Witam
Przeglądałem ostatnio allegro i co mnie zdziwiło to do crd nie było przegubów wewnętrznych. To jak z nimi jest ? tylko serwis ?
Napisano 31 stycznia 2016 - 20:03
Witam
Przeglądałem ostatnio allegro i co mnie zdziwiło to do crd nie było przegubów wewnętrznych. To jak z nimi jest ? tylko serwis ?
Napisano 31 stycznia 2016 - 21:22
a pytałeś Pitek78 ?
Napisano 31 stycznia 2016 - 21:46
a pytałeś Pitek78 ?
Używaną jedna juz ma , a po 100tys km każda jest do regeneracji , jesli Tomek miałby taki rarytas z małym przebiegiem to jak najbardziej dobra decyzja .
Serwis sprzedaje tylko i wyłącznie kompletna półos , pozostaje możliwość regeneracji lub zakup używanej z przebiegiem do 50 tys km .
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 31 stycznia 2016 - 21:50
Napisano 01 lutego 2016 - 13:40
Andrzeju a znasz przybliżony koszt regeneracji ? bo ja autem pracuje i tak myślę czy nie kupić używki i dać do regeneracji , aby później czasu nie tracić na czekanie.(chodzi akurat o prawą bo mam leciutkie szmery, ale pewnie obie w przybliżonej kwocie?) , a dla ciekawych , nówka w serwisie 2030zł (bez upustu , ale nie chciało mi się o upust już pytac hehe )
Użytkownik marek1221 edytował ten post 01 lutego 2016 - 13:47
Napisano 01 lutego 2016 - 13:42
Napisano 14 lutego 2016 - 18:06
Wracam do tematu regeneracji półosi (prośba do Andrzeja o namiary i koszty) .Wysyła się całą do regeneracji ? chodzi mi o przegub zewnętrzny bo jego można kupić. Mam starą używaną półoś -leży w kotłowni , (przy tej zamontowanej obecnie słyszę lekkie zgrzyty przy skręconych kołach) i nie wiem jak to ma być , czy wysyłam komplet do regeneracji ? czy też lepiej zewnętrzny kupić nowy i resztę dać do regeneracji ?
Napisano 14 lutego 2016 - 18:08
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 14 lutego 2016 - 18:09
Napisano 14 lutego 2016 - 18:12
Andrzeju a przybliżony koszt i namiar na firmę ?
Napisano 14 lutego 2016 - 21:13
andrzej mówił coś o firmie z trounia prawdopodobnie http://motomax.pl/www-1/index.html . Ja się też nie orientuje co do cen ale chcę zrobić tak jak ty kupić używkę prawej i oddać do regeneracji bo jestem ciągle w trasie i bez samochodu trochę mi nie pasuje być przez ok tydzień ze wszystkim
Napisano 02 czerwca 2018 - 08:34
Witam wszystkich
Odgrzewam temat.
Na dziurze wyskoczyła mi gałka sworznia wahacza prawego przedniego i rozerwało osłonę przegubu wewnętrznego.
Zastanawiam się czy kupić samą osłonę i wahacz czy jak już auto stoi i będzie rozkręcane wysłać przegub do regeneracji?
Czy można prosić o kontakt do firmy, informację na temat cen i przebiegu takiej regeneracji?
Oraz jaki najlepiej wahacz kupić bo strasznie dużo firm je produkuje i cenowo są o 130 do 400 zł
Z góry dziękuję za odpowiedź
Napisano 01 października 2023 - 23:10
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
PT 2.4 GT przegub wewnętrzny prawy |
Części do PT Cruisera | kjkaczm |
|
![]()
|
|
2.2 CRD osłony przegubów![]() |
Techniczny podstawowy | koliber01 |