I dziękuję także Wszystkim,którzy podpisali mi się na SZMACIE

Dzięki Wielkie

Użytkownik kade edytował ten post 09 września 2018 - 19:23
Napisano 09 września 2018 - 19:23
Użytkownik kade edytował ten post 09 września 2018 - 19:23
Napisano 09 września 2018 - 19:37
Dziękuję Wam bardzo, Drodzy! :-*
A! To nie tu ;-)
Tu zdjęcia...
To wrzucę coś z Ogrodu Japońskiego ;-)
Ale pewnie jutro ;-)
Użytkownik Kajka edytował ten post 09 września 2018 - 19:40
Napisano 09 września 2018 - 19:42
Tu się dziękuje!
To ja dziękuję Wam wszystkim bardzo serdecznie!
Miło było znów Was spotkać!
Użytkownik Kajka edytował ten post 09 września 2018 - 19:42
Napisano 09 września 2018 - 19:48
My również już w domu. Dorota! Dziękujemy za wspaniale zorganizowany spot. Jak zwykle było rewelacyjnie. Wielki dla Ciebie, ale także wielkie dzięki dla Twojego męża i syna. Widać było olbrzymie ich wsparcie i zaangażowanie. Ja i moja małżonka jesteśmy pod wielkim wrażeniem. Miło było spotkać "starych" wyjadaczy naszego forum, i miło było poznać nowych spotowiczów. Byliście wszyscy rewelacyjni. Już nie mogę doczekać się następnego spotkania. Pozdrawiam, pa, pa.
Napisano 09 września 2018 - 20:08
czesciwam!
praktycznie jest i nie ma o czym pisac,...nie bo wszystko jasne ci co byli to azalisz wiedza, tych co zabraklo niech zaluja,... moje kochanie stanelo na wysokosci 6,20 w skoku o tyczce i dalo sie, by sie nie dalo gdyby nie rodzina i osoby powiazane wiec szacunek wielki, co spot to wyzsze wymagania i poprzeczka winduje wyzej,... dorotko bardzo dziekuje/my w tym przypadku coltrana i miecio za SUPER organiazacje i atrakcje, za pogode wysmienita, za kolejne dkrywanie tajemnic naszej ojczyzny,... za miejsce przy stole, a na stole nie zabraklo jadla i picia,...AUKCJA to aukcje z licytacje w chameryce to cienki bolek bo przeciez mamy w teamie takiego profesjonalnego licytatora ze WOW! co potrafi majtki przez glowe sciagnac licytujacym,... BRAVO liseczek,...co napisac by nie sklamac? no moze przeprosze bebenki w uszach osob za pogrywanie na wskazniku akustycznym,...wiecie o co biega,...jak to zwykle bywalo piatek WYMIATA i tradycyjnie zamykalem impreze i zgasilem swiatlo,dla nie doiformowanych byla juz bardzo wczesna godzina,...tym razem nikt z obslugi ani "pryncypalow" nie zdupcyl uczestnikow zabawy,... kto wie o co chodzi mi to wie a kto nie wie to sie nie dowie,... azalisz pozegnanie z misiem nie skonczylo sie w osrodku bo spontanicznie w kilka samochodow jeszcze pojechalismy zwiedzic ogrod japonski ale taki ze moje wybujale wyobrazenie spelzlo,...wapiennik wymiata, wapiennik i ogrod japonski, nie powiem , a powiem ze pan przewodnik to artysta nad artysty,... co byli to potwierdza, ja polecam w starej morawie zwiedzic przybytek w cenie 17 pln, co nijak sie ma do ceny parkingu przy niedzwiedziej za uwaga 15 pln,... przepraszamy z barbara za wywleczenie kiku osob na czechy droga bynajmniej wlasciwa co okazala sie wzrostem cisnienia u :chromek i ,... dalismy se po razie i pojechali w przeciwne strony,... zaciagam zaslone milczenia na watki poboczne i wtopy z mojej strony, niechbedzie za caloksztalt
pzdrowieniaz pieknej ostrawy ledwo poruszam girami dolnymi, tyle atrakcji a jutro HOME SWEET HOME,.....
podpisano
Użytkownik miecio edytował ten post 09 września 2018 - 20:54
Napisano 09 września 2018 - 20:55
Górale z Żywca też już szczęśliwie dotarli do swojego domostwa.
