Witam. Przeszukałem forum ale nie znalazłem tematu dotyczącego symboli bezpieczników pod maską pitka 2002r. Skąd pytanie - sprawdziłem tą skrzynkę i stwierdziłem o zgrozo, że jeden z bezpieczników wyglądający jak zielona kostka ma uszkodzony korpus a styki są skręcone i zlutowane. Muszę kupić nowy bezpiecznik, ale nie znam symbolu. Proszę o pomoc - "zwatowany" jest zielony ale zaopatrzyłbym się w zapas pozostałych kostek.
Bezpieczniki pod maską
Napisano 19 marca 2017 - 20:29
Napisano 20 marca 2017 - 12:15
- krzysztofadam lubi to
Napisano 20 marca 2017 - 13:32
Masz kolego troche google translate lub angieslkeigo oi ok
Załączone pliki
- WD40MAX i krzysztofadam lubią to
Napisano 20 marca 2017 - 19:05
Dzięki - będę szukał w sklepach.
#5 Bezimienny Gość.Mc Gregor Desant_*
Napisano 31 października 2017 - 15:11
Witam jestem tu nowy bo zaledwie w ubiegłym tygodniu zakupiłem Pitka, Wstępnie mam do zrobienia skrzypiące zawieszenie podczas skrętu kierownicą i chyba amortyzatory tył, ale to ustali mechanik. Co mnie wkurza to brak zasilanie w obu gniazdach zapalniczek może ktoś podpowie które bezpieczniki za to odpowiadają, czy te w środku czy po maską. Jeżeli jest ktoś posiadaczem Pitka z okolic Kalisza, Ostrowa Wlkp to prosiłbym o podanie namiarów na mechanika,który uczciwie podejdzie do sprawy i sprawdzi mi zawieszenie. Dziękuję serdecznie, pozdrawiam.
#6 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 22 maja 2020 - 16:36
Cześć, mam problem z radyjkiem nie działa mi, chyba brakuje jakiś bezpieczników. Możecie mi powiedzieć jakich mi brakuje przesyłam zdjęcie. I co może być powodem niedziałania radia?
jeden post , jedna odpowiedz - po wcześniejszym sprawdzeniu czy temat nie był poruszany w dziale technicznym podstawowym lub zawansowanym .... a temat radia poruszany wielokrotnie . : andreeas7
Nie szukaj problemu w bezpiecznikach a w uszkodzonym radio - to standartowa przypadłość 18 letniego samochodu , nic nie jest wieczne .
Tak też myślałem 😁 i radyjko wymontowałem
Screenshot_20200522_173522_com.huawei.himovie.overseas.jpg 23,84 KB 1 Ilość pobrań
Załączone pliki
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 22 maja 2020 - 16:23