jak masz te podświetlenia o których mówiłem (podświetlanie przycisków zamykania drzwi),
to stamtąd możesz spokojnie zasilić diody.
Napisano 13 września 2015 - 20:37
Ja na pewno będę montować to podświetlenie w mojej Smoczycy w poprzednim autku miałam i bardzo sobie chwaliłam podświetlenie pod nogi jak parkowało się w jakiejś dziurze bez lamp miejskich
Napisano 13 września 2015 - 20:44
Witam
Ja dawno kupiłem projektory led chrysler, ale nie mam pojęcią gdzie podpiąć się z plusem w drzwiach ?
Może ktoś jak montował to podpowie.
Pitek 2,2 CRD 2003
Napisano 14 września 2015 - 01:17
Ja je montowałem pod środkowe światełko. przewody od niego u mnie szły w prawym słupku A.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Podpięty Ogólnopolski zlot Chrysler PT CRUISER PAŁUKI 2025 |
Nasze Spoty | MichałŁ |
|
|
|
OGÓLNOPOLSKI ZLOT CHRYSLER PT CRUISER NAREWKA 2024 - „W KRAINIE ŻUBRA" |
Nasze Spoty | dominik |
|
|
|