8 odpowiedzi w tym temacie
Bezimienny Gość.Piechu78_*
Napisano 15 October 2016 - 14:24
Witam serdecznie , mam problem z moim PT ,mianowicie:koleś nie zręcznie zakładając radio nie wiem co uszkodził że padły wymienione rzeczy , do tego czasu smigalo wszystko ok , sprawdziłem wszystkie bezpieczniki ( te pod maską też) i wszystkie sprawne , nie mam pojęcia o co kaman . Jeśli ktoś może mi coś poradzić będę wdzięczny .
Robert
Robert
Napisano 15 October 2016 - 16:54
Nic nie padło - wymień bezpiecznik pod zaślepka plastykowa w skrzynce pod maska i będzie wszystko pracować
Napisano 16 October 2016 - 07:35
Andre ale ja sprawdzałem te pod maską i wszystkie są ok , może jest jakaś o której nie wiem , możesz mi to jaśniej wytłumaczyć pls
. Czekam na odpowiedz

Napisano 16 October 2016 - 07:53
Za radio odpowiadają dwa bezpieczniki jeden po stacyjce nr 14 20 A w kabinie i drugi nr 18 20A pod maska .
Za centralny zamek bezpieczniki nr3 20A , nr 13 10A i nr 10 10A w kabinie nad nogami kierowcy .
I jeszcze do kompletu jeden główny bezpiecznik pod maska nr 10 40A duży i to wszystko musisz jeszcze raz sprawdzić .
Za centralny zamek bezpieczniki nr3 20A , nr 13 10A i nr 10 10A w kabinie nad nogami kierowcy .
I jeszcze do kompletu jeden główny bezpiecznik pod maska nr 10 40A duży i to wszystko musisz jeszcze raz sprawdzić .
Napisano 16 October 2016 - 11:57
Znaleziono, naprawione , dzięki za pomoc Andreeas7 . Zamykam temat
Napisano 16 October 2016 - 12:07
I widzisz dało się a już szukałeś spalonych elementów na wyminę w aucie - ważne ze zrobiłeś i działa .
Napisano 16 October 2016 - 12:27
Dziękuję za pomoc

Napisano 31 October 2016 - 15:19
Przyłączę się do tematu. Od dwóch dni w moim PT coś dziwnego dzieje się z centralnym zamkiem, mianowicie podczas jazdy sam się zatrzaskuje ( wcześniej nie było takiej opcji) i dalej co jakiś czas coś przełącza się i włączają się silniczki w tylnych drzwiach. Po chwili przestają po czym ponownie włączają się. Czy to jakieś zwarcie? Generalnie zamykanie i otwieranie z pilota działa ( jeszcze...) Czy ktoś wie co to za awaria???
Użytkownik zbyszeksi edytował ten post 31 October 2016 - 15:20
Napisano 31 October 2016 - 17:53
Najprawdopodobniej switch się zepsuł.