Witam Pitomaniaków
Kochani przypominam się o wpłatach na spot na Mazurach.
Ogarniam mocno temat i są koszty.
Jak macie wolne środki pieniężne proszę o wpłatę, co usprawni mi organizację SPOTU.
Pozdrawiam
Napisano 08 maja 2019 - 10:48
Witam Pitomaniaków
Kochani przypominam się o wpłatach na spot na Mazurach.
Ogarniam mocno temat i są koszty.
Jak macie wolne środki pieniężne proszę o wpłatę, co usprawni mi organizację SPOTU.
Pozdrawiam
Napisano 08 maja 2019 - 11:26
Napisano 08 maja 2019 - 11:40
Brawo Ty, Moniczko!
Napisano 08 maja 2019 - 12:24
Od Moniki już otrzymałem i czekam na więcej...
Napisano 08 maja 2019 - 15:02
Na pierwszej stronie informacja o wpłacie reszt na 14 dni przed imprezą ? - po co ten pośpiech , zaliczka jest wpłacona .
Napisano 08 maja 2019 - 17:35
Na pierwszej stronie informacja o wpłacie reszt na 14 dni przed imprezą ? - po co ten pośpiech , zaliczka jest wpłacona .
Andrzej ,a po to ,że organizacja spotu pochłania środki pieniężne, to co najmniej dla tego.
To tylko prośba ,nie nakaz.
Napisano 08 maja 2019 - 17:43
Janusz nie Ty pierwszy i ostani byłeś organizatorem i nigdy nikt za organizację nie wspomniał o kosztach - skoro widzisz taki problem to proszę o zmiany na pierwszej stronie spotu .
Napisano 08 maja 2019 - 17:56
Janusz nie Ty pierwszy i ostani byłeś organizatorem i nigdy nikt za organizację nie wspomniał o kosztach - skoro widzisz taki problem to proszę o zmiany na pierwszej stronie spotu .
Mówisz i masz. Cytat ze strony głównej...
Pozostałą kwotę mam wpłacić przed rozpoczęciem pobytu min. 14 dni.
Jeżeli możecie uregulować w tak zwanym między czasie całość za spot, to chętnie zaakceptuję, bo koszta zlotu niestety są ...
Użytkownik Grucha edytował ten post 08 maja 2019 - 18:00
Napisano 08 maja 2019 - 18:06
Rozumiem, że oprócz zaliczki za noclegi trzeba pewnie zadatkować rejs?
Ja jutro puszczę przelew.
Napisano 09 maja 2019 - 12:34
wpłata poleciała w dniu dzisiejszym i już się cieszę ,że się spotkamy. Pozdrawiam
ps .informuje ,że mojego mini psa Kropki nie będzie na spocie
Napisano 09 maja 2019 - 13:06
Niestety koszty zawsze są od samego początku organizacji i albo organizator nadstawia łba i wpłaca swoje pieniądze, licząc, że potem sobie wyrówna (hmmm nie zawsze tak jest), albo musi brać większą zaliczkę.
Janusz zapewne ma potrzeby, więc kto może to chociaż II ratę, a potem resztę niech wpłaci i już.
Napisano 09 maja 2019 - 15:16
Napisano 09 maja 2019 - 15:49
Tylko pytanko -zaliczka przepada w razie rezygnacji ze spotkania i jeśli ktoś wpłaci całość to mu wszystko przepada czy tylko pierwotna kwota zaliczki. Bo jeśli całość to zapewne dokonam wpłaty będąc 100% pewien udziału.
Zaliczki są już zaksięgowane u właściciela ośrodka. Oczywiście, jeżeli ktoś wpłaci całość i z różnych przyczyn zrezygnuje to zwracam tę kwotę.
Napisano 09 maja 2019 - 17:31
ok. dzięki za info.
Napisano 09 maja 2019 - 18:16
wypadek losowy zawsze się może zdarzyć, pisane i mówione było, że tylko zaliczka przepada, ja się osobiście wcale Januszowi nie dziwię, że prosi o wpłacenie całości (w miarę możliwości) już teraz, ponieważ gdybym sama miała organizować spot myślę, że mogłoby mi być ciężko, dlatego też z całego serca Janusz życzę zarówno wytrwałości, jaki i powodzenia.
i Janusz powtórzę się poraz 773792999749472 gdybym mogła jeszcze jakoś pomóc proszę o kontakt
Napisano 21 maja 2019 - 05:14
Napisano 21 maja 2019 - 08:24
Witam proszę dopisać do listy jeszcze dwie osoby będą że mną. Czyli będziemy ja Asia,i Kodżo .Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
Beata dopisałem i czekam na wpłatę.
Napisano 28 maja 2019 - 18:00
Pytanko - czy pozycja 31 i 42 nie dotyczy tej samej osoby ?
Napisano 28 maja 2019 - 18:56
Napisano 28 maja 2019 - 22:27
Pytanko - czy pozycja 31 i 42 nie dotyczy tej samej osoby ?
Tak Lesio, już poprawiłem. Dziękuję
Jak dobrze, że ja nie robię spotu, bo pomimo prośby jaką miał Grucha nic się nie zmieniło na liście, nie wspomnę już nawet o zaliczkach, które też nie każdy wpłacił, a na liście jest.. to bardzo zachęca przyszłych organizatorów
Monika, masz rację.
Myślę, że towarzystwo się zmobilizuje i zacznie wpłacać
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Silnik wentylatorasilnik wentylator OEM |
Techniczny podstawowy | Szymek_T |
|
|
|
Nie działa klimatyzacja i brak pracy wentylatora chłodnicy |
Techniczny podstawowy | zero |
|