Napotkany Pitek + Kogo widziałem? Wątki połączone.
Napisano 10 grudnia 2009 - 14:35
#322 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 10 grudnia 2009 - 16:06
ps. to nie pisalem ja tylko fatamrugana... ale chcialem korzystajac z okazji pozdrowic wszystkich przed FL oraz Miecia
Napisano 10 grudnia 2009 - 17:30
Napisano 11 grudnia 2009 - 08:37
Napisano 11 grudnia 2009 - 22:05
ps. to nie pisalem ja tylko fatamrugana... ale chcialem korzystajac z okazji pozdrowic wszystkich przed FL oraz Miecia
honorowy to Ty nie jesteś .........
i mało rozgarniety.....Miecio jest po FL.....
[ Dodano: 2009-12-11, 22:14 ]
Kajka, odpowiedział na damski podryw....
Napisano 12 grudnia 2009 - 00:12
Napisano 12 grudnia 2009 - 09:30
Przestanę machać jak mam być tak podejrzewana...
Napisano 12 grudnia 2009 - 10:41
Witaj Basiu Basiu od miecia ???
też chętnie zaopatrzyłabym się w nowe kalendarzyki . Pozdrawiam wszystkich
Napisano 12 grudnia 2009 - 12:59
Kajka, tylko się cieszyc....kiedys i to się skończy...
#330 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 12 grudnia 2009 - 22:32
honorowy to Ty nie jesteś .........
i mało rozgarniety.....Miecio jest po FL.....
Moderator: prosze uprzejmie, niech me popluczyny powisza tu 24 godziny tak zeby Patrycja przeczytala byla, a potem do smietnika. Thank you from the mountains!
ad "honorowy to Ty nie jesteś ........."
odpowiedz wersja 1: Eee... Honor? A mozna to na allegro dostac? Tylko sie boje, ze przed swietami nie dojdzie.
odpowiedz wersja 2: O rety! Dopiero teraz pomyslalem co zrobilem. Zaraz sie wyloguje, skasuje konto i popelnie rytualne seppuku.
odpowiedz wersja 3: Jak juz wczesniej bylas raczylas zauwazylas, nie stac mnie bylo na PT po FL (i pewnie Ci zazdroszcze jak nic! - w domysle), to kupilem przed FL. No ale ze mnie bylo nie stac w ogole na samochod jakikolwiek, to musialem wziac w baknku kredyt. Niestety bank analizujac moja sytuacja finansowa stwierdzil, ze kredyt pod hipoteke mojej lepianki, ktora postawilem w szuwarach nad Wisla jest niewystarczajacym zabezpieczeniem - i zarzadali zastawu na moim honorze. Musialem dokonac wyboru - albo honor albo PT...
odpowiedz wersja 4 (lucka): Kobieta zrobila effort zeby wyjac z kieszeni telefon i pstryknac mi z litosci dwa zdjecia, to pomyslalem, ze chociaz odpisze zeby jej sie milo zrobilo. (poza tym Bell'ka i jej kolezanka zrobila COS dobrego w grudniu wiec tym bardziej (Bell'ka SZA!!)
ad "i mało rozgarniety.....Miecio jest po FL....."
Patrycja. Powiem jak czlowiek czlowiekowi. Nie mam serca dalej beki z Ciebie skrecac, bo to sie mija z celem. Napisze teraz bez jaj. Zdanie to napisalem z premedytacja - ot tak, zeby sprawdzic czy staropolskie przyslowie "uderz w stol" ma jeszcze zastosowanie w dzisiejszych czasach. Okazalo sie, ze ma. Spodziewalem sie roznych reakcji - ale tej konkretnej - w sensie konkluzji Twojej wynikajacej z mojego postu NIE.
Do rzeczy. Jak wszedlem na forum i sie zapisalem to pierwszy samochod, ktory zwrocil moja uwage to byl PT Miecia. Z uwagi na to co ma na masce. Zapoznalem sie dokladnie z jego autem, wyposazniem, przebiegiem. Wybudzony w srodku nocy wiem ile Miecio rekordowo przejechal na jednym baku. Wiem ile jednostek radiowych posiada na pokladzie i gdzie. Wbil mi sie skubany w pamiec.
