Witam ma taki problem że podświetlenie zegarów mi strasznie słabo świeci a kiedy je bardziej rozjaśnię to zapala mi się oświetlenie kabiny i nie wiem czy to tak powinno być czy to jest jakieś spiecie w elektryce czy co a jazda w nocy z takim słabym podświetleniem to istna masakra bardzo proszę o pomoc. Z góry Dziękuje

Problem z podświetleniem zegarów
Bezimienny Gość.matir620_*
Napisano 24 September 2017 - 22:12
Napisano 24 September 2017 - 23:30
tak ma byc , nie masz żadnego zwarcia
Napisano 25 September 2017 - 07:45
Jak dasz na maksa pokrętłem to masz podświetlenie kabiny.A co do podświetlenia zegarów to możliwe że nie świecą wszystkie żarówki.Witam ma taki problem że podświetlenie zegarów mi strasznie słabo świeci a kiedy je bardziej rozjaśnię to zapala mi się oświetlenie kabiny i nie wiem czy to tak powinno być czy to jest jakieś spiecie w elektryce czy co a jazda w nocy z takim słabym podświetleniem to istna masakra
bardzo proszę o pomoc. Z góry Dziękuje
Napisano 25 September 2017 - 08:24
Napisano 25 September 2017 - 10:15
http://ptclub.pl/ind...tu/#entry235275
Witam
Żarówki, podświetlanie w Pt w ogóle słabo świeci. Przekręć manetke na maxa do przodu i wróć o jeden. Zaśnie oświetlenie wewnętrzne i zostaną zegary. To jest max oświetlenia kokpitu.
Pozdro
Napisano 25 September 2017 - 11:09
Ja go chyba kocham bo dla mnie świeci w sam raz.http://ptclub.pl/ind...tu/#entry235275
Witam
Żarówki, podświetlanie w Pt w ogóle słabo świeci. Przekręć manetke na maxa do przodu i wróć o jeden. Zaśnie oświetlenie wewnętrzne i zostaną zegary. To jest max oświetlenia kokpitu.
Pozdro