Tomek, myślałem o tym, by napisać o pomocy, jaką uzyskałem od Andrzeja w ostatnim czasie (m.in. dzisiaj), ale kto byłby w wstanie przeczytać 658 stron moich pieśni pochwalno-dziękczynnych
Co dziś zrobiłeś/łaś dla swojego Pitka
Napisano 13 kwietnia 2016 - 20:47
- Teli lubi to
Napisano 13 kwietnia 2016 - 20:50
Tomek, myślałem o tym, by napisać o pomocy, jaką uzyskałem od Andrzeja w ostatnim czasie (m.in. dzisiaj), ale kto byłby w wstanie przeczytać 658 stron moich pieśni pochwalno-dziękczynnych
ale przyznac trzeba ża Andrzej to wielka ksiega wiedzy o PT
super że jest ktos taki
ja jestem tu miesiąc a juz kilka razy skozystałem z Jego wiedzy indywidualnie i korzystajac z archiwalnych zapisów
- Teli lubi to
Napisano 13 kwietnia 2016 - 21:04
Andrzej to wielki człowiek i nie spotkałem nikogo z taka wiedzą o PT. Znałem jednego człowieka z Sopotu, który miał wiedzę na temat mercedesa.
Andrzej jest wspaniałym człowiekiem i najcenniejsze w nim jest to, że pomaga Nam bezinteresownie i z każdą pierdółka.
Wielki szacunek dla Andrzeja
Napisano 13 kwietnia 2016 - 21:09
Andrzej to wielki człowiek i nie spotkałem nikogo z taka wiedzą o PT. Znałem jednego człowieka z Sopotu, który miał wiedzę na temat mercedesa.
Andrzej jest wspaniałym człowiekiem i najcenniejsze w nim jest to, że pomaga Nam bezinteresownie i z każdą pierdółka.
Wielki szacunek dla Andrzeja
tak sobie mysle że może kiedyś wszyscy chetni którzy kiedys kozystali z wiedzy Andrzeja i dzięki temu ich Pitki śmigaja po asfalcie zgodzą sie zrobić sobie fotki ze swoimi Cruiserami opatrza je autografem i zrobimy Andreasowi swoisty album wdzięczności
tyle że ktoś musiałby podjac sie zlożenia tego w całość przy naszym wsparciu materilnym oczywiście
Napisano 13 kwietnia 2016 - 21:11
tak sobie mysle że może kiedyś wszyscy chetni którzy kiedys kozystali z wiedzy Andrzeja i dzięki temu ich Pitki śmigaja po asfalcie zgodzą sie zrobić sobie fotki ze swoimi Cruiserami opatrza je autografem i zrobimy Andreasowi swoisty album wdzięczności
tyle że ktoś musiałby podjac sie zlożenia tego w całość przy naszym wsparciu materilnym oczywiście
To nie jest głupi pomysł, będzie tyle zdjęć w albumie ilu członków forum
Napisano 13 kwietnia 2016 - 21:14
To nie jest głupi pomysł, będzie tyle zdjęć w albumie ilu członków forum
własnie
w sumie koszt indywaidualny niewielki = kilka zlotych od kazdego z nas dla oprawiajacego materiał w albym i gitara
fajny rewanz za bezinteresowna pomoc Andrzeja
ciekawe kto najblizej mieszka by moze podjac sie montarzu dziela i dostarczenia naszemu pt doctorowi swoistego dowodu rewanzu za pomoc wszelaka
Napisano 13 kwietnia 2016 - 21:15
Andreeas, szykuj się na album z członkami!
Napisano 13 kwietnia 2016 - 21:18
Andreeas, szykuj się na album z członkami!
dobreeeee powiedzmy że z posiadaczami Pitosławów ( bedzie mniej dyskryminacyjne dla ładniejszej czesci właścicieli autek )
a tak serio to co myslicie dziewczyny i chlopaki?
moze wrzucimy jutro nowy watek i zobaczymy ile chetnych bedzie ?
Napisano 16 kwietnia 2016 - 04:25
Załączone pliki
Napisano 16 kwietnia 2016 - 05:47
Napisano 16 kwietnia 2016 - 13:32
Oj napracowałem się wczoraj do dzisiaj w nocy. Wymieniałem pęknięte przewody od wspomagania i klimy. Skorzystałem z uprzejmości kolegi, który udostępnił mi kanał i swoje drobne a jakże wydziwione narzędzia
Maskara z dostępem do niektórych miejsc i trzeba ruszyć główką. Ale najważniejsze, że przewód wymieniony od wspomagania i pompa już nie buczy.
I jak zwykle wielkie dzięki należą się Andrzejowi (andreeas7) za cenne i pomocne wskazówki.
Już wiem, że trzeba sobie podorabiać odpowiednie klucze aby nie było w przyszłości problemów.
PiTuś już jeździ . W poniedziałek nabijam klimę i robię dalej porządek z autkiem. Nie zmęczy mnie i nie odstraszy.
Napisano 16 kwietnia 2016 - 19:46
Oj napracowałem się wczoraj do dzisiaj w nocy. Wymieniałem pęknięte przewody od wspomagania i klimy. Skorzystałem z uprzejmości kolegi, który udostępnił mi kanał i swoje drobne a jakże wydziwione narzędzia
Maskara z dostępem do niektórych miejsc i trzeba ruszyć główką. Ale najważniejsze, że przewód wymieniony od wspomagania i pompa już nie buczy.
I jak zwykle wielkie dzięki należą się Andrzejowi (andreeas7) za cenne i pomocne wskazówki.
Już wiem, że trzeba sobie podorabiać odpowiednie klucze aby nie było w przyszłości problemów.
PiTuś już jeździ . W poniedziałek nabijam klimę i robię dalej porządek z autkiem. Nie zmęczy mnie i nie odstraszy.
Napisano 17 kwietnia 2016 - 09:57
Jak będziesz nabijał klimę obowiązkowo musisz wymienić osuszacz klimatyzacji, jeżeli układ został rozszczelniony przez uszkodzony przewód.
Obowiązkowo także osuszacz musi być nowy. Używki sprzedawane na allegro nadają się tylko do śmietnika.
Użytkownik lowermann edytował ten post 17 kwietnia 2016 - 09:57
Napisano 17 kwietnia 2016 - 13:11
Wczoraj zamontowałem kamerkę cofania. Jest SUPER.
Napisano 17 kwietnia 2016 - 13:22
Napisano 17 kwietnia 2016 - 15:09
A ja wczoraj założyłem zmodyfikowaną obudowę tunelu. Brakowało mi zegarka w PT i już mam.
Napisano 17 kwietnia 2016 - 15:28
Tomek wstaw foto jestem ciekawy gdzie dałeś zegarek
ps ale przecież zegarek jest na wyświetlaczu radia?
Napisano 17 kwietnia 2016 - 15:37
Bartek,zegar w radiu to nie to samo
Napisano 17 kwietnia 2016 - 15:40
Tomek wstaw foto jestem ciekawy gdzie dałeś zegarek
ps ale przecież zegarek jest na wyświetlaczu radia?
No jest w radiu, ale ja wolę mieć tytuł utworu bądź nazwę stacji. Jakoś nie używam tego zegara.
zdjęcie jeszcze przed wbiciem tunelu do auta.
Zrobię jeszcze w PiTusiu i wieczorkiem z podświetleniem
Załączone pliki
Użytkownik Teli edytował ten post 17 kwietnia 2016 - 16:09
- bratex lubi to
Napisano 17 kwietnia 2016 - 19:34
Tak jak obiecałem nocny widok zegara
Załączone pliki