Wstepny plan:
-Spotykamy się w Andrychowie godz. 13:00 [dokładne miejsce spotkanie jeszcze podam]
- jedziemy do agroturystyki, parkowanie, zakwaterowanie
- idziemy do pobliskiej oberży na kawke, herbatke,jak ktos bardzo głodny to DELIKATNA przekąska
- 14:40 pierwsza grupa jedzie na kulig
-grupa druga wraca do agroturystyki, rozpala ognisko, grill - każdy sam sobie piecze własne przysmaki- kiełbaska, karczek i inne
- grupa pierwsza wraca, dołącza sie do ogniska i grilla
- po upieczeniu przysmaków [możemy wcześniej] przenosimy sie do sali "kamiennej" w agroturystyce, tam mamy dostęp do kawy, herbaty, piwa i innych alkoholi
- 17:40 druga grupa jedzie na kulig [przerwa dwugodzinna - konie muszą odpocząć]
-20:00 - 21:00 prażonki - zamówione u gospodarzy
Dodatkowe jedzenie - jeżeli ktoś bedzie głodny to w pobliżu [200m] jest oberża mozna wyskoczyć i cos zamówić

W sprawie kociołków - bedzie kłopot z przyrządzeniem - trzeba obierać ziemniaki, kroić to wszystko w kostki, tak sobie myślę że lepiej zamówić to u gospodarzy - cena jest rozsądna [ około 13 zl porcja]
Ktos miał ostatnio jeszcze talerzyki i widelce jednorazowe - przydały by się pod potrawy z ogniska ???
Kajka, myślę że na serniczek znajdą się chętni

, ktoś może przywieźć czipsy, paluszki inne drobne przekąski
Leszek oferował krokiety, yacho bigos ale chyba nie wypada obciążać jednej osoby jedzeniem dla 30 osób, tak mi się wydaje że nie ma co z jedzeniem przesadzać bo zawsze zostawało tego sporo... Bardzo bym prosił osoby które mają doświadczenie w organizacji imprez dla takiej grupy osób aby sie wypowiedziały w temacie ilości jedzenia
Zaliczki
wieczorem roześle do wszystkich zainteresowanych, pw z nr konta, Proszę o wpłacenie zaliczki w kwocie 15 zł od osoby najpóźniej w czwartek tak aby w piatek była już u mnie na koncie, w sobote chciał bym zapłacić gospodarzą.
sorrki jeśli nie odpowiedziałem na jakieś pytanie, postaram sie to zrobic w najbliższym czasie.
Rafe ile was będzie

???
Leszek w jakim wieku są chłopaki ???
1. Bell z Mariuszem, nocleg: tak
2. adames + Ania z noclegiem
3. Patii + Krzyś + V ( 4 ) + S ( 11 ) z noclegiem
4.kurteczka_on&Basia z noclegiem - dzieci instant
5. Kajka (na 75% bo nie wiadomo...), bez dzieci (raczej), bez noclegu (raczej też... a może...?)
6. Jasminki - 2 osoby - prosimy z noclegiem
7. basia + miecio plus aksia z noclegiem i oczywiscie
8. robks, nie wiem w jakim towarzystwie, nocleg 6/7, jak to może i następny nocleg
9. Tomek i Kasia ( w samochodzie zastępczym ) zabiorą nam sanki
10. Leeocruiser + ?
11.chmielu + Paula(na 99%)
12.yacho z noclegiem
13. Rafe