https://www.otomoto....html#e2c016cc2e chciałbym jutro po nie jechać, ale mam kawałek więc chętnie posłucham opinii.
Czy ktoś z Wrocławia kojarzy to auto?
Napisano 14 June 2019 - 05:42
Napisano 14 June 2019 - 09:04
Przy sprawdzeniu auta - zerknij na stacji diagnostycznej czy światła - przednie są Europa PL - w tyle brak przeciwmgielnego (też na przeglądzie się doczepią).
Napisano 14 June 2019 - 10:28
Wersja amerykańska, czyli bieda .
Napisano 14 June 2019 - 13:27
Napisano 14 June 2019 - 15:22
Jak nie aktualne jak na OtoMoto wciąż wisi
Napisano 14 June 2019 - 16:11
Napisano 14 June 2019 - 16:59
Maciek..dlaczego chory?? Jeżeli auto jest faktycznie w stanie idealnym, w młodym roczniku jak na PT, to dlaczego nie zapłacić za niego 9 tys. (wiem-cena wywoławcza jest wyższa ale jeszcze do negocjacji..). Ja dwa lata temu za swojego tyle dałam a jest z 2004. W każdym razie ja bym oglądnęła.. ( chociaż polifty nie bardzo mnie rajcują..)
Napisano 14 June 2019 - 17:57
ogloszenie wisi ale jak dzwonilem to uslyszalem ze juz nieaktualne, a szkoda bo bardzo mi sie spodobal
Napisano 14 June 2019 - 18:56
xipe
Napisano 14 June 2019 - 19:22
nie no spoko.. forum nie umrze..... Znalazłem fajny egzemplarz , zadbany ale z mankamentami. i twierdze że słabe auto. Jest ładne jak komuś się podoba, ale słabe.Maciek..dlaczego chory?? Jeżeli auto jest faktycznie w stanie idealnym, w młodym roczniku jak na PT, to dlaczego nie zapłacić za niego 9 tys. (wiem-cena wywoławcza jest wyższa ale jeszcze do negocjacji..). Ja dwa lata temu za swojego tyle dałam a jest z 2004. W każdym razie ja bym oglądnęła.. ( chociaż polifty nie bardzo mnie rajcują..)