Ze sie troche na samochodach znam i mialem przyjemnosc ujezdzac PT po i przed liftingiem to jestem w stanie rozroznic kto czym jezdzi. Trudno mowic o mojej pomylce.
Jezeli zatem pozdrawiam wszystkich przed FL, to w tej grupie nie ma Miecia. Jest slowo "oraz" odzielajace przed liftingowcow od rzeczonego Miecia. Duzo pisze, troche czytam wydawalo mi sie, ze slowo "oraz" wystarczajaco dzieli owo zagadnienie. Jednak nie!
W tym miejscu chcialem powiedziec, ze z Miecia nie zartuje. Darze Miecia sympatia i dlatego chcialem szczegolnie go pozdrowic.
Jakos tak sie sklada, ze wszyscy moi nowo poznani znajomi z forum PT, z ktorymi utrzymuje kontakt poza grobowo forumowy jest posiadaczami przed liftowych PiTkow. Oczywista oczywistoscia jest (jak mowil ex premier), ze pozdrawianie podwojne Miecia (raz jako przed liftowca, dwa jako osobna persone) byloby cokolwiek bez sensu.
Nie bede Cie szczegolnie przekonywal do tej wersji, jak rowniez nie bede tlumaczyl ponownie, ze mamy do czynienia z zartem z mojej strony. Z dowcipem. Z gra slow. Gra polslowek. Slowotworstwem. Lepieniem zdan i zwrotow. Taka zabawa. Zycie brane na powaznie jest nie do zniesienia .
Wiesz, w paru kabaretach czy filmach widzialem sam nawet taka scene gdzie mowca zaczynajac przemowe zwracal sie do gremium w ten sposob:
- Panie, Panowie i Ty Zenonie!
Rozumiesz? Zart taki nie?
Nie wiem Patrycja jakiego rodzaju masz problem, ale nie jestem ani wladny go interpretowac anie nie mam ochoty tego robic.
Po raz kolejny zaapelowalbym o WIECEJ POCZUCIA HUMORU, WIECEJ DYSTANSU, CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM a i moze o DIALOG Z RZECZOWYMI ARGUMENTAMI zamiast BAZAROWEGO TONU KONWERSACJI... ale mam wrazenie, ze to kompletnie bez sensu.
Tyle chcialem tylko napisac tytulem komentarza.
Zycze Ci niniejszym wszystkiego dobrego z okazji zblizajacych sie swiat oraz samych pomyslnosci w nowym roku.
Pozdrawiam
Marcin
Napisano 12 grudnia 2009 - 23:33
odpowiedz wersja 1: Eee... Honor? A mozna to na allegro dostac? Tylko sie boje, ze przed swietami nie dojdzie.
Jak sie wykupiło w biedronce encyklopedie i słownik wyrazow obcych ...to nadaremno wypatrywac Honoru.....
odpowiedz wersja 2: O rety! Dopiero teraz pomyslalem co zrobilem. Zaraz sie wyloguje, skasuje konto i popelnie rytualne seppuku.
Wystarczyło by bez seppuku.....
Napisano 14 grudnia 2009 - 08:07
Napisano 14 grudnia 2009 - 13:30
Trochę się spieszyłem ale "wetknąłem" kalendarzyk za szybe niestety już ostatni jaki miałem...
Napisano 15 grudnia 2009 - 08:20
pzdr
patii nie bierz do siebie co marcel wypisuje hi hi hi
Napisano 15 grudnia 2009 - 09:20
Wczoraj pędziłam za złotym na nr CB. Charakterystyczny element miał - na tylnej klapie coś w rodzaju wybrzuszenia na koło
#336 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 15 grudnia 2009 - 09:53
Napisano 15 grudnia 2009 - 22:13
Mijamy ostatnio w mieście Kraka Pitki , ale tak szybko śmigają ,że wymieniamy tylko uśmiechy , zamiast machnięć .
#338 Bezimienny Gość.Anonymous_*
Napisano 17 grudnia 2009 - 18:33
[ Dodano: 2009-12-17, 21:08 ]
A na Placu Teatralnym stal Kredens - kolega Zygzaka i Złomka...
Napisano 17 grudnia 2009 - 22:33
Srebrny - na Broniszach
Czarny - na Miedzianej
Złoty na Targowej
Syćke stały.
Napisano 17 grudnia 2009 - 22:46