.6 maja w Żarach na ul.Wapiennej mają ujeżdżać.
Kade, wybierasz się? My będziemy.
Napisano 30 kwietnia 2018 - 20:20
.6 maja w Żarach na ul.Wapiennej mają ujeżdżać.
Napisano 30 kwietnia 2018 - 20:32
Mam plan.Ale mam też Żonę..
Napisano 02 maja 2018 - 18:59
Zdaję sobie sprawę, że nie jest to zdjęcie roku ale chyba pierwszy raz spotkałam w Olsztynie pitka z klubową naklejką. Przyznawać się czyj
Użytkownik Matrioszka edytował ten post 02 maja 2018 - 18:59
Napisano 02 maja 2018 - 19:11
a czym Ty jechałaś ?
Napisano 02 maja 2018 - 19:42
a czym Ty jechałaś ?
autobusem
Napisano 02 maja 2018 - 20:24
Napisano 02 maja 2018 - 21:47
Napisano dziś, 19:59 Zdaję sobie sprawę, że nie jest to zdjęcie roku ale chyba pierwszy raz spotkałam w Olsztynie pitka z klubową naklejką. Przyznawać się czyj
Ha,to tak jak ja w Nowym Sączu i okolicach...raz napotkany z klubową nalepką na dawnym osiedlu gdzie kiedyś mieszkałem,nawet jeszcze nie miałem PT Cruisera,lecz już w podświadomości widziałem się za kierownicą jak powożę ...to był czas gdy forum przechodziło lekki kryzys i były problemy z rejestracją...więc któregoś razu namierzyłem właściciela Pitka z klubową nalepką to ten kruzerek:
IMG_0080.JPG 1,17 MB 6 Ilość pobrań
Właścicielem okazał się nasz forumowy NoVy, podpowiedział mi co w Pitkach piszczy...no i przede wszystkim zadzwonił gdzie trzeba i tak to udało się w końcu zarejestrować na nasze forum....no a teraz to sprawa się ma tak że Bartek sprzedał jakiś czas temu swojego kruzerka,na forum chyba już nie zagląda,no a ja z tego osiedla gdzie On z Warszawy przyjeżdżał do rodziny ja się wyprowadziłem.
Był czas gdy na forum było można zamawiać zaproszenia,więc i ja skorzystałem i nagminnie jak tylko w Nowym Sączu lub okolicach pojawił się Piti to kalendarzyk za szybkę pyk...no cóż mimo tego zaangażowania i obserwacji forum (dział przywitalnia) jakoś nikt z moich okolic się u nas nie pojawił,a kruzerów po Sączu trochę pomyka...wielokrotnie też z właścicielami rozmawiałem i zawsze zapraszałem by zaglądali na nasze forum,wspomnę że przez ten czas nie wypatrzyłem żadnego pitka z klubową nalepką.
Więc jakież było moje i mojej rodzinki zdziwienie jak bodajże podczas niedzielnej rodzinnej przejażdżki dwa tygodnie temu ledwo wyjechaliśmy z Nowego Sącza a tu w Starym Sączu córa najmłodsza wypatrzyła kruzerka i to w dodatku z klubową naklejeczką... szybko zawróciłem bo takie coś musiało być udokumentowane fotograficznie (zresztą wszystkie napotkane staram się )...kiedyś jak się ogarne to powrzucam ile ich tu krąży.
Postaliśmy chwilkę z myślą a nuż widelec ujawni się właściciel...niestety pitek stał sobie samotnie,a my musieliśmy ruszać dalej.
Oto ten naznaczony:
20180411_194026.jpg 4,31 MB 5 Ilość pobrań
Więc teraz zachodzę w głowę czy ktoś z moich stron jest zarejestrowany i jeszcze na dodatek widać przynależność do naszego forum na Jego *seksi wiśni*?i....czy może ktoś od nas sprzedał swojego kruzerka na południe Polski i jeździ sobie tutaj taki oznaczony forumowo?
Na koniec muszę się pochwalić z radością,że o ile ktoś z powożących tutaj kruzerkami się nie zagapi to pozdrowionka i uśmiechy na twarzach przy mijankach się pojawiają. I niech to trwa.
Napisano 03 maja 2018 - 17:06
Następna wycieczka w strone Łapanowa, a na pewno zobaczysz mojego srebrnego rumaka z naklejką forumową na seksi srebrnym zadzie.... herbatkę też wypijemy...
Napisano 03 maja 2018 - 17:48
na seksi srebrnym zadzie....
Napisano 03 maja 2018 - 17:52
Napisano 04 maja 2018 - 15:26
Napisano 04 maja 2018 - 16:12
Użytkownik 74nitro edytował ten post 04 maja 2018 - 16:16
Napisano 04 maja 2018 - 16:35
Napisano 04 maja 2018 - 19:45
Robert,trzeba było się koszulkami z kierowniczką wymienić
Napisano 04 maja 2018 - 20:16
2 dni w stolicy i ani pół pitka ustrzelonego. Czyżby wszystkie wyjechały? był tylko śliczny sebring ale nie sfociłam go niestety
Napisano 04 maja 2018 - 20:32
Napisano 04 maja 2018 - 22:30
Napisano 05 maja 2018 - 07:31
Robert,trzeba było się koszulkami z kierowniczką wymienić
Ooooooooooooooooo..... świetna myśl! ale mam deficyt koszulek ;-)
Napisano 05 maja 2018 - 12:14
Katowice Panewnicka parking marketu przy moim podkładzie zacumował czarny kolega.
Napisano 05 maja 2018 - 13:36
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pierwszy Pitek |
Moje auto | Grzesiek |
|
|
|
Podpięty Pitek 1.6 |
Chrysler PT Cruiser | handokan |
|
|