Mieciu, piękne kafle na jednym ze zdjęć, ale najpiękniejsza panienka z okienka.
W Kadzidłowie byłam 11 lat temu - co wygrałam?
Napisano 24 września 2019 - 12:16
dorka: choinke o zapachu kokosowym do malucha,... hehehe odbior osobisty na spocie w jaworzynce,...
Użytkownik miecio edytował ten post 24 września 2019 - 12:18
Napisano 24 września 2019 - 14:31
Napisano 24 września 2019 - 14:58
zastanawiam sie jezdzac p mazurskich drogach nie utwardzonych skad bierze sie na powierzchni tata "tarka"??? zapomnialem zapytac janusza ale moze ktos wie,.. se mysle ze podloze ma taka strukture ze wypadaja czastki bardziej lekkie i stad ta tarka sie robi ale to moj poglad,... moze ktos cos???
Napisano 24 września 2019 - 22:31
zastanawiam sie jezdzac p mazurskich drogach nie utwardzonych skad bierze sie na powierzchni tata "tarka"??? zapomnialem zapytac janusza ale moze ktos wie,.. se mysle ze podloze ma taka strukture ze wypadaja czastki bardziej lekkie i stad ta tarka sie robi ale to moj poglad,... moze ktos cos???
Mieciu, od czasu do czasu służby drogowe puszczają taką maszynę, która wyrównuje dziury po przejeżdżających pojazdach szczególnie po opadach deszczu i ot cała zagadka. Nie ukrywam, że mój Pitek TAXI w większości przypadków jeździ po takich drogach i po sezonie letnim zawiecha idzie do wymiany.
Napisano 25 września 2019 - 17:03
Błąd w marce Chrysler ...
Napisano 25 września 2019 - 18:12
Błąd to błąd , mało ważne
Ważne że pomogliśmy zwierzakom
Napisano 25 września 2019 - 20:44
Napisano 30 września 2019 - 13:08
Pozdrawiamy wszystkich uczestników po powrocie do domu z urlopu, którego pierwszym etapem był SPOT klubowy
Wróciliśmy wczoraj wieczorem - licznik pokazał dokładnie 1005,5 mili, czyli ponad 1600 kilometrów od wyjazdu z domu 13 września .
Najdalej na zachód byliśmy w miasteczku Orneta, na północy w Gołdapi a na wschodzie w Suwałkach. Polecamy wszystkim potrawy regionalne w Karczmie Berta w Świętej Lipce na granicy Warmii i Mazur, ale już na Mazurach. Po drugiej stronie granicy, na Warmii, jest Reszel.
Dziękujemy wszystkim za spotkanie i już czekamy na następne.
Napisano 30 września 2019 - 19:44
Krzysiu.... niebawem Jaworzynka!!!!
Napisano 01 października 2019 - 16:05
kiedy Krzysiek wylazł na dach
Oj, działo się w Kłodzku również!!!!!! Niezapomniane wspomnienia!!!!
Napisano 01 października 2019 - 18:02
Oj, działo się w Kłodzku również!!!!!! Niezapomniane wspomnienia!!!!
Napisano 08 października 2019 - 15:53
Napisano 10 października 2019 - 11:21
Napisano 10 października 2019 - 12:33
Nie zapomnij wyryć nick organizatora przed przekazaniem...
Napisano 10 października 2019 - 17:37
Napisano 10 października 2019 - 21:58
Super! Grucha możesz iść spać wreszcie ;-)
Dzięki Dorka
Sama wiesz jaka to odpowiedzialność, że wszyscy w całości i zdrowiu wrócili na swoje włości po tak ekscytującym w nieobliczalne ekscesy(tak mi się wydaje)spocie.
Trzymam kciuki i służę pomocą dla następnego organizatora.
Do zobaczenia na Spocie we wrześniu w Pyrolandii
A jak uda mi się wygospodarować wolny czas między wyjazdami na morsowanie to i może odwiedzę Jaworzynkę :tak
Napisano 11 października 2019 - 14:48
Dzięki Dorka
Sama wiesz jaka to odpowiedzialność, że wszyscy w całości i zdrowiu wrócili na swoje włości po tak ekscytującym w nieobliczalne ekscesy(tak mi się wydaje)spocie.
Trzymam kciuki i służę pomocą dla następnego organizatora.
Do zobaczenia na Spocie we wrześniu w Pyrolandii
A jak uda mi się wygospodarować wolny czas między wyjazdami na morsowanie to i może odwiedzę Jaworzynkę :tak
Napisano 06 grudnia 2019 - 19:45
Dziś odwiedził mnie Prezes Stowarzyszenia na które wpłaciłem DAROWIZNĘ z wylicytowanych aukcji i oto co mi podarował (załączniki)
Miłe było jego szczere raz jeszcze podziękowania i że pieniądze zostały spożytkowane na pomoc biednym zwierzakom, ale miło się poczułem wiedząc, że wspólnie uratowaliśmy paręnaście żyć...
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Silnik wentylatorasilnik wentylator OEM |
Techniczny podstawowy | Szymek_T |
|
|
|
Nie działa klimatyzacja i brak pracy wentylatora chłodnicy |
Techniczny podstawowy | zero |
|
|
|