Pytam tak na wszelki wypadek gdybym (odpukać) nie dał rady sam czegoś zrobić. Jest ktoś taki w okolicach lublina bądź w samym lublinie? Wpisywałem w szukajce ale nic nie znalazło i tak się zastanawiam czy to możliwe? Hehe

Pytanie odnośnie doktora w lubelskim od Pitków, jest ktoś? Pytam na wszelki wypadek
Napisano 01 września 2015 - 07:59
Napisano 01 września 2015 - 08:28
Pytam tak na wszelki wypadek gdybym (odpukać) nie dał rady sam czegoś zrobić. Jest ktoś taki w okolicach lublina bądź w samym lublinie? Wpisywałem w szukajce ale nic nie znalazło i tak się zastanawiam czy to możliwe? Hehe
Witam
PtDoctorów to forum zna tylko dwóch. Jeden jest z Płocka a drugi ze Szczecina.

Napisano 01 września 2015 - 08:45
Spoko, jeden dalej od drugiego. Miejmy nadzieję że pitek będzie chodził bezawaryjnie. Chociaż jak czytam forum to troszkę jestem przerażony Narazie sprawdzałem metodą kluczykową to brak błędów.
Napisano 01 września 2015 - 08:58
Spoko, jeden dalej od drugiego. Miejmy nadzieję że pitek będzie chodził bezawaryjnie. Chociaż jak czytam forum to troszkę jestem przerażony
Narazie sprawdzałem metodą kluczykową to brak błędów.
Witam
Bo tu ludzie najczęściej wchodzą po pomoc w kwestii swoich Pt. Dostają ją i potem znikają do następnej awarii. Braci forumowej jest tu niewiele. Zasada jak dbasz tak masz bardzo się sprawdza. Wiele rzeczy na forum jest sprawdzona i dobrze stosować się do tych rad. Jak czytałeś napewno: mechanik naszemu koledze założył inne świece i teraz problem

- lowermann lubi to
Napisano 01 września 2015 - 09:15
Czytałem, no cóż fakt że większość wchodzi na forum jak potrzebuje pomocy, w sumie nie ma co się dziwić. A mechanicy, hm przy moim starym opelku jeden mechanik chciał skręcać zawieszenie przy podniesionym samochodzie (po wymianie tulei głównej i tulei pływających), czego nie można robić bo grozi zerwaniem po naprężeniu gdy samochód stanie już na kołach i robota od nowa po kilkudziesięciu kilometrach. Jednak dobrze że są takie fora bo sporo można się nauczyć i sporo zaoszczędzić pieniążków. Co ważne jest to pomoc bezinteresowna, a wiedzę inni też zdobyli ciężką pracą.
Pozdrawiam
Napisano 01 września 2015 - 09:50
Chociaż jak czytam forum to troszkę jestem przerażony
Jeszcze cztery posty i będziesz miał dostęp do Działu technicznego, a tam chyba wszystkie możliwe awarie i usterki zostały opisane i zostały również udzielone fachowe porady jak je naprawić.
no cóż fakt że większość wchodzi na forum jak potrzebuje pomocy
Nie wszyscy to zaglądają żeby szukać pomocy, są tacy co tej pomocy udzielają, są i tacy co chcą ze znajomymi pogadać, a także przygotować się do kolejnego spotu i potem długo wspominać odbyty spot.
Napisano 01 września 2015 - 10:21
Dzięki za słowa otuchy . Wiem że wszystko da się zrobić ale trzeba na to czasu i pieniędzy, a czas to pieniądz hehe.
Ja w swoim życiu byłem tylko raz na spocie, a to z braku czasu ale wiem że takie zjazdy to fajna sprawa.
Pozdrawiam
Napisano 01 września 2015 - 11:14
Ja w swoim życiu byłem tylko raz na spocie
Na wiosnę ma być duży spot w Kielcach, więc jak weźmiesz scyzoryk to będziesz miał okazję spotkać się z nami.
Napisano 01 września 2015 - 13:37
Hehe, to pitek to scyzoryk? hehe
Napisano 01 września 2015 - 18:06
Na wiosnę ma być duży spot w Kielcach, więc jak weźmiesz scyzoryk to będziesz miał okazję spotkać się z nami.
a kiedy cos w bieszczadach ????
Napisano 02 września 2015 - 18:22
a kiedy cos w bieszczadach ????
Byłem tam w tym roku, niestety o ile sam wypoczynek nad Solną był świetny, to drogi powrotnej nie będę miło wspominał.
Napisano 02 września 2015 - 19:17
A co tam się wydarzyło w drodze powrotnej?