Lato się kończy, jest zatem okazja do spotkania.
Pomyśleliśmy że warto na odchodzące lato spojrzeć z góry, bo i nadchodzącą jesień będzie lepiej widać. Tym razem na miejsce spotkania wybraliśmy miejscowość położoną dostatecznie wysoko, żeby móc zerkać na cały kraj od gór aż do morza ( no może lekko przesadziłem).
Zapraszamy zatem do miejscowości Ząb położonej niedaleko Zakopanego, do Ośrodka Wypoczynkowego "Czesława", skąd rozpościera się wspaniały widok na nasze Góry, a Giewont jest prawie na wyciągnięcie ręki.
Chcemy się tam spotkać w piątek 25 września i zakończyć spotkanie w niedzielę 27 września.
Cena noclegu za jedną osobę to 30zł.
Nie ustalamy godziny rozpoczęcia spotu, po prostu o której kto przyjedzie to będzie, my będziemy tam od rana
Plan spotkania to czysty spontan, czyli na miejscu podejmiemy decyzję co robimy, czy zrobimy jakieś zakupy i w ośrodku spędzimy wieczór, czy pójdziemy grupą do jakieś knajpy i tam pobiesiadujemy. Podobnie będzie z sobotnim dniem, wstaniemy patrzymy jaka jest pogoda i decydujemy czy może przypadkiem nie przejdziemy się na Gubałówkę i nie zjedziemy do Zakopanego.
Rezerwację pokoi proszę dokonywać indywidualnie u gospodarza. Nie trzeba wpłacać żadnej zaliczki (przynajmniej ja nie musiałem nic wpłacać), można wspomnieć że to spotkanie grupy osób z PTclubu.
To co są chętni?
ps. Na wszelki wypadek uprzedzam że to spotkanie miłośników PTCruisera, którzy niekoniecznie na to spotkanie przyjadą swoimi autami
1 adames Ania i Agatka
2. Przemek&Magda
3. + Team /sobota i niedziela/