Dorotko za Twoje zdrowie i twoich wspaniałych facetów zaraz wypiję zimnego Żywca - WIELKIE DZIĘKI ZA WSPANIAŁY SPOT.
Napisano 09 września 2018 - 20:55
Użytkownik Voltek edytował ten post 09 września 2018 - 20:59
Napisano 09 września 2018 - 21:01
Było superowo jesteście super .Juz nie moge doczekać sie kolejnego Zlotu.Jak tam filmik poranny.Hi hi.Dojechaliśmy szczęśliwie do domu. Dziękujemy bardzo Wszystkim za serdeczne przyjęcie nas na naszym pierwszym spocie. Pozdrawiamy Wszystkich.
Napisano 09 września 2018 - 21:15
My też w domku Dziękujemy Wam wszystkim za super spędzony weekend, za miłe spotkanie, śmiech, że aż bolał brzuch, rozmowy, tańce, wspólne odwiedziny niedźwiedzia
, za cierpliwość na parkingu podczas gdy ostatnia grupa zwiedzała kopalnię uranu
, za wspólną kreatywną grę w ping-ponga i ogólnie za mega zabawę
Szczególne podziękowania oczywiście dla Dorki, Zbyszka i Emila za wspaniałą organizację - DORKA SUPER ORGANIZATORKA
było MEGA, do zobaczenia na następnym zlocie a może i wcześniej
Napisano 09 września 2018 - 21:19
Napisano 09 września 2018 - 22:05
My również dziękujemy za bardzo sympatyczne spotkanie i przemiłe przywitanie. Dziękujemy również za suweniry, a zdjęciami też się podzielimy.
Napisano 09 września 2018 - 22:17
Napisano 09 września 2018 - 22:35
Noooo, my też już w domku. Dziękujemy wszystkim, tym nowym, tym starym, tym nowym starym i starym nowym... Trochę namieszałem, ale na tym spocie poznałem wielu ludzi, których już w sumie znałem, ale była pierwsza okazja, żeby zobaczyć się oko w oko. Organizacja - Dorka, Zbyszek i Emil - szacunek - ogarnięte wszystko na medal. Nie zapomnimy widoku gór o poranku przez okno w pokoju. Były naprawdę super. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i do zobaczenia
Napisano 10 września 2018 - 07:04
Barrrdzo dziękujemy za wspaniały spot, zresztą kiepskich chyba nie było, ale team Dorki stanął na wysokości zadania aby idealnie zorganizować tak ważne wydarzenie jak 10. rocznica
Jak zwykle wspaniale było się z Wami spotkać, szkoda, że te zloty tak szybko się kończą...
Mam nadzieję, że wszyscy szczęśliwie dotarli do domów
Napisano 10 września 2018 - 08:26
Napisano 10 września 2018 - 11:00
Wyśmienite towarzystwo! Świetna zabawa! Organizacja naprawde na wysokim poziomie!
Ogolne wrażenie dość szokujące jak na pierwszy zaliczony właśnie Spot...
Wiele z Was poznałam, wielu jeszcze zostało do zapoznania...
Wiec.... czekamy na następne Spotkania!!!
Dziękujemy i pozdrawiamy wszystkich gorąco!
Napisano 10 września 2018 - 16:16
Napisano 10 września 2018 - 16:47
Super fajna akcja
Napisano 10 września 2018 - 16:47
Użytkownik pablicito edytował ten post 10 września 2018 - 16:49
Napisano 10 września 2018 - 17:24
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
finansowanie forum |
Instrukcja "obsługi" forum | miecio |
|
![]()