Problem z wolnymi obrotami
Bezimienny Gość.Wojti1988_*
Napisano 19 marca 2019 - 15:41
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Napisano 19 marca 2019 - 21:03
dzień dobry
Napisano 19 marca 2019 - 21:18
Napisano 19 marca 2019 - 22:02

Bezimienny Gość.Yodarek_*
Napisano 19 marca 2019 - 22:22
Wojti1988, nie dziw się, że pomoc długo nie nadchodzi, ale jak Ty traktujesz to forum, tak i ludzie Ciebie mogą potraktować. Wpadasz nowy na forum, nic nie napiszesz w swoim profilu, nie przeczytasz regulaminu, nie przywitasz się, nie przedstawisz... My tutaj nie świadczymy usług uzdrawiania wszystkim jak leci. No może źle trochę napisałem. Pomagamy wszystkim, ale wypadałoby..., wiesz o co chodzi...
Zacznijmy od początku. Jest taki dział - https://ptclub.pl/in...ałogą-ptclubpl/
...wypadało by coś napisać. Uzupełnij swój profil, żebyśmy wiedzieli z kim, gdzie i po co. Cierpliwie czekaj na odpowiedź, ale napisz coś więcej, tzn. ile możesz. Im więcej informacji, tym lepiej.
Napisano 19 marca 2019 - 22:36
Witam zauważyłem, że na biegu jałowym auto nie wchodzi w zakres wyższy niż 3.500 obrotów.Silnik 2.0 w automacie z sekwencja, podczas jazdy jeździ normalnie wkreca się na obroty.
Tak pomijając wszystkie sugestie forumowiczów.....Wojti , od zawsze jeżdżę samochodami wyposażonymi w automatyczne przekładnie. Proszę napisz mi w jakim celu ustawiasz ją w pozycji biegu jałowego i wkręcasz na obroty ?????????
Napisano 19 marca 2019 - 22:55
Napisano 19 marca 2019 - 23:49
ano powinno sie tak robić z automatem - poczytaj instrukcje obslugi auta to takie zabezpieczenbie dla bezpieczenstawa auta przed nie wlaściwym użytkowaniem pojazdu ,
Użytkownik andreeas7 edytował ten post 19 marca 2019 - 23:50
Napisano 21 marca 2019 - 04:04
Witam zauważyłem, że na biegu jałowym auto nie wchodzi w zakres wyższy niż 3.500 obrotów.Silnik 2.0 w automacie z sekwencja, podczas jazdy jeździ normalnie wkreca się na obroty.
No to w czym problem?
- rafe1 lubi to