parę dni temu sreberko na WWL ulica zamojska, kierowała pani blond
więc nie ma jak dotrzeć do właścicielamoże kartka: kupię to auto i swój telefon
Napisano 15 kwietnia 2017 - 15:48
parę dni temu sreberko na WWL ulica zamojska, kierowała pani blond
więc nie ma jak dotrzeć do właścicielamoże kartka: kupię to auto i swój telefon
Napisano 15 kwietnia 2017 - 16:01
O ile dobrze dojrzałem z przodu, to było i to kilka. Nie wiem jak gdzie indziej, ale w Ldz skupy auto-złomu masowo wkładają za wycieraczki swoje ulotki. Będą tam za kilka dni, to wysiądę z auta i dokładnie go sobie obejrzę.
Napisano 15 kwietnia 2017 - 16:03
jedz od razu z lawetą. i tak nikt nie zwróci uwagi że go zabierasz
Napisano 15 kwietnia 2017 - 16:45
a potem już tylko turnus rehabilitacyjny
Napisano 16 kwietnia 2017 - 11:38
Napisano 16 kwietnia 2017 - 11:46
W Lipinkach widziałem dziś fajną dupkę wystajacą za płotka Dupkę tą znam,chociaż właścicielki jakoś nie było okazji poznać
Jeszcze będzie okazja...
Napisano 16 kwietnia 2017 - 12:12
No ja myślę,że kiedyś,że w końcu :takJeszcze będzie okazja...
Napisano 16 kwietnia 2017 - 18:42
Godzinkę temu Zarzewska/Piotrkowska
DSC_1898.JPG 120,53 KB 5 Ilość pobrań
No i dziś chyba trafiony około 10 bax na Łukasińskiego
Napisano 16 kwietnia 2017 - 19:49
Jak już nie ma gdzie włożyć ulotki to auto znika w niewyjaśnionych okolicznościachNie wiem jak gdzie indziej, ale w Ldz skupy auto-złomu masowo wkładają za wycieraczki swoje ulotki. Będą tam za kilka dni, to wysiądę z auta i dokładnie go sobie obejrzę.
Sławek,ten milicyjny to Twój?
Użytkownik kuba_p edytował ten post 16 kwietnia 2017 - 19:53
Napisano 16 kwietnia 2017 - 20:16
Jak już nie ma gdzie włożyć ulotki to auto znika w niewyjaśnionych okolicznościach
Tak i z tego co mi wiadomo, to u nas miasto zaczęło już w ub roku akcję wywożenia tych aut na specjalne parkingi. Na razie pozamiatali trochę centrum, ale przyjdzie i czas na osiedla.
Napisano 16 kwietnia 2017 - 20:19
A co dalej się dzieje z tymi zawalidrogami co lądują na parkingach?
Napisano 16 kwietnia 2017 - 20:33
Nie wiem, czy coś się zmieniło w przepisach, ale jeszcze niedawno po odholowaniu gmina zaczynała szukać właściciela aby powiadomić go o tym fakcie. Jeśli w ciągu 3 miesięcy od przetransportowania na parking, gmina nie znalazła właściciela lub powiadomiony nie wyraził chęci odebrania samochodu, to bryka przechodziła na jej własność. Tutaj są angielskie tablice i szczerze mówiąc nie wiem jak wyglądało by to szukanie i czy w ogóle by szukali. Wystarczy, że w takim samochodzie, który już wygląda jak bezpański ktoś wybije jedną szybę, nikt się tym nie będzie interesował i zostaje uznany za porzucony.
Napisano 16 kwietnia 2017 - 20:35
i dopieprzą jeszcze bilet parkingowy za 3 miesiące,pewnie.
Napisano 16 kwietnia 2017 - 20:38
i dopieprzą jeszcze bilet parkingowy za 3 miesiące,pewnie.
Oczywiście Jak znajdą właściciela, to albo zabiera klamota i buli za hol i parking, albo pocałujta w .... wójta i sprzedają w drodze licytacji
Napisano 16 kwietnia 2017 - 21:00
Oczywiście Jak znajdą właściciela, to albo zabiera klamota i buli za hol i parking, albo pocałujta w .... wójta i sprzedają w drodze licytacji
To pilnuj tego pitka.Może go trafisz za grosze.
Napisano 16 kwietnia 2017 - 21:10
Może postać jeszcze bardzo długo, bo na osiedlach prawdziwe szkielety bez blach wciąż stoją i na razie ich nie rusza.
Parking jest niby przed PKP, ale to osiedlowy parking, a poza tym dworzec to trup. Stają tam teraz tylko podmiejskie kolejki, więc ciśnień nikt z usunięciem go miał nie będzie. Bywam tam, wiec będę podglądał co się z nim dzieje.
Napisano 16 kwietnia 2017 - 21:11
Ty nie ogladaj tylko odkręcaj.
Napisano 16 kwietnia 2017 - 21:14
Przjedź z kluczami, podłubiemy razem
Napisano 16 kwietnia 2017 - 21:16
Ja załatwię lawete a Ty papiery na niego
Napisano 16 kwietnia 2017 - 21:17
Jak dałoby radę i silnik zdrowy to brać.Tablice wiadomo skąd, więc nie ma jak dotrzeć do właściciela... o ile jeszcze żyje lub jest na wolności. Pitek i Seat stoją tam na oko ze dwa lata.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pierwszy Pitek |
Moje auto | Grzesiek |
|
|
|
Podpięty Pitek 1.6 |
Chrysler PT Cruiser | handokan |
|
|
|