Dzień dobry koleżanki i koledzy,
mam do sprzedania następujące nowe części do PT Cruiser'a GT 2.4 TURBO, których dostępność na naszym rynku jest dość beznadziejna:
1. zawór PCV firmy WELLS (made in USA) odpowietrzenia skrzyni korbowej (2004-2009 - bez 2003),
2. wysprzęglik firmy SACHS (made in USA) - kompatybilny z rocznikami od 2003 do 2007 tej wersji,
oraz używane:
1. sprawny oryginalny zawór PCV odpowietrzenia skrzyni korbowej (2004-2009 - bez 2003),
2. turbina niby nieużywana, ale z luzami na wirniku, które powinien ocenić turbiniaż (nr fabryczny: 04884234AC),
3. koło dwumasowe po ok. 172tys. raczej do regeneracji ze sprzęgłem po ok. 15tys. km(tarcza+docisk) firmy SACHS,
4. amortyzatory przód i tył - oryginalne i sprawne (nr fabryczne: 05085323AA i 05085324AA)
5. silnik krokowy, który był przyczyną falowania obrotów, ale może pomoże kąpiel w nafcie.
Wszystkie części są wystawione na allegro na moim koncie pod nickiem Ozzy76 (skorzystałem z sierpniowej promocji - dali za darmo wystawienie na 14 dni i darmo zdjęcia)
Dla forumowiczów przewidziałem niższe ceny a silnik krokowy dam w prezencie jeśli ktoś potrzebuje.
Sprzedaż osłodzi mi trochę moje ostatnie przeboje a najostatniejsze i niezakończone to te z silnikiem, co opisałem bodaj przedwczoraj.
Chętnie odpowiem na wszelkie pytania telefonicznie - wówczas proszę o informację na priv.
Zapraszam serdecznie
Użytkownik Ozzy edytował ten post 27 August 2016 - 15:54