Edytko, spokojnie ja czekam żeby kolega sobie jeszcze troszkę ulżył i wyślę go na urlop. Czasem to pomaga.
Urlop oczywiście bezpłatny
Napisano 16 lutego 2018 - 18:44
Edytko, spokojnie ja czekam żeby kolega sobie jeszcze troszkę ulżył i wyślę go na urlop. Czasem to pomaga.
Napisano 16 lutego 2018 - 18:46
.Mierny ale Wierny. Administrator Henczysław Zbyteczny... szukam,szukam,szukam i nie mogę znaleźć a chciałam się zapisać. Też słyszę różne zwierzątka bakterie i głosy z nieba więc chyba się nadaje!!!
Napisano 16 lutego 2018 - 18:51
Kużwa...a obiecałeś mi że nie będziesz się odzywał.... Generalnie wszyscy mieli się uciszyć , a dalej piszą . Po jaką cholerę to robią i z jakiego powodu .....może ty wiesz . To tak na koniec przed urlopem
.Mierny ale Wierny. Administrator Henczysław Zbyteczny... szukam,szukam,szukam i nie mogę znaleźć a chciałam się zapisać. Też słyszę różne zwierzątka bakterie i głosy z nieba więc chyba się nadaje!!!
Edycia...te głosy które słyszysz nie pochodzą z nieba.....
Napisano 16 lutego 2018 - 18:57
Edycia...te głosy które słyszysz nie pochodzą z nieba.....
Rany Boskie!!!!!!!!!!!!!
IREK!!!! nie mów że to TY!!!
Napisano 16 lutego 2018 - 19:01
Rany Boskie!!!!!!!!!!!!!
IREK!!!! nie mów że to TY!!!
Bożeee...ale mnie przestraszyłaś . Edycia , wyjmij słuchawki z uszu i wszystko wróci do normy
Napisano 16 lutego 2018 - 19:40
Sama przeczysz temu co piszesz. Ludzie pewni siebie nie mają kompleksów.
Oczywiście że nie ma ludzi doskonałych. Ale wiedza jest powszechnie dostępna. Również termin " trolling" Adamie używaj słów i określeń które rozumiesz i znasz ich znaczenie. Pozdrawiam
Napisano 16 lutego 2018 - 19:49
Dobra...wyszumieli się , nabluzgali ( delikatnie ) ....to może zaczniemy dyskusję na konkretny temat . Tym bardziej że jest z nami Administrator. Otóż , zapisując się do tego szacownego forum , podałem chętnym do kontaktu ze mną , adres mailowy. No ale po co skoro można pisać do siebie na priv. Jak myślicie ...czy Administrator Forum może mieć dostęp do waszych prywatnych wiadomości ?????
Napisano 16 lutego 2018 - 20:00
Chłopie.Temat przerabiany,wałkowany i przemaglowany.Jak myślicie ...czy Administrator Forum może mieć dostęp do waszych prywatnych wiadomości ?????
Napisano 16 lutego 2018 - 20:05
Nazwa, dnia 15 Lut 2018 - 19:25, napisał: Irek, zakładaj ankietę, startuj na Admina Kiedyś dawno temu , przerabiałem ten temat
Czyli skoro byłeś administratorem forum, to doskonale wiesz czy administrator ma dostęp do PW.
Skoro zaś uważasz że dyskusja która tutaj toczyła się przez 10 stron dobiegła końca, to w takim razie kończymy ją i zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią udzielam Tobie za forumowy Trolling drugiego ostrzeżenia, oraz zapraszam do pisania na forum już za miesiąc.
Może wykorzystasz ten czas na przemyślenia.
Napisano 16 lutego 2018 - 21:17
Czyli skoro byłeś administratorem forum, to doskonale wiesz czy administrator ma dostęp do PW.
Skoro zaś uważasz że dyskusja która tutaj toczyła się przez 10 stron dobiegła końca, to w takim razie kończymy ją i zgodnie z wcześniejszą zapowiedzią udzielam Tobie za forumowy Trolling drugiego ostrzeżenia, oraz zapraszam do pisania na forum już za miesiąc.
Może wykorzystasz ten czas na przemyślenia.
Napisano 16 lutego 2018 - 21:19
Napisano 16 lutego 2018 - 21:21
Napisano 16 lutego 2018 - 21:21
No i nie doczytam do końca tej fascynującej wymiany zdań . To ma ten dostęp czy nie ?
Nie, nie ma..., ale temat obiecujący ciekawą dyskusję... Może następna wojenka by z tego się rozkręciła?
Napisano 16 lutego 2018 - 21:22
nie ma!!!!!
Napisano 16 lutego 2018 - 21:24
To mamy dowód co do intencji ICE coś tam, coś tam..., albo nigdy żadnym adminem, moderatorem nie był, albo był i wiedział, że dostępu do wiadomości priv nie ma nikt, ale zagęścić atmosferę chciał. Podejrzewam, że niedługo się pojawi na forum i nie da o sobie zapomnieć... Mam jakieś dziwne skojarzenia...
Napisano 16 lutego 2018 - 21:26
Edytko, nie poznajesz naszego urlopowanego znajomego? Trolle niestety bez karmy nie są wstanie funkcjonować, to taka choroba, którą trudno wyleczyć. Można jedynie współczuć choremu i jego rodzinie.
Napisano 16 lutego 2018 - 21:26
Jak nie ma jak ma.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
do swoich.
Napisano 16 lutego 2018 - 21:33
To mamy dowód co do intencji ICE coś tam, coś tam..., albo nigdy żadnym adminem, moderatorem nie był, albo był i wiedział, że dostępu do wiadomości priv nie ma nikt, ale zagęścić atmosferę chciał. Podejrzewam, że niedługo się pojawi na forum i nie da o sobie zapomnieć... Mam jakieś dziwne skojarzenia...
Napisano 16 lutego 2018 - 21:34
A Irka chyba zabanowaliście to jak niby miałby tu wrócić ?
Pierwsze słyszę? Poważnie? Bo z tego co ja wiem to otrzymał tylko ostrzeżenie, nadal jest naszym forumowiczem, ale jeśli ponownie złamał regulamin i założył kolejne konto, to też może otrzymać tylko jedno ostrzeżenie z regulaminowymi konsekwencjami.
A admin, podobnie jak każdy użytkownik forum, ma dostęp do wiadomości PW co w tym dziwnego ?
Napisano 16 lutego 2018 - 21:41
Pierwsze słyszę? Poważnie? Bo z tego co ja wiem to otrzymał tylko ostrzeżenie, nadal jest naszym forumowiczem, ale jeśli ponownie złamał regulamin i założył kolejne konto, to też może otrzymać tylko jedno ostrzeżenie z regulaminowymi konsekwencjami.
A admin, podobnie jak każdy użytkownik forum, ma dostęp do wiadomości PW co w tym dziwnego ?
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Dlaczego opłaca się jechać do serwisu z silnikiem |
Techniczny podstawowy | steryd |
|
|
|
Zawias do wymiany w PT 2007 2.4 GT |
Techniczny podstawowy | Bezimienny Gość.Patrycja_* |
|
|
|