Hehe, ja będę swojego prawdopodobnie sprzedawał. Tutaj masz jakieś zdjęcia i opis jako taki.
http://ptclub.pl/ind...i/?fromsearch=1
Zależy kiedy będziesz chciał kupić
Ale to dopiero na przełomie stycznia lub lutego, no chyba że ci pilno to w połowie grudnia mógłbym go oddać hehe 
Jest jeszcze kilka pierdołek do zrobienia. W każdym razie najważniejsze rzeczy są zrobione. Zrobione zawieszenie, wymieniony rozrząd, świetnie się sprawuje skrzynia automatyczna, gaz brc założony w 2011 roku, mam też oryginalne felgi do niego nowe tarcze hamulcowe wymienione niedawno, filtry gazu fazy lotnej i ciekłej 
Co chciałbym w nim zrobić. Sprawdzić postukiwanie przy wolnej prędkości na nierównościach, prawdopodobnie łożysko górne macpersona, zrobić pierwszy bieg chłodnicy bo nie działa (szczotki mam już kupione) miałem robić nagrzewnice bo szyby parowały ale okazało się że była nieszczelność przy wejściu do kabiny, chociaż jeszcze parują ale płynu nie ubywa. Silniczek chodzi ładnie, przymierzam się powoli do wymiany oleju ale przed tym chciałbym zrobić płukankę silnika. Opony letnie w świetnym stanie, drugi komplet opon zimowych. Rocznik 2000. Opcja full wypas z szyberdachem, przyciemniane oryginalnie szybki
I takie tam 
Kolor nie jest czerwony tylko red inferno, taki ciemny czerwony. Mi się bardzo podoba, nawet bardziej od czarnego