1. Najpierw czarnego w garazu - ale sie okazalo po krotkiej szamotaninie, ze to moj...
2. CZARNY, z wychromowanym pyskiem, wychromowanymi nadkolami i czyms jeszcze wychromowanym (rej. WI) skrecal z Modlinskiej w Kowalczyka, machac nie moglem, bo zajety bylem uciekaniem ze skrzyzowania)
3. GRANATOWY - niedaleko placu Hallera, on tam zawsze parkuje na kopercie (dziobaly go w dach zlosliwie dwa kruki)
4. Taki w kolorze medyka01 (jestem daltonista, mowie swietnie po polsku ale z kolorami mam problem) - stal sobie przy parku na Kruczkowskiego, zrobilem zdjecie ale nie mam kabelka zeby zrzucic.
5. CZERWONY, po FL, ze stylizowanymi na szprychy albo kapslami albo felami - na tym samym skrzyzowaniu

skrecil z Rozbrat w strone pl. Trzech Krzyzy
6. Nie pamietam koloru - stalem na rondzie DeGaulleĂĄ a PT stal na swiatlach i jechal w strone Centrum od Grochowa.
7. CZARNY - ujrzalem jak na Czerniakowskiej zbliza mi sie w lusterku czarna paszcza i jedzie za mna . TU UWAGA NAWIAZALEM KONTAKT ZA POMOCA AWARYJNYCH - i skoczylem na pas lewy. Drugi PT nie wykazal zadnych gestow przyjazni ale pognal za mna na lewy pas. Chwile sobie jechalismy konwojem gestapo. Zostalem wyprzedzony - za kierownica urodziwa blondynka ubrana podobnie jak ja na czarno, ale nie udalo sie nawiazac kontaktu. Jej PT mial na klapie na srodku naklejony bialy obrys samolotu a´la Wilga, wersj PT chyba touring
8. NAVY - lecial z Zelaznej przez skrzyzowanie z Solidarnosc. (blachy WWL)
9. NAVY (drugi) - stal sobie na Solidarnosci, zaraz za skrzyzowaniem z Zelazna (blachy WI chyba)
NA TYM KONIEC, AZ SIE BOJE POMYSLEC CO BEDZIE WIECZOREM

NORMALNIE PANDEMIA PT!!!