Darmowy serwis wymiany zgrzytów
Napisano 16 February 2018 - 21:45
#202 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 21:48
Mógł założyć sobie nowe konto wcześniej czując nadchodzącego bana.ale jest to do ogarnięcia prawda wodzu?
To nic chyba nie da bo bana robi się na IP , chyba
Napisano 16 February 2018 - 21:50
#204 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 21:51
#205 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 16 February 2018 - 21:53
Nie martwcie się na zapas... Wszystko się da, w dwie strony oczywiście... Można założyć, ale można też sobie z tym poradzić.
Adam, przecież pisałem, że nikt nie ma dostępu oprócz Ciebie..., do Twoich wiadomości oczywiście.
Napisano 16 February 2018 - 21:54
#207 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 21:54
Nie martwcie się na zapas... Wszystko się da, w dwie strony oczywiście... Można założyć, ale można też sobie z tym poradzić.
Adam, przecież pisałem, że nikt nie ma dostępu oprócz Ciebie..., do Twoich wiadomości oczywiście.
Ja tam sie nie martwię , tylko pytanie zadałem
#208 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 16 February 2018 - 21:55
A ja odpowiedziałem
Napisano 16 February 2018 - 21:55
to znaczy że jako Administrator możesz czytać czyjąś prywatną korespebdencję ? Nie pojmuje tego
Oczywiście że mogę czytać korespondencję zarówno tą którą ja wysyłam, jak i tą która do mnie dociera, to chyba dla inteligentnego człowieka powinno być łatwe do zrozumienia
Jednak mogę czytać tylko i wyłącznie wiadomości moje, czyli te które ja wysyłam i te które otrzymuję. Prywatne korespondencje naszych forumowiczów są ich korespondencjami i nikt po za osobami które ze sobą wymieniają korespondencję PW, nie ma wglądu w to co piszą , ani kto do kogo pisze. Czy to jest proste i zrozumiałe?
Jednakże zapowiedź udzielenia drugiego ostrzeżenia pojawiła się znacznie wcześniej niż na PW i jest zamieszczona w tym temacie. Decyzja o udzieleniu kolejnego ostrzeżenia, była mam nadzieję że świadomą decyzją samego Irka. Ja nawet nie musiałem używać klawisza enter na klawiaturze.
Oczywiście ponieważ wiadomości PW są prywatnymi wiadomościami, to nie mogę ich udostępniać.
#210 Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 16 February 2018 - 22:01
Adam, ale chyba IRONowi chodziło o to, czy Ty możesz przeczytać, na przykład, jego prywatną wiadomość do mnie...
Napisano 16 February 2018 - 22:04
Darku, nie wiem o co chodzi IRONowi, ale kto wie co komu w głowie chodzi ?
#212 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 22:12
Napisano 16 February 2018 - 22:14
Nic się nie martwcie, wyniuchają tego trola jak się zaloguje na nowym niku .Tak na moje oko , jest to smarkocz bity po gowie za modu przez starzyków, dziołchy go nie ciepią, nie ma nikogo kto by mu pszajoł i to powoduje że się tak zachowuje nie inaczej. Gbur, cham, snob, chwalipięta, nieudacznik życiowy, znalazł swoje miejsce tutaj zamiast kanapy u psychola. Człowiek " inteligentny " hmmmmm nie ma tu nikogo kogo by nie obraził :nieuki, głupki (Yoda aż się dziwię że nie zareagowałeś), pedały, tym jesteśmy dla tego błazna
Reasumując :
-nie odpisywać na jego troling
-pełna ignorancja
a najlepiej wyepcyć na amen
Napisano 16 February 2018 - 22:14
Zostń adminem i będziesz wtedy wiedział co się stanie? Zamieniamy się?
Napisano 16 February 2018 - 22:16
coś mi się zdaje że IRON to nasz ICE logistyka
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 16 February 2018 - 22:17
#216 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 22:19
Zostń adminem i będziesz wtedy wiedział co się stanie? Zamieniamy się?
Chętnie Teraz ?
Nic się nie martwcie, wyniuchają tego trola jak się zaloguje na nowym niku .Tak na moje oko , jest to smarkocz bity po gowie za modu przez starzyków, dziołchy go nie ciepią, nie ma nikogo kto by mu pszajoł i to powoduje że się tak zachowuje nie inaczej. Gbur, cham, snob, chwalipięta, nieudacznik życiowy, znalazł swoje miejsce tutaj zamiast kanapy u psychola. Człowiek " inteligentny " hmmmmm nie ma tu nikogo kogo by nie obraził :nieuki, głupki (Yoda aż się dziwię że nie zareagowałeś), pedały, tym jesteśmy dla tego błazna
Reasumując :
-nie odpisywać na jego troling
-pełna ignorancja
a najlepiej wyepcyć na amen
Jezu , chłopie . Ale ten facet zrobił ci demolkę w głowie
Napisano 16 February 2018 - 22:20
na 100% to on
Jezusa se daruj
Użytkownik chromek 1 edytował ten post 16 February 2018 - 22:20
#218 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 22:21
coś mi się zdaje że IRON to nasz ICE logistyka
Lubię faceta . Nie powiem. Czytałem
Napisano 16 February 2018 - 22:21
Napisz do właściciela forum żeby zamienił adminów lub załóż temat z ankietą czy nasi forumowicze chcą zmiany.
Ja nie jestem tu przywiązany do fotela i jeśli taka będzie wola właściciela forum lub większości forumowiczów, to w ciągu kilku minut zostaniesz adminem.
#220 Bezimienny Gość.IRON_*
Napisano 16 February 2018 - 22:29
Napisz do właściciela forum żeby zamienił adminów lub załóż temat z ankietą czy nasi forumowicze chcą zmiany.
Ja nie jestem tu przywiązany do fotela i jeśli taka będzie wola właściciela forum lub większości forumowiczów, to w ciągu kilku minut zostaniesz adminem.
Nie Żartowałem tylko . Spoko
na 100% to on
Jezusa se daruj
Ale ty zbzikowany jesteś. Coś do mnie masz ? Bo wiesz ja też mogę przestać być